|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija
19.11.2008 21:40:36   
J.L.
v januarju smo naročeni k alergologu. zanima me, kako poteka testiranje? se opravi v enem dnevu ali kako? HVALA & LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija
20.11.2008 9:03:50   
ANITA D.
testiranje traja en dan,naredijo krvne teste in kožne(eno kapljico tekočine(živila npr.banane) in pičijo) pol se počaka cca.10min.user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija
20.11.2008 15:24:56   
J.L.
ANITA D tnx 

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija
24.11.2008 12:09:34   
manja143
Zdravo,

pri alergologu naredijo test na 17-19 različnih alergenov. Test traja cca pol ure. Problem pri tem je, da mora biti otrok ali dojenček popolnoma miren cca 10 min, kar je zelo težko z obilo joka ponavadi.

Po takšnem testiranju smo mi opravili še testiranje pri bioresonančnem terapevtu in so v 1 uri naredili test na vsaj 70 alergenov, brez joka in brez bilokakšne bolečine. Zelo učinkovito. Zdaj se tam tudi zdravimo in gre zelo hitro na boljše. Mi hodimo v BioMedicino v Mariboru. Če potrebuješ, ti lahko poiščem telefonsko številko.

lp

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergija
24.11.2008 17:35:58   
rumenasoncnica
Manja143,

lahko napišeš kaj več o BICOM-u v Biomedicini....kako izgleda testiranje? So vam že prvič testirali prav vse ali samo neke t.i. bazne alergene? Kakšne so pa cene?

(odgovor članu manja143)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?