|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   abraham
11.10.2010 13:33:57   
brkn83
Pozdravljeni.

Mami čez štirinajst dni praznuje abrahama in rada bi pripravila nek program, da bi bilo malo bolj pestro vse skupaj...... Pa nekako kaj veliko idej nimam. Pripravila sem že zaprisego za abrahama. to zaprisego ji bom prebrala, ona bo za mano ponavljala, potem pa sem ji to zaprisego naredila v A4 formatu in jo bom dala v en lep okvir. Rada bi tudi napisala en zanimiv govor, malo sem sicer že začela, pa ne vem kako nadaljevati. Tako, da bi bila vsaka ideja dobrodošla.

Pa zanima me tudi kaj bi ji lahko podarili, nekaj smešnega.zanimivega - pač ne nekaj kar bi ji lahko podarili ob vsakem rojstnem dnevu.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: abraham
11.10.2010 14:36:19   
josephine27
jaz se ukvarjam s podobnim vpršanjem. moja mama ima abrahama čez cca. 1 mesec. tud jaz sem se odločila za zaprisego, ki jo potem podpiše pa dobi v okviru. brat bo sestavil govor ( tako sva se zmenila). jaz bom nardila še nekakšno fotoknjigo kjer bom zbrala fotografije iz nejega otroštva pa do danes, zadaj pa se bojo še vsi podpisali oz. lahko tud kaj napisali tako da bom pustila mal prazno.sem šele začela zbirat slike.

zdaj iščem še idejo za kakšno igrico oz. kako mal zabavno popestrit zadevo.

za darilo pa verjetno toplice pa še kakšna simbolična stvar za zdraven mogoče.


_____________________________



(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: abraham
12.10.2010 10:43:26   
Greenie
Jaz sem mami za abrahama napisala 50 zahvala (od takih globokih do takih čisto osnovnih, kot je npr. hvala za tisti lep naštikan pulover, ki mi je tako všeč). Vsem se je zdelo zlo lepo.

Fino je tudi, da v govor vkomponiraš njene tipične lastnosti, jih povežeš s kakšnim zanimivim dogodkom, ki ste ga preživeli skupaj. Za vsak tak dogodek/lastnost pa lahko dodaš majhno (smešno) darilo. Npr. če rada hodi v hribe, je eno izmed daril lahko palica za oporo, ali pa škatla robčkov, če rada gleda telenovele.  Ob koncu pa ji skupaj podelite pravo darilo.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?