|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je komu kej jasn ?
22.7.2008 17:08:34   
Claudi
Sm bla na bolniški (pregrada in neka operacija pred dvema letoma), najprej en mesec preko firme, potem preko ZZZS, ki mi bolniške niso podaljšali, oz so jo za tistih par dni ko sem čakala odgovor.Prej sem jim mogla še poslat kopijo materinske in zdravnica kartoteko.

In grem jst delat, delam en teden, kar dobim že drugi dan močne bolečine  v križu, sm jih mela že prej, ampak so se pojavljale bolj proti večeru.Delam na blagajni, 6 ur istega sedenja, na smotanih stolih k se niti nazaj nism mogla normalno naslonit.Res bolel me je nenormalno, nism vedla da kej tazga obstaja.Poklicala sem ginekologinjo in zdravnico, ki sta mi naprej predpisali bolniško.
Torej zdej doma počivam, spremljam RR, ogromno stvari mi roji po glavi...

No point vsega tega je, da sem pred kratkim spet dobla pošto iz ZZZS, da nej jim pošljem kopijo MK.Sm poklicala tja, so vidli da sm jo že poslala, ampak da jo nej za vsak slučaj še 1x.Osebna zdravnica mi je pa rekla da majo tm tako zbrko da ni res.Ni panike, sem poslala .

In.....danes dobim od ZZZS odločbo, isto kot prvič, isti datumi in razlaga.....razen datum pošiljanja je bil mesec kasneje kot takrat.

Zakaj sem morala torej 2x poslati kopijo MK, in zakaj so mi 2x poslali isto odločbouser posted image user posted image user posted image
Zdravnik je na obeh papirjih isti, dr Otorepec, baje da je zelo oster, tako mi je rekla G.

Ko mi poteče ta mesec bom šla vrjetno spet v službo, ali pa naj napišem pritožbo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je komu kej jasn ?
22.7.2008 18:33:55   
benika
No point vsega tega je, da sem pred kratkim spet dobla pošto iz ZZZS, da nej jim pošljem kopijo MK.Sm poklicala tja, so vidli da sm jo že poslala, ampak da jo nej za vsak slučaj še 1x.Osebna zdravnica mi je pa rekla da majo tm tako zbrko da ni res.Ni panike, sem poslala .


Tole je odgovor na tvoje vprašanje.

Po preteku bolniške boš pa šla nazaj na šiht ali pa ponovno v bolniški stalež, odvisno od počutja. Lahko napišeš pritožbo, vendar ne upaj preveč na kakšen ugoden razplet.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a je komu kej jasn ?
22.7.2008 21:51:22   
ključek
Ko mi poteče ta mesec bom šla vrjetno spet v službo, ali pa naj napišem pritožbo?


kaj pa če osebni zdravnik oz. G napiše pritožbo? tako je eni user posted image  uspelo, da so ji podaljšali bolniški stalež.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?