|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a še kdo tolk dela
20.2.2006 9:48:51   
mateja 26
Vem ,da sem o tem že neštetokrat pisala,vendar jest res n e morem več.Moj možek je čist utrgan na to delo.Non stop so novi projekti(po pogodbi npr.4 tedne,tisti ki naroči pa hoče met narejeno v 2 tednih)In potem dela od 7-20,pride domov,poje ,se malo uleže in ob 23 spet začne delat vse tja DO 4-5 zjutraj in to vsak dan,tudi v soboto in nedeljo.Vmes se včasih vleže kar v dnevni,tako da spim večinoma sama.Cmeram že vsak ,dan,ker sem tako"sama".Najbolj me boli zaradi tamalih dveh.Najbolj,da sem potem kar sama in se ločim,bom lahkop vsaj druzga iskala,ampak kaj ko nisem taka.Sej b i šla radasran ,magari domov,ampak tja več ne smem(Sem enkrat že prišla nazaj,ker se ni obneslo).Marsikdo mi reče naj potrpim,ampak jest ne morem več.To se dogaja že odkar je v tej službi(3 leta).Najbolj me pa moti to,da ga ta folk iz službe in naročniki kličejo ob petkoh in svetkih,kdaj bo naredil,pa če je to nedlje,22 ponoči ali3 zjutraj,al pa napišejo mesič.
A ma še katewra nakšno "srečo"glede moža.Pa vseeno kakšen nasvet morda.Prejšnje nasvete sem že vse sprobala pa nič.
Maj sem mogla dat iz sebe,pa brez zamere.

Lp
MAteja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:05:31   
Dejča
Oprosti, ampak to pa res ni normalno. Pa razumem, da je treba veliko delati, tudi sama sem bila pravi deloholik, mož ima poleg redne službe še popoldanski s. p., tako da vem, kaj pomeni, če moraš nekaj nujno dokončati ali narediti, toda to, kar imate vi, je pa too much. Imam raje manj denarja, pa moža, ki vidi še kaj drugega kot službo. Treba se bo odločiti - ali malo zmanjša obseg dela ali pa nekaj ukreneš. Saj pravzaprav tako živita eden mimo drugega, vidita se nič kaj ne, najbrž je edino, kar je še med vama, kuhanje in pranje s tvoje strani. Pa oprosti za odkritost, ni bilo mišljeno zlonamerno, ampak - resnično si zaslužiš več.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:06:15   
Anonimen
Lepo... pa sej ti ne zamermo.. ti kar..

(odgovor članu mateja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:08:14   
CUKRČEK
Postavi mu ultimat....ti oz. družina ali služba. Pol pa koker hoče. Če se odloči za delo, potem nimaš kaj iskat z njim....boš pač videla, kaj mu več pomeni.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:11:06   
Anonimen
Vcasih zgubis stranke, ce ne koncas v roku..

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:12:26   
moja Pia
Če te partner zanemarja,mora biti res hudo,a ta problem boš morala rešiti sama z njim,samo s pogovorom.Kot kaže se ti umika oz. se umika družinskim obveznostim s svojim delom.Nekaj med vama ne štima kot bi moralo,morda si kriva za to tudi ti.S tem,da se samo pritožuješ,kako on zaspi v dnevni sobi,ti pa sama odideš v vajino zakonsko posteljo,ne boš nič rešila.Pocukaj ga za nos in si ga odpelji v posteljo.Poskusi ga ponovno zapeljati-nič novega,saj to si nekoč že storila.Če se pogovoru o tem umika,mu nežna vprašanja šepetaj med vajinim intimnim odnosom.Kar pogumno in brez sramu!!!
 

