|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež kiddy
5.7.2004 13:53:48   
barbara
Zanima me, kje se da kupiti avtosedež Kiddy life plus?
Hvala, Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avtosedež kiddy
5.7.2004 14:20:51   
beti 1
Pri nas preko prodajalcev Peugeota, Citroena in Renaulta, vendar pride drag, ker plačaš še njihovo maržo, pa še naročiti ga moraš, ponavadi ga nimajo niti razstavljenega. Meni ga je tast prinesel iz Nemčije, ker je bil gor službeno. Sicer bi ga kupila preko internetne trgovine, tudi nemške. V Avstriji jih tudi dobiš samo pri prodajalcih avtomobilov, ali preko neta, ma so dražji kot v Nemčiji.
Lahko si prebereš še debate, ki smo jih na to temo že imele. Tu maš link, do mojega posta, ki ima potem linke še naprej, na starejše poste:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=13621&msg=99042&idk=100
lp beti 1

(odgovor članu barbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avtosedež kiddy
9.7.2004 16:22:27   
beti 1
Za otroke od 9-18 kg ima ta avtosedež dodan ščitnik za čez trup, v angleščini mu rečejo impact shield. Tudi meni se je sprva to zdelo čudno, ker pač tega nismo vajeni, pa sem potem na ADAC-ovi strani prebrala, da ima tudi zaradi tega ta sedež tako dobro oceno (enako dobro kot npr. Roemer king). In če malo pomisliš, če se že kaj zgodi, se sila udarca prenese na celoten trup od bokov, pa do podpazduh in ne samo na predele, ki jih pokriva pas, kar je pri takih malčkih boljše.
lp
beti

(odgovor članu barbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?