|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:36:05   
aischa
tako sem nam odprla novi naslov
zdaj pa veselo na delo- pisanje
 


_____________________________

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:37:59   
smotka lonib
Aischa!
 
Tis prva lumpa, ki se je oglasila, jest sem pa drugauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:38:54   
thumbelina
Jaz pa tretja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:40:03   
smotka lonib
ko sem gledala predloge, sem ugotovila, da naši Zali pripadajo vsi predlogiuser posted image user posted image user posted image  (lumpa, razgrajačka, smrketa.....)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:41:39   
smotka lonib
thumbelina!
 
tri ta najbolj pogumne smo se že oglasileuser posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:49:32   
JAPE
Mi imamo tudi eno 9 mesečno bejbo. Kako se imate z vašimi sončki? Mi se trudimo priti na vse štiri pa gre zelo počasi. 

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:50:09   
Anonimen
ha, pa sem vas le najšlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:53:26   
zalbi
evo mene-še jaz se oglašam.

taška30-nevem kako to da mi je dala napotnico - rekla je da bi se mogla ali plazit, ali vsaj dvigniti ob opori, sama vsesti - sara nič od tega ne naredi - pa je dala napotnico.

slabokrvnost - jaz sem sama želela da ji pregledajo kri - predvsem zat ker ni na adaptiranem mleku in s mi na gastro čist zamoruil, da je lahko slabokrvna.

Drgač pa se pridružujem klubu tečk in tečnih dojenčkv - sara je tolk sitna zadnje dni da je za znort - nevem kaj ji je, ampak čist nč ji ne paše po soncem - edin mogče vzuni v vozičku je znosna - haloo - pri nas pa itak cel dan megla in nagravžno vreme...

Zdej spi - ker je bla tolk jokica, da sem jo dala spat - pa ji je celo uspelo zaspati - noro.

katja pv - jst sem že popravla pdatke na tabeli v četrtek.

Zdej pa grem po kuhi posprav - je bilo danes kosilo pri nas - še mj brat, pa moji starši - za diplomo pa to...tko da je vse v razsulu.se še javim pol...




_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 16:55:48   
smotka lonib
jape!
 
dobrodošla med čvekicamiuser posted image user posted image user posted image . ne se sekirat, tud naša se še ne plazi, pa bo kmal stara 10 mesecev.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 18:01:17   
thumbelina
Nekateri se nikoli ne plaszijo, ampak kar shodijo in tud to je čist normalno. Tako da Jape ne se sekirat...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 18:35:47   
smotka lonib
kje ste zdej naše stare čvekice?user posted image nobene nikjer.
jest grem jutri v LJ v službo. moram zaradi uniforme tja, da si jo naročim. me nič ne mika. se zadnje čase med sabo golobčkajo, pa ločujejo, čeprav imajo otroke doma. matr dedci mislijo kva so, če so kifelci, te tamlade, ki so pršle pa mislijo, da bojo kam prlezle, če se bojo z njimi dol dajale. za pokozlat. že iščem službo drugje, pa nič ne kaže, da bo kaj iz tega. user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 18:46:30   
thumbelina
Hej, jaz sem na vsake toliko tukaj, zdajle je mož vzel Matevža. Ga bolj nosimo, da je skoz pokonci, da mu smrkelj teče ven iz nosu in brišemo potem njegove balončke. A pri vas Lonib ste že kaj bolje  s smrkljem?

Ja drugač je pa te kurb...ije tok po službah d ane moreš verjet. Je mož glih zadnjič mi razlagal, da je eden na šihtu ki podre vse živo in je po eni fešti spraševal okrog , kera bejba je pri njem jakno pozablauser posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 18:48:58   
thumbelina
aja še SLABOKRVNOST - našemu so testirali zdaj pri 9. mesecu. Hemoglobina je imel 106, ker je na meji. Dobil ni nič za jest, bom probala dvignit s prehrano: velik govedine, kombinirano s C- vitaminom, ker izboljša absorbcijo železa, pa še to morate ženske pazit, da vsaj dve uri pred in po zaužitju hrane z železom ne jeste mleka ali mlečnih izdelkov, ker kalcij pa zavira absorbcijo železa. Jaz sem hčerki ki je bla tud slabokrvna dajala velik sokov z železom (rdeča pesa, rdeči plodovi - grozdje, ...)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 18:50:59   
smotka lonib
thumbelina!
 
