|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:09:31
|
|
|
|
lojzika
|
Kaj pa če kupimo še kar enega maxi cosi priori ? Al bi bila to bedarija?
|
|
|
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:18:19
|
|
|
|
lukec
|
Za to starost oziroma kile so primerni vsi sedeži skupine 1 (8 - 19 kg) in mislim, da se večina pripenja s tri ali pettočkovnim pasom, no vsaj jaz nisem še videla drugačnega .
|
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:22:37
|
|
|
|
taška30
|
Če ga bo za njim uporabljala sestrica, bi jaz kupila še enega takega, saj boste itak rabili. Drugače pa beri tole (sem sama spraševala nedolgo nazaj), no, kupili smo Concord trimaxa (zaenkrat se zapenja 5-točkovno in je v bistvu kot 9-18kg, kasneje se spremeni v jahača).
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPraznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Kdaj so vaši otroci prespali celo noč?pred 3. mesecem (
34%)

med 3. in 6. mesecem (
20%)

med 6. in 9. mesecem (
12%)

med 9. in 12. mesecem (
5%)

med 12. in 18. mesecem (
11%)

po 18. mesecu (
17%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!