|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Črnuče
5.3.2011 20:51:18   
Majchi
Izbiram zobarja za tamalo (maja bo 4 leta), pa me zanima, če katera pozna oz. lahko priporoči katero od zobozdravnic, ki delajo za Bežigradom ali pa v Črnučah. Rada bi kakšno toplo in prijazno zobarco s tapravim pristopom, da ne bo obisk zobarja za vedno problem.

Priporočam se torej za vse info, izkušnje, mnenja... Vnaprej hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Č...
5.3.2011 23:12:31   
ema82
jaz res toplo priporočam našo zobozdravnico v zd bežigrad dr.Tamara Feužer,sem šla res z velikim strahom s sinom k zobarju,ker je imel luknjico in sem vedela da bo vrtanje,pa sem doživela res lepo presenečenje,dr Feužer je celotno vrtanje in delanje plombice spremenila v malo pravljico in je naš mali res užival na stolu,še trznil ni pri vrtanju in je naslednjič komaj čakal da gre spet ko je imel kontrolo,res je super prijazna zobozdravnica!:)user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Č...
7.3.2011 18:29:01   
Majchi
ema, hvala za info! Glih nekaj takega iščemo, ja! Ker vem, da bojo od prvega obiska odvisni vsi naslednji. Zaenkrat nima strahu, ker ji je do 3 let pripadala dr.Lidija Rahne iz ZD Šiška, ampak zdaj je pa konec.

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Č...
14.3.2011 12:26:38   
šunkica
Ali ima katera kake izkušnje z zobarji za majhne otroke (do 1 leta), Bežigrad ali Črnuče? Posebej v Črnučah?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?