|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergeni med dojenjem
13.4.2004 8:59:39   
iguana
Živjo!
Imam mesec staro puncko in pred dnevi so se ji izpustili mazoljčki in rdeči izpuščaji.Ker moj jedilnik ni bil dosti spremenjen me zanima katera hrana najbolj pogosto povzroča alergije.
Lp Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alergeni med dojenjem
13.4.2004 10:47:53   
sonja-10
Izogibaj se tudi mleka in mlečnih izdelkov.

(odgovor članu iguana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alergeni med dojenjem
13.4.2004 11:35:23   
iguana
Hvala za odgovor.Zanima me pa se to ...ko se ugotovi kaj ji ne ustreza pomeni to, da bo na to hrano alergicna tudi ko bo odrasa, ali to mine.

(odgovor članu iguana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   alergeni med dojenjem
13.4.2004 19:53:51   
sonja-10
Ne, to v večini primerov traja do enega leta. To so predvsem alergije na mleko in jajca. Alergije na sadje (agrumi, jagode) so mojemu starešemu sinu ( maja bo devet let) prešle letos.Prvič je brez posledic pojedel pomarančo ali mandarino. Ananas še nismo poiskusili. So pa alergije, ki nas lahko spremljajo do pubertete, potem nekatere prenehajo po porodu, z nekaterimi pa se moramo navaditi živeti.
V prvem letu se je potrebno izogibat alergenom predvsem zato, da drugo leto ne preide na dihala in kasneje v astmo. Saj so v prvem letu reakcije predvsem na koži.
Moj mlajši je imel kar hudo reakcijo na jajca in mleko, bila sva v bolnici, kjer me je zdravnica prepričala, da mu bom do enega leta vsak dan dajala pet kapljic antihistaminika Zyrtec, saj so dokazali, da imajo otroci, ki jemljejo ta antihistaminik prvo leto manjši procent astme. Odločitev je pa seveda na starših.
Pri nas smo vsi atopiki in če otroka vzgajaš ob dietah, ni noben problem. Moj Žigi je že čisto majhen znal reči: To pa ne smem, sem anergičn.

(odgovor članu iguana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?