že ene 5 dni ni več smrkava. Je očitno zadnjič samo prehlad staknila. Sem ji pa skoz fiziološko notr zlivala. kadar se je pa jokala, sem jo pa pustila, ker takrat ji je pa smrku kr fajn ven zlezu.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 18:54:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

aja še SLABOKRVNOST - našemu so testirali zdaj pri 9. mesecu. Hemoglobina je imel 106, ker je na meji. Dobil ni nič za jest, bom probala dvignit s prehrano:

hojla, moja je imela sedaj 107, pa ji je dala sirup - ferum lek. sem že zadnjič pisala, da je to prava znanost, ji spravit tole pol žličke v usta. takoj ugotovi, kaj je na žlici, in potem pljuva vse venuser posted image . imava že kar nekaj cunj zapacanih s tem rjavim sirupom....

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 19:05:43   
hariba
Oooo pa smo na novi temi. Na stari za nazaj še nisem utegnila vsega prebrat.
Mi pa smo se danes po dolgem času potepali. Smo šli smučat na Roglo, Zojo je pa prvič malo dlje čuvala tašča. STa se baje akr fajn ujeli, edino njene juhe za kosilo ni htla jest, hip, ki ji ga je kasnej odprla pa ja. Tako, da je bila po moje kar malo užaljena tašča.
No sicer smo se ap imeli super, vreme je bilo čudovito in nasploh smo imeli atko krasen družinski dan. Smo prvič odkar imamo Zojo res skupaj uživali, tako, da sem se samo njim posvetila. Tudi Larino smučarsko znanje je zelo napredovalo, tako, da smo se lahko spuščali tudi po zahtevnejših progah. Samo, da ji je koristil smučarski tečaj, saj drag je bil dovolj. Skratka imeli smo se lepo in tudi zdaj sem jaz spet bolj polna energije, edino nato ne smem pomislit kako so smučarske karte drage, ker potem pa slabe volje postanem.
Jaz imam pa konec tedna seminar, sem čisto pozabila, tako, da v četrtek in petek na srečanje ne morem. Zojo bo pa soseda čuvala.
slabokrvnost Zoji so vzeli kri, ima 135 hemoglobina. Tudi tavelikim so pri 9 mesecih na sistematskem vedno vzeli kri in urin.
 

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 19:14:13   
sabri
Joj joj, a tok sem zamudila, da imamo novo temo, nove čveklice, rojstne dneve sem zamudila..user posted image
Mi imamo izredno stanje, po tamali sem jaz zbolela oziroma driskala, mogla k dr, virus, nato moj, ki je trenutno še vedno več na školjki, kot kje drugje, oba moja starša, jaz in tamala sva pa bolje.
Sem se šele danes začela učit, prej nisem mogla, sem prav slabe volje, ker res ne bi rada še enkrat šla na izpit. Sem pa najbrž naredila rekodr: V DVEH DNEH SEM JO PREVILA 38. Če sem prav štela, ena gor ali dol, sem mislila, da bom znorela in tudi preoblekla zdraven, ker je itak teklo čez. Na koncu nisem imela nič za oblečt, pa sama tolk švoh, da nisem mogla stat,k aj šele njo rihtat pa prat cunje, skratka GROZA. Upam da je to za nami.
Lonib: sem glih prebrala tvoj post o šihtu, isto pri nas in najbrž na vseh postajah. Sem mojmu rekla in je rekel: valda smo  pač policaji, pa še kadeti. Sicer se je zafrkaval, ker ve, da me to razkuri.

Nič, samo tolk da se javim, po izpitu se bom poboljšala in spet več čvekala. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 19:46:58   
tejkag
Aha pa sem vas našlauser posted image
No mi smo se vrnili z obiska, Lana je že skopana, zdaj jo še malo zamoti eden pa drugi pol pa jest pa spat.
No morm povedat kaj se je zgodilo,ker me je skoro kap. Kot veste smo šli na obisk k tašči in tastu. Tam sem lano nahranla in pač nekaj časa rabi naša bejba mir, da se ji hrana v želodčku poleže. Nobenega tresenja in takih zadev...no in naša gospa tašča takšna kot je,da si nič ne da rečt, je Lano takoj po jedi nekaj postavljala na noge pa sem pa tja. No in bejba je bruhnila tak da ji je še soz nos ven butnilo.Groza, ni prišla do lufta,dretje tako da te kap...v ustih je imela neko sluz in sem ji jezik dol brisala. Jok pa res tak..sem kar nekaj časa rabla da sem jo potolažla. Ubožček moj mali user posted image . Res, eni  pa res niso za otrokeuser posted image Sem bla ful jezna,panična na srečo ne preveč,sem se pa ustrašila-valda,ker se ji kaj takega še ni zgodilo.
Zdaj smo doma in smo že vredu.
pa pa



