|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež
5.11.2005 23:08:08   
Barči78
Ali katera pozna ta avtosedež in kakšen se ji zdi?

http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3414

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež
5.11.2005 23:43:10   
superfly
Hi, pred kratkim smo kupovali avtosedež in sva z mojim par dni visela na netu in v trgovinah ter iskala "ta pravega". Ta avtosedež je imel na večini varnostnih testov zelo slabe ocene. Problem je nemreč v tem, da je ta skupina avtosedežev od 9 do 36 kg že sama po sebi rizična, saj je težko dat v enak stol otroka z 9 ali 36 kg. V takem sedežu majhen otrok definitivno ni varen, velik otrok pa tudi ne, saj mu je že premejhen. To je na kratko. Mi smo se potem odličili za Concord trimax, ki je prav tako namenjen otrokom od 9-36kg, z razliko, da se, ko otrok doseže 15 kg spremeni v jahača, kateremu se nato doda drug hrbtni naslon. Tako da je v bistvu sedež od 9 - 18, nato pa ga lahko predelaš v sedež do 36 kg (seveda je treba naslon dokupit). Trimax je bil mislim da 2003 proglašen za takrat enega nabolj varnih avtosedežev v svoji skupini, pa tudi nagrado za dober design je dobil, do danes pa so ga le še dopolnjevali. Naš mali je v njem pravi car. Pa tudi cena je proti ostali sedežem glede na varnostne teste zelo zelo ugodna. Sicer pa jih prodajajo tako preko sončka kot v trgovinah Pikapolonica, kjer so cenejši kot pri sončku. Joj, moj post zveni kot kakšna reklama  - pa ni, da ne bo kdo mislil, da kakšne procente dobivam user posted image
Itak pa je najboljše, da vzameš otroka s seboj v trgovino in ga posediš v različne sedeže in vidiš kako se v njem počuti, pa malce si poglej teste, mislim, da so na sončkovi strani celo linki na nekaj testov.

Upam, da sem ti kaj pomagala, pa fajn nakup in varno vožnjo

lps

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: avtosedež
6.11.2005 8:26:34   
Barči78
Hvala za tvoj nasvet, res smo gledali tudi sedež od Concorda, ampak glede na to, da oba sedeža odgovarjata standardom, nismo vedeli, za katerega bi se odločili.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu superfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: avtosedež
6.11.2005 12:30:08   
tinatona
Evo tukaj si lahko pogledaš...

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif

LP Tina

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: avtosedež
6.11.2005 14:57:06   
Minkaa
Tudi mi smo v kratkem zamenjali avtosedež. Če želiš dober in predvsem varen sedež priporočam Maxi Cosi Priori XP (in ne SPS) ali Romer Duo Plus ali King. 

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: avtosedež
13.11.2005 14:55:48   
ribica.
Mi imamo ta sedež za katerega sprašuješ in smo z njim zelo zadovoljni.

Kupili smo ga, ko je imela naša tamala 16 mesecev in okrog 12 kg, tako da smo ga že takoj začeli uporabljati brez tistega včožka, ki se da noter primanjšem otroku. Ne vem zakaj so testi slabi, saj otrok v njem zelo lepo sedi, ima krasno oporo za glavico, pa tudi stransko je ojačan.Predvsem pa, zelo trdno se fiksira v avto in se res ne premika (mi smo se namreč za nakup novega sedeža odločili predvsem zato, ker smo imeli prej tistega starega iz paketov, ki je kar plesal po avtu). Zdaj ko ima naša mala že 15 kg pa mislim da bomo kmalu odstranili pet točkovni pas, ker se potem pač samo s pasom priveže otroka.

Mi smo s tem sedežem zelo zadovoljni in mislim, da kdor ga ima, ti bo rekel enako.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?