|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki in dojenje
18.8.2005 13:20:41   
Sneguljcica
Pozdravljene!
Se opravičujem če je ta tema že bila , ampak z iskalnikom nekako ne najdem:(...
Moj mali je dobil prvi zobek:bravo: in ob dojenju ga že kar fajn čutim...še posebno na koncu dojenja ko gre bolj za cartanje me že kar fino pika...Zanima me kako je kaj šele pol ko izrastejo še drugi zobki?A se bradavice tolk utrdijo al malčki ponavadi ravno ne ugriznejo???Ful bi rada dojila čim dlje, sam sem resno podvomla, da mi bo pasal če me bo fajn zagrabu z zobeki...:zmeden:

lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zobki in dojenje
18.8.2005 14:08:28   
sarči
Moja punčka ma 2 zobka,pa ne kaže zvečer (zjutro ja)več velike zainteresiranosti za dojenje,se bolj crta al pa še tisto kot je dan in ker bi rada še dojila ji večkrat ponudim in skoraj usilim dojko,pol se pa že tako razjezi da me fajn ugrizne:)-:)-:)-in pol ma mir:)-:)-:)-!
Hotela sem ti povedat,da le če otroku ne paše več vlečt,bo začel gristi(po moje).

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zobki in dojenje
18.8.2005 15:07:23   
Jančika_
Ko me je moj otrok imel poln kufer (oziroma joške), me je začel gristi. Tako se je postopno sam odstavil pri osmih mesecih. En čas sem se še nekaj trudila, a je bila za oba muka in sem ga nehala silit. Ampak me je res močno ugriznil, prav do krvi.

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zobki in dojenje
18.8.2005 15:15:10   
ma19teja
Mi imamo dva zobeka cca. 2 in 3 mm velika pri 6,5 mesecih in mali me še ni ugriznil.:bravo: Upam, da me tudi ne bo.

lp

Mateja in Cene

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zobki in dojenje
18.8.2005 16:32:00   
nat30
kadar grize, mu daj jasno vedeti, da te boli, čeprav se pri tako malih to sliši smešno. Vzemi mu dojko in odločno povej, da boli. Uporabš lahko nastavke za dojenje, vendar bo verjetno potrebno nekaj časa, da se mali privadi. NAš je dobil prva zobka že pri 3 m, pa sva se dojila do 1 leta, sicer z nastavki, pa ne zaradi zob.

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zobki in dojenje
18.8.2005 21:00:02   
Anja167
Jah, zobki so lahko tam do enega 10. meseca kar problem. Bradavice se nič ne utrdijo. Zobke čutiš, ko jih drgne ob nje, pa to je še fino - huje je, ko te začne otrok gristi. Če te ugrizne in ne izpusti, pomaga, da ga stisneš v dojko, ker mora tako odpreti usta, da lahko zadiha. Če te ugrizne na hitro, pomaga, da mu jasno in odločno, pa ne preveč panično, rečeš, da ne sme gristi (traja par tednov, mesecev, da dojame, in potem neha to delati ter se lepo doji naprej, razen včasih še malo stisne po nesreči, ampak ne ugrizne "nalašč"). Ugrize lahko tudi preprečiš, če še pravočasno vstaviš prst v kotiček ust. Spremljaj prve ugrize, da boš videla, kako otrok nekaj začne pripravljati v ustih - se kar čuti, ker nekaj začne drugače delati s čeljustmi in imaš kako sekundo časa, preden ugrizne. Če te kdaj močno ugrizne, poskrbi, da boš rano sušila na zraku, ker se ti sicer lahko vname in boli ko :pujs:. Čim manj ugrizov!

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zobki in dojenje
19.8.2005 13:08:22   
andrejaz
Naš Mark ima pri skoraj 1 letu že 6 zobkov in me še ni ugriznil - dojiva se pa še 3x na dan.

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?