_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 20:08:58   
juniorka
Evo še mene!
Kaj zdaj- jutri akcija??? Jaz sem že psihično pripravljenauser posted image !
Dajte povedat, da ne bom sama poluser posted image
tejkag- naš isto rabi malo, da se mu poleže, včasih malo bruhne že, ko se sam prpogne... No, samo da je zdaj ok, je pa žalost, da otrok trpi, da odrasli dobi lekcijouser posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 20:18:20   
hariba
No kdaj in kdo jutri? Kje točno v europarku? Jaz sem za.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 20:33:11   
janca77
o ste že na novi temi!

za nazaj nič ne vem kaj se je dogajal, tako da vas samo mal pozdravim, pol pa v posteljo.

pri nas nič novega, smo bili pa danes v gostilni za kosilo - praznovanje RD, pa je šel user posted image  sam iz rok v roke, ker ne premorejo otroškega stolčka. tako da imam danes že vsega dovolj in gremo spat. ups user posted image user posted image

še to, ko smo prišli domov, hočem pod tuš pa žal ne morem, ker ni vodeuser posted image user posted image user posted image (da bi sploh kdo javil zakaj se gre - to pa ne)
se slišimo jutri
user posted image

_____________________________

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 20:34:38   
*piškotek*
user posted image

Evo še jaz, še jaz, še jaz user posted image
No pa imamo novo temo user posted image

Uglavnem:
naš user posted image  spi že od 19.45, smo se skopali, najedli in je bil že takoooo zaspan da tudi pisnil ni več, ko sem ga dala v posteljico. Upam samo še na mirno noč user posted image
Lonib: želim ti da ti uspe čimprej rešit vso to zadevo s službo! user posted image

Zalbi: naš je tudi tečka, danes sicer ni bil pretirano, drugače mu pa tudi ni nič prav - ne na tleh, ne v stolčku, ne v stajci, ne na rokah,... Ah, kdo bi jih točno zastopil user posted image
Hariba: lepo da ste si privoščili smučanje in družinski danuser posted image . Super, ne! user posted image

Sabri: ja groza, s tole drisko, res no. Upam da vam vsem skupaj čimprej mine, pa da se boš lahko učila, ker izpit moraš itak narest, ker moraš pol tle z nami klepetat, tako da si res ne moreš privoščit, da ga ne narediš user posted image

Tejkag: boga pupa, saj to je pa res moglo biti grozno. Upam vsaj da je taščo izučilo in da bo naslednjič dala mir po hranjenju. user posted image

Mojčca: pogrešam te, javi se kaj user posted image

Tako, mislim da sem v večini vse komentirala. user posted image

Zdaj pa šibam šeuser posted image , potem mogoče še malo na user posted image

Srečanje - če se vam uspe dogovorit za jutri, vam želim lep dan in da boste uživale 100/h, pa ne preveč opravljat, da se nam ostalim ne bo kolcalo user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 20:35:21   
janca77
sem pozabila vas vprašat:
kje lahko vidim, kaj ste se pogovarjale - mi ni delal računalnik

_____________________________

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 20:40:46   
taška30
Janca, saj prejšnja tema še obstaja, je pa že na 2.strani.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: aprilski lumpi 07
20.1.2008 20:47:20   
taška30
Helou, leidis!user posted image
Pozdrav na novi temi. Otroci so v postelji, tamalo dete spi, taveliko recitira pesmice svojim prijateljčkom, ati je šel v službo za dve uriuser posted image  (mora nuuuuujno neki naredit), na TV nič, torej evo me tuki.

Moram reči, da je pa naša Julija zadnje čase nerazpoznavno pridna. Tudi po 45 minut se sama zamoti na tleh, tako, da jo pustimo čist pri miru. Raziskuje gor in dol, iz sobe v sobo, se trudi vstajat ob kavču (danes ji je spet parkrat uspelo) itd...že trkam na les.user posted image

Sabri, čimveč zdravja vam želim, mi smo tud že šli skoz tole, čeprav očitno malce blažjo varianto kot vi, smo tudi padali ko domine.

Štajerke, ne pozabite se poslikat (vzemite fotoaparat) in dokumentirajte, da vas malo spoznamo.

Pridem še nazaj...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?