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:14:52   
moja Pia
Tjazy,lepo te je spet brati!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:15:26   
mateja 26
ja to je res glede strank.Glede zamenjave službe pa pravi,da zaenkrat še ni bi menjal,ker ga drugače to  kar dela veseli.Sej pravi,da je to noro,ampak zakaj pa poten nič ne naredi,namesto,da samo govori dir.,da tko ne bo šlo več naprej,nej mu še pokaže to s tem,da dela samo čez tede,ne zvečer in čez vikende.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:21:27   
Gina
Zakaj pa ti misliš, da moraš še malo potrpet? Če ti gre tolk na živce, si najdi najemniško stanovanje in pojdi. Saj se marsikaj dobi. Če misliš, da se bo spremenil, se motiš. On tak je. In paše mu, da je tak. Kaj pa mu je hudega, razen da ti malo težiš in jokaš? Itak doseže svoje in delaš si iluzije, če misliš, da se bo spremenil, če se do zdaj ni. In ti očitno ne znaš uživat v tem, da si sama. Torej ti ni treba bit - pojdi, odseli se, pa brez posebnih besed in groženj.  Če hočeš kaj spremenit, bo treba sebe spremenit in svoj pogled na svet. Njega ne moreš. Torej najprej črtaj iz svoje glave stavek: Potrpi še malo, saj bo boljše. Če hočeš spremembo, moraš v akcijo. Sama od sebe ne bo prišla sprememba, pa z jokom in pregovarjanjem tudi ne. A ti ni to zdaj že končno jasno?

(odgovor članu moja Pia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:39:41   
Dejča
Razumem, da lahko izgubiš stranke, če ne končaš v roku - toda delo dan za dnem cele dneve in noči, saj še spi ne normalno - oprosti, koliko je takih, ki bi gledale takega dedca? Jaz ga ne bi. V nedolged ne, vem, da je treba kdaj potrpeti, toda trpeti celo življenje user posted image . Pa saj najbrž niti direktor te firme ne dela toliko, pa je po vsej verjetnosti njegova (pri privatnikih se tako veliko dela user posted image ), kaj šele njegov zaposleni.
Mateja, z jokom ne boš nič spremenila, čas je, da obrišeš solze in se spet ozreš za soncem. Tako ali drugače.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:40:28   
mateja 26
Potem to,da dobiš takšnega moža ,kakršen je tvoj oče še kako drži.Tudi moj oče je vedno delal po cele dneve.Še danes,tako da je mami(v penziji)cele dneve sama,tudi v soboto in včasih v nedeljo.
A je drugače katera to naredila,se odselila ali katero takšno pozna?A se je potem stanje izboljšalo?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:41:59   
mateja 26
Dejča,direktor tudi pride spat šele od 3 zjhutraj je rekla njegova žena,je pa privat ja

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:42:48   
Anonimen
Mu že paše. Če mu ne bi, bi gotovo ukrepal. Tako pač beži od odgovornosti do družine, tudi taki so. Nekateri z delom, drugi pa s pijačo. Zasvojeni so pa oboji.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 10:57:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateja 26
A je drugače katera to naredila,se odselila ali katero takšno pozna?A se je potem stanje izboljšalo?


Ma dej ne serii.. res da je v modi spokat in iti.. ampak si potem vsaj tolk slabica, kot so v prejsnji temi govoril, da si slabic, ce prevaras partnerja.. Nobene razlike..

Sej to ne bo vecno trajalo.. in zasluzi pa tudi neki vec a ne? Bosta imela potem za kaksno potovanje okoli sveta.. ko bo ta t'mala na sliki mal zrasla.. Glej dolgorocno..
A si zelis tecnega dedca, ki ti bo stalno visel za vratom.. ??

(odgovor članu mateja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 11:25:01   
tehnofil
Moški se v vlogi "provider" počuti zelo dobro. Njegovo je da zagotavlja družini. To dela tvoj z marlijim delom. Najmanj kar potrebuje je, da ga zato kritiziraš in napadaš. Ob veliko dela potrebuje tvojo podporo, da ga lahko opravlja. Če mu podporo odmakneš se bo počutil puščen na cedilu ob tem, ko se on na vse pretege trudi za družino.

