|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aptamil allergy digestive care
4.9.2008 15:47:10   
aisha
živjo! a je katera probala s tem mlekom namesto allernove in ali ima katera kaj več podatkov o tem mleku? pediatri ga baje ne priporočajo ker še nimajo kakšnih izkušenj z njegovo uporabo v praksi. so pa v njem menda iste sestavine kot v allernovi, ki se je naš mišek noče navadit. včasih se še dojiva kolikor pač imam svojega mleka, mislite da bi blo bolje kar prekinit z dojenjem. mi je škoda mleka. hvala za vaše nasvete,
čao
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aptamil allergy digestive care
4.9.2008 21:00:04   
Tisana
Mi ga sicer ne dajemo naši pupi, mi ga je pa priporočila dietetičarka na pediatrični, samo potem sem ji povedala, da smo že na Pregominu, pa je rekla, da naj potem ne menjamo.

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu aisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: aptamil allergy digestive care
5.9.2008 19:20:41   
matic0105
Mi ga mamo, boljšega okusa kot allernova, mali se ga je hitro navadil.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: aptamil allergy digestive care
5.9.2008 23:30:27   
sonce78
Mi ga tudi imamo in ga je super sprejel. Glede svetovanja od pediatrov pa so moje izkušnje take, da ga nekateri predlagajo, npr. naša pediatrinja ga pa sploh ne pozna user posted image in ga je seveda odsvetovala. Sem se posvetovala pri drugih pediatrih in ga priporočajo. Se mi zdi, da nekateri pediatri se sploh ne izobražujejo o novostih.

Naš škratek ga veliko boljše prenaša kot Allernovo.


_____________________________

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: aptamil allergy digestive care
7.9.2008 7:42:18   
aisha
hja pri nas je stanje zdaj takšno da zaenkrat noce ne allernove, ki bi se je v 14 dneh skoraj moral vsaj malo navaditi, ne tega aptamila allergy, ne moje dojke, sploh ne vem več kaj naj še naredim. vpije kako je lačen, ko pa ga pristavim k dojki ali pa mu dam flaško pa kar odriva in se še bolj joče. je samo še če ga tako dolgo uspavam da od samega joka in utrujenosti vsaj malo zaspi in mu hitro namesto dude vtaknem ali dojko ali flaško, pa še to včasih samo malo povleče in konec. skoz se nekaj krči in izteguje, jaz sem pa tud že tk utrujena in naveličana tega, ker se zdaj vse to vleče že kak mesec, kakšen dan je bolje, pol pa spet jovo na novo. cele dneve ne delam drugega kot ga poskušam nahranit.


(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: aptamil allergy digestive care
7.9.2008 17:12:41   
matic0105
Aisha, pri nas je podobno. Kak dan super, normalno je, drug dan pa cel dan kreganje, jok, napenjanje, stokanje in poje itak pol premalo. Ne glede na to, katero mleko smo imeli - traja že več kot  tri mesece. Smo pa ugotovili, da ima naša štručka refluks in vnetje želodčka in zato toliko težav pri hranjenju. Kak dan je prav katastrofalen - silim ga s hrano, sledi zvijanje, jok, napenjanje....... Utrujena sem pa tako, da je groza - otročka imam praktično na rokah non-stop, sicer se mu dviguje, poliva, potem ne more jesti - ponoči par uric, ko uspe zaspati, je pa ok. Pa še to enkrat vstaneva, ga nafutram in sledi najmanj  enourno podiranje kupčka. Kriza, ti povem. komaj čakam, da bo star eno leto ali več, da začnemo mal uživat - ima pa šele 4 mesece. Do sedaj normalno nismo mogli funkcionirati, niti z vozičkom ne moremo na sprehod - je preveč v ležečem stanju in ga je treba po 15min dvigniti, sicer je jok, polivanje.... Da ne govorim o izletih, morju, obiskih...več ali manj smo doma ali pred hišo - v naročju v pokončnem stanju. 

(odgovor članu aisha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)


Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!