|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na km
16.3.2006 9:21:36   
Evina
Vem, da je bilo na to temo že veliko napisanega. Ampak mene pa zanima, kako se je pri vaših dojenčkih to opazilo - kakšna reakcija.

Pri moji mali se na ličkih naredijo rdeči izpuščaji - ampak nikjer drugje. Mažem ji z eno negovalno kremo, ki ji kar pomaga. Upam, da to ni alergija. Pediatrinja tudi ne ve, ali je to izpuščaj za alergijo ali je kaj drugega. Je pa polno dojena.

Hvala za pomoč. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na km
16.3.2006 10:34:43   
coco
Aaaaa, sem ti napisala že cel odgovor, pa me je ven vrglo.....user posted image , ampak ker si moja someščanka se bom še enkrat potrudila!

Alergije so res čudna zver in pri vsakemu se kažejo drugače. Vsak flekec verjetno res še ne pomeni alergije, ker se pač dojenčki šele privajajo na naš svet, fino pa je da vsaj veš za to, opazuješ, če pa močno sumiš, greš v akcijo. Mi še nimamo dokazane alergije in upam, da je tudi ne bomo imeli. Sinček ima močan AD - suho, rdečo, luskavo kožo po ličkih, pod vratom, po prsih, zunanja stran rokic, v pregibu kolen. Še je hudo se po prsih praska.
Nam ni pomagala nobena še tako mastna negovalna krema,dokler je naša pediatrinja dr.Jeranko (ki je mimogrede supeerrrr) takoj ko ga je videla posumila na alergijo. Ker je pri dojenčkih najbolj ogosta na mleko in jajce, sem šla na dieto, ker sem še dojila, zvečer pa sem mu pričela dodajati Pregomin. Stanje se je ful izboljšalo. Zanimivo je to, da je krvni izvid na mleko bil negativen, na jajca pa še ne vemo. Upam, kar je baje tudi moćno, da ima sinček le AD brez alergije.

Katero pediatrinjo pa imaš ti? Naše izkušnja z dr.Avsenikovo niso dobre? Otrok je kar žarel, tako je imel vneto kožo, pa ni niti posumila na dieto - jaz sem pa še veselo papcala dobrote in dojila, sinček pa se je praskal  user posted image !

Če boš še vedno sumila na al. je najbolje da sprobaš sama. Če bo koža slabo pojdi na npr. mlečno dieto za nekaj časa in opazuj, če bo boje!

Šibam, ker se je moj pikec zbudil pa greva kljub oblačkom malo ven.
lp, coco

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na km
16.3.2006 10:53:51   
Evina
Ojla

Ej hvala ti za tako izčrpen izgovor. Ja midve mava tud dr. Jeranko. In mi je cudn, ker ima tamala samo in izključno po ličkih - nikjer drugje. Pa je takoj predlagala mlečno dieto. Ampak sm jest probala še mal mazat, pa se je stanje zelo poboljšalo. Mleko sem skoraj ukinila (dojim), mlečne izdelke pa sem še malo jedla. Včeraj zvečer sm ji prvič morala dodat, ker mi je zmanjkalo. Doma sem imela aptamil, pa se ji danes še nič niso pojavili izpuščaji. Tako, da jaz sklepam, da skoraj ne bi smela bit alergična na kravje mleko. Jaz močno upam, da je tako.

Lep pozdrav

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na km
16.3.2006 15:02:06   
coco
Bravo, vse tko kaže, da res ne user posted image !
Če pa bi se slučajno stanje slabšalo, pa moraš pri mlečni dieti ukiniti tudi mlečne izdelke, drugače nisi naredila nič.

Držim pesti, da bo vse O.K.!
lp

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?