|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 12:33:23   
**tanja**
do nedelje sem mojo malo polno dojila in vse je bilo o.k., dokler ni ponoči dobila povišane temperature. zjutraj, ponavadi navali na jošk :duda: , v pon. pa ni hotla jest. šli smo k zdravniku in je povedal, da ima mala angino.
od pon. jutra se noče več dojit.:(
jaz si mleko izstiskam, ker še vedno upam, da jo bom lahko dojila (pozimi že tako ni pametnega sadja - zaradi vitaminov, pa bolezni cel kup frči po luftu), da bo malo bolj odporna.
apetita nima nobenega, je samo alette sadno kašico :zmeden2:, ki jo pripravim z mojim mlekom, po žlički popije malo vode ali mleka ali čaja. največji hec je pa to, da ko si mleko napumpam v lonček z nastavkom proti polivanju, brez večjih problemov pije:zmeden::zmeden: - torej sesa lahko...
skrbi me, ker noče niti pit. plenička je skoraj prazna, ko jo previjam :(
a se je še keri zgodil to, da se je dojenček tako radikalno odločil, da ne bo več dojenček:) ???
lp tanja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 12:35:30   
Anonimen
Ni se zgodilo meni, ki nikoli nisem dojila, se je pa prijateljici, da se je 5-mesečna dojenčica "čez noč" odločila, da se ne bo več dojila. In so se nehali.

(odgovor članu **tanja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 12:39:28   
**tanja**
jest sm zarad tega čist nesrečna...
ko se je dojila je dobila dovolj tekočine, zdej pa štrajka na celi liniji. sej vem ko je človek bolan pač nima apetita, samo pit pa mora, da se telo puca, pa še na antibiotikih je sirota mala:(:(

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 12:41:36   
Mel
Tud meni se to ni zgodil, se je pa moji prijateljici, takoj, ko je začela dodajat gosto hrano.

Mogoče ji je pa tisti nastavek bolj pri srcu... al pa zato, ker je bolančkana, pa jo boli ušesek al pa.. ne vem..

Pit pa mora, da bo plenička polna. Kar probaj ji dat vso tekočino po tistem nastavku, ki ji je všeč. Moj noče flaše, tko, da pije na dojki al pa po žlički.

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 12:49:45   
Anonimen
Ja, piti vsekakor mora. Res ji daj v tisti lonček karkoli se ti bo zdelo, da ji je dobro. Čimveč mleka, če ga pije, pa čajčke ali pa mogoče kakšen sladek sokec, mogoče z vodo razredčen, kaj pa vem... odvisno, koliko je stara. Pusti sedaj sladkor, ki je slab za zobe, samo da bo pila.

(odgovor članu **tanja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 13:20:10   
Aly
Tanja,

mi smo še na začetku dojenja, tako, da vprašanje kaj še nas vse čaka :zmeden:.... sem pa ravno včeraj brala odgovor na forumu dojenje na enako temo oz. problem, s katerim se trenutno ubadate vi ..... mogoče ti bo kaj pomagalo..... ali pa kar še enkrat vprašaj......

http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=5149&t=5149

Vse naj, naj :rozica: Aly

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 20:52:03   
tina.nika
Tudi moja Nika (osem mesecev), ki je najraje na svetu imela mojo cico jo je kar naenkrat začela odklanjat.:zmeden: Pa sem mislila, da je to samo prehodne narave in bo spet začela jesti. Sem poskusla miljonkrat pa noče, samo drenje in stokanje ko jo poskušam pristavit, tako da sem se odločila, da je dojenju verjetno konec:((. Isto se je zgodilo tudi moji prijateljici. Sva pa ravno nekaj časa nazaj ugotavljale, da se je obema to začelo dogajati, ko sva dobili M:hudicek:. Ne vem ali ima to kakšno povezavo, saj vem da veliko mamic doji klub temu, da že zelo zgodaj dobijo M.
Ali ima katera podobne izkušnje?
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a ma še kera tako izkušnjo...
3.11.2004 21:04:47   
Mel
Aja sej res, ta moja prijateljica je dobila M in je mala začela odklanjat. Da je dobila M je blo pa itak krivo to, da ni dojila ponoči... vse skupaj je povezano, čeprav pri meni to spet ne drži, ker jaz še nimam M.
lp

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   a ma še kera tako izkušnjo...
7.11.2004 17:52:36   
niki5
Moj fantek tudi, samo pri 13 mesecih.. en dan normalno, naslednji pa nič več.. sem bila, kljub njegovi starosti malo šokirana.

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   a ma še kera tako izkušnjo...
7.11.2004 22:14:22   
Ro-La
Naš je začel štrajkat z dojenjem pri petih mesecih, je ful grizel in jokal ko se je bilo treba čez dan dojit, pa sva prenehala z dnevnim dojenjem, zvečer in zjutraj pa se dojiva še naprej (le kako dolgo še:zmeden: )

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?