Njegov pogled moraš odtegniti od zagotavljanja, ter ga usmeriti v odnose v družini. Morda mu je ukvarjanje z otroci dolgočasno, neproduktivno ali se boji tesnejše navezanosti ali kaj drugega. Saj ni pomembno. Stalno mu moraš stati ob strani pri njegovem delu in stalno poskušati usmerjati njegov pogled na družino.

Nekaj kompromisev se prav gotovo lahko dogovorita. Naprimer v začetku ugasnjen telefon v določenih urah, ki jih bosta dogovorila samo za družino. To zagotovo lahko - če želi. Kasneje ali že sedaj tudi določene dneve. Določen čas, ko sam pazi na otroke. Enkrat tedensko, da sta sama (ugasnjen telefon) vsaj dve uri za pogovor ali tišino - morda sprehod. V ostalem času izven dogovora pa ga popolnoma podpiraj.
Na začetku začni po malem in ga počasi obračaj.

Brez pogovora, dogovora in kompromisa ne bo šlo.
Predvsem moraš doseči, da bo razumel vso resnost težave.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 11:27:55   
bskrle
Ne.

Vidva sta poročena res le na papirju, saj zakona ne živita.
KER SE Z MOŽEM SKORAJ NE VIDITA IN EN GOVORITA, MU NAPIŠI PISMO, mislim, da bo bolj zaleglo kot tvoj samogovor.

POiščata strokovno pomoč v družinskem centru.
Dvomim, da bi tole lahko sama rešila 

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
20.2.2006 11:58:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:04:56   
Polonca H.
Velikokrat berem RR in velikokrat razmišljam da bi tudi sama kaj napisala, ko vidim kako nekateri uporabniki/uporabnice kvarite našo ljubo slovenščino. Danes pa si bom vzela nekaj minut časa, da se ˝izkašljam˝. Nič nimam proti uporabi narečja v pogovoru, vendar mislim da moramo biti toliko izobraženi, razgledani, pismeni, da s svojim pisanjem dokažemo svoje znanje slovenskega jezika. Oprosti Mateja 26, ker ravno tebi to pišem, vendar je to namenjeno vsem, ki se nočejo potruditi in pisati lepo, razumljivo, ali pa mogoče tega ne znajo? Tako da punce, v prihodnje, dajte se potrudite in uporabljajte slovenščino.
Sedaj pa še nekaj o tvojem ˝problemu˝. Veš koliko žensk se pritožuje, ker njen mož nič ne naredi, ker mora ona preskrbeti družino, on pa s prijatelji od gostilne do gostilne. Če tvoj soprog dela, to pomeni da skrbi zate in za vajine otroke, da ne pije, da ne kvarta, da te ne vara.... Glej situacijo iz pozitivne strani.
Pa srečno!

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:15:06   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Polonca H.

Velikokrat berem RR in velikokrat razmišljam da bi tudi sama kaj napisala, ko vidim kako nekateri uporabniki/uporabnice kvarite našo ljubo slovenščino. Danes pa si bom vzela nekaj minut časa, da se ˝izkašljam˝. Nič nimam proti uporabi narečja v pogovoru, vendar mislim da moramo biti toliko izobraženi, razgledani, pismeni, da s svojim pisanjem dokažemo svoje znanje slovenskega jezika. Oprosti Mateja 26, ker ravno tebi to pišem, vendar je to namenjeno vsem, ki se nočejo potruditi in pisati lepo, razumljivo, ali pa mogoče tega ne znajo? Tako da punce, v prihodnje, dajte se potrudite in uporabljajte slovenščino.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polonca H.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:29:14   
Nixxon
Polonca, LOL. Slovenština moja kruha.user posted image

Mateja, pa je vsaj rezultat njegovega dela viden? Napredek v službi? Denar?

Zelo malo si napisala o tvojih čustvih do njega. Ga še vedno ljubiš? Ti je vseeno zanj,...?


(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:36:54   
mateja 26
nixxon,pozdravljena sokrajanka.Seveda ga še ljubim.Saj dobi plačano.Ampak raje vidim,da je manj denarja in da smo več skupaj.Sploh tamala ves čas oči,pa oči.Tamali je pa še premajhen.Tako,da na otrocih se že pozna.In ga pogrešata.

Lp
Mateja

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:43:26   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: Polonca H.

Velikokrat berem RR in velikokrat razmišljam da bi tudi sama kaj napisala, ko vidim kako nekateri uporabniki/uporabnice kvarite našo ljubo slovenščino. Danes pa si bom vzela nekaj minut časa, da se ˝izkašljam˝. Nič nimam proti uporabi narečja v pogovoru, vendar mislim da moramo biti toliko izobraženi, razgledani, pismeni, da s svojim pisanjem dokažemo svoje znanje slovenskega jezika. Oprosti Mateja 26, ker ravno tebi to pišem, vendar je to namenjeno vsem, ki se nočejo potruditi in pisati lepo, razumljivo, ali pa mogoče tega ne znajo? Tako da punce, v prihodnje, dajte se potrudite in uporabljajte slovenščino.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kaj polonča user posted image user posted image user posted image
Jaz znam zelo lepo pisati, pa tudi dostikrat napišem kak svoj članek in prispevek v kako revijo, ampak tu na forumu pa tut slučajn ne mislm za kako tako user posted image (beri osebo, kr ne najdem smajlija za osebouser posted image user posted image user posted image user posted image )pisat in se trudit, sploh pa tipkam slepo in na koncu ne pregledam kaj sem odtipakala pač pa pošljem.In to je to. kup napak, pišem kukr govorim,ampak glavn da me je do dons folk še vse zastopu.

Upam, da me zdj ne boš obtožla da tole niv  slovenščin napisan, ampak za to je forum, da komuniciraš,kuko pa kaj je pa od vsakega posameznika problem. Če koga ne razumem, pač ne berm,in to j to. Tko da dej res, mal več strpnosti!Ne rečem, če se v revijah,časopisih, TV,radiu  pojavljajo kiksi, ampak tole kle je pa pomoje prav zato tolk bolj domače, ker lahko vsak piše po svoje...pa brez zamere!

Mateja26...kva nej rečem.PRedhodnice so mele prav. Res se ene prtožujejo da dedci hodjo le še po kafičih in zapravljajo denar, druge jamrajo, ker so brez službe in so doma...naredita kompromis. Naj zaposli še koga. Sej če tolk dela, tut zapravt ne morte skupaj nič, če pa nima frej dniuser posted image user posted image user posted image

Velik sreče!!!



(odgovor članu Polonca H.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:45:41   
Nixxon
Čao! Samo sem sokrajan.user posted image

Pusti mu mogoče res eno dooolgo pismo na njegovi mizi/računalniku, za začetek. Notri pa mu opiši kako je in kako bo življenje izgledalo če se ne spremeni (sam bo, kuhal si bo sam, otroke bo videl samo...).

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:49:26   
Anonimen
Jst sem nekje prebrala:

'Delo lahko počaka - otroci odrastejo.'

Mi je dalo misliti....
Sej delo vedno ne more ravno počakat, ampak otroci so pa definitivno vsak dan večji in strejši. In nekega dne se odselijo in imajo otroke in mi se sprašujemo: kdaj za vraga so zrastli, saj nismo opazili.

(odgovor članu mateja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: a še kdo tolk dela
20.2.2006 13:54:03   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: mateja 26

Seveda ga še ljubim.Saj dobi plačano.

Lp
Mateja



user posted image user posted image user posted image

mateja, iz vsega kaj si napisala sklepam, da dela, da ubeži družini - poznam par takih primerov, dela celi dan, da mu ni treba bit doma.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?