Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Moj Jakob je star skoraj 11 mesecev in danes smo prvič prespali noč. Prej se je vsako noč vstajal tudi 5 krat in več. zadnje 2 mesca je bilo se posebej hudo ker mi je tudi mleka skoraj zmanjkalo in je bilo se samo za pocrkljat pred spanjem. ko se je zbudil bi se crkljal a mleka ni bilo. In potem je bil seveda jok.
Z mojim sva se odločila da se bova izselila iz spalnice. Jakob se nima svoje sobice ker smo v gradnji. 5 dni sem spala v svoji postelji do prve budnice in potem sem sla. Vrnila sem se le če sem ga slišala, za to je pa moral kar glasno jokat. Nisem ga torej dvignila za vsak eh-eh in zjutraj je bil vidno bolj naspan. Jokal je ponoči itak vedno z zaprtimi očmi a to glasno. Res je kot pravi Pantleyeva da je stokanje normalni proces v fazah spanja.

. Bila sem kot cota. Sedaj pa tamala spi celo noč od prvega dne, ko je prišla na svet
.
.
ovna Jakoba, ki že kaže svoje rogece.
Bok. Mi zaenkrat kar uspešno nadaljujemo s spanjem ponoč. danes je bil problem da se je od 20.00- 04.00 zjutraj naspal in smo imeli pol hajko da pol šeste a vseeno - spala sem od pol 9 do 04.00 in se mi kar smeje. upam da bo ratalo.