Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 25.1.2009 22:10:50
|
|
|
|
kaja02
|
a pol pa nisem jaz edina, jst jih tud že čakam od decembra, pa bomo očitno še mal čakal.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 23:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 25.1.2009 23:58:48
|
|
|
|
jajula
|
odstopim za hipp natal, blazinice, afrodito, pisi mi na zs
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 26.1.2009 11:13:17
|
|
|
|
zvesta
|
jaz pa iščem tisti bon za foto album, če ima katera odveč...
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 29.1.2009 7:08:48
|
|
|
|
caligula
|
zvesta...v kateri knjižici pa je za foto?
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 29.1.2009 8:40:37
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta...v kateri knjižici pa je za foto? ne vem... v 1. ali 2. nisem prepričana... tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno Vsi boni veljajo do 31.3.2009
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 29.1.2009 9:43:00
|
|
|
|
mojinavihancki
|
Jaz bi pa rabila bon za knjigo Moje telo
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 8:17:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta...v kateri knjižici pa je za foto? ne vem... v 1. ali 2. nisem prepričana... tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno Vsi boni veljajo do 31.3.2009 Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ???
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 8:44:49
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ??? ELMA, samo garnierjeva krema za obraz je še od naštetih... pusti mi naslov na ZS, pa ti pošljem...
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 8:46:12
|
|
|
|
zvesta
|
to je še na voljo IZVIRNO SPOROČILO: zvesta tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - garnier dnevna krema za obraz - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - brita vodni filter Vsi boni veljajo do 31.3.2009
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 9:38:28
|
|
|
|
ELMA
|
Imaš ZS
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:28:46
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula odstopim za hipp natal, blazinice, afrodito, pisi mi na zs Imam - če želiš sporoči naslov na ZS.
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:29:26
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz pa iščem tisti bon za foto album, če ima katera odveč... Imam - če želiš pošlji naslov na ZS.
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:30:32
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojinavihancki Jaz bi pa rabila bon za knjigo Moje telo Imam - če želiš pošlji naslov na ZS.
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:31:51
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta...v kateri knjižici pa je za foto? ne vem... v 1. ali 2. nisem prepričana... tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno Vsi boni veljajo do 31.3.2009 Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ??? Jaz imam bon za verižico za dudo - če želiš pošlji naslov na ZS.
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 31.1.2009 15:58:59
|
|
|
|
jajula
|
jst pa še imam: - fitoval šampon - adidas ženski deo v spreju - frosch mehčalec - maybelline maskara - nuk first choice steklenička - robčki proti hemeroidom - brita filter - canpol slinčki - žabe z naramnicami - tosama cik-cak vata
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 31.1.2009 21:10:22
|
|
|
|
caligula
|
jajula... v katerem blokcu je tole? jaz sem na naetu gledala pa čist druge stvari najdla
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 31.1.2009 21:11:17
|
|
|
|
caligula
|
- frosch mehčalec - maybelline maskara - nuk first choice steklenička - canpol slinčki - žabe z naramnicami - tosama cik-cak vata za tole bi se jaz še priporočala, če lahko.
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 1.2.2009 10:09:42
|