|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmešana od oblekic
19.11.2004 23:40:40   
nesy
Pozdravljene!


Čisto sem že zmešana. Sem v 33. tednu, veselo pričakujem eno punčko, ki živahno brcka v mojem trebuhu.

Težavo imam, ko razmišljam, kako jo bom oblačila. Namreč - ne vem, kaj je najbolj praktično obleči, ko si notri, kjer je kurjeno. Kako veš, kaj je pižamica, kaj je "za čez dan", ali je to pač vseeno. Ali so bombažni pajaci, ki se zapenjajo s pritiskači spredaj, pižamice? A bodi je pa brez "nogic"?

In ko daš bejbija spat, je torej v tem bombažnem pajacu ali še v čem?


No, še eno "lovsko" imam. Likala sem tetra plenice in se ubadala z vprašanjem, kako jo zložiti?

Mogoče preveč kompliciram, ampak sem res že čisto zmešana.


Hvala vam za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zmešana od oblekic
20.11.2004 6:04:18   
Lunca1
Ojla!

Jaz sem tetra zlagala najprej po daljši stranici na pol, potem pa po kontra strani 2x na pol.

Kar se oblačenja tiče se bomo pa že izvežbale:)

LP lunca

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zmešana od oblekic
20.11.2004 7:59:56   
Jančika_
Pozdravljena!

Jaz se glede tetra plenic nisem nič sekirala in sem jih zložila, kakor je pač prišlo...

Bodi je brez nogic, uporablja se kot majčka ali spodnja majčka. Razlika med pižamicami in pajaci? Hm.... Pižamice so bolj tanke, recimo. No, vsaj jaz imam take. Fajn je, če se dajo s pritiskači odpreti med nogicami (to velja tudi za ostale zadeve, kot so pajaci in hlače), ker ti potem pri previjanju ni treba otroka slačit celega.

Sicer boš pa kmalu prišla not in boš prava šefica, boš videla:)!

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zmešana od oblekic
20.11.2004 15:53:18   
kimi
jaz prav pižamo za:duda: kjer ma nogice vzunaj uporabljam od njegovega 2 meseca naprej prej sem pa en bombažen pajacek določila za pižamo :)- vspodaj pa body tega ma itak skoz gor razen ko ga kopaš ne;) za body probaj na začetku take ki se vežejo in ne vlečejo čez glavo, doma ga imam jaz v žabicah potem body in majčko imamo kar toplo :duda: boš morala dati namesto majčke kar puloverček

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zmešana od oblekic
21.11.2004 21:59:03   
Dadi
To kar ti je rekla Jančika o slačenju je res. Probaj dobiti take pajcke in bodije ki se odpirajo spodaj, da ti ni treba otročka celega slačit. Jaz mojo dam v body z dolgimi rokavčki in čez oblečem tak pajacek-pižamco(bolj tanka), ki ima pritiskače spodaj. In jo dam spat, pa nimamo ne vem kako toplo. Samo fajn jo zadekam. Ko bo pa spala v večji posteljici jo bom dala pa še v žakelj, ker se lažje razbrca.
Nič komplicirat glede zlaganja(zloži kot ti gre v omaro):)- Sej boš kmalu razturala, samo prvih nekaj mescev, pa boš videla kako in kaj. :bravo:

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zmešana od oblekic
22.11.2004 0:19:38   
Anja167
Živjo!

Jaz imam pa najraje kar bodi (do enega 2. meseca imaš lahko tudi benkice, dve zloženi eno v drugi, dokler otrok preveč ne miga in ne lezejo ven), čez pa žabice - se mi najbolj obnesejo, najhitreje gre. Kar se tiče bodijev, sem kupila take, kot so benkice, pa se ne obnesejo, predolgo traja, da vse zapneš, naš se buni, boljši so tisti za čez glavo. Od začetka smo pa mi bili podnevi in ponoči v istem (dve majčki zgoraj in ene žabice pa nogavičke), zdaj pa počasi uvajamo pižamico, pod katero je še ena majčka/bodi. Glede imen oblačilc se pa nič sekirat, ker jaz še zdaj ne vem točno, kako se čemu reče (npr. kaj je pajacek, kaj je pa tisto kot pajacek, samo da nima rokavov). Se mi zdi, da si kar prav napisala, kaj je pižamica in kaj je bodi.

Tetra plenice pa mi zlagamo drugače kot Jančika (prepognemo po traku dvakrat, nato počez), ampak se mi zdi, da je to funkcioniralo zgolj za široko povijanje. Zdaj ko jih imamo samo še za podiranje kupčka in za pod rito pri previjanju, jih pa vedno potem nanovo zlagam, tako da je Jančikin sistem boljši. :bravo: LP.

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zmešana od oblekic
22.11.2004 11:50:58   
Anja167
Ah, sorry, sistem od Lunce1! :bravo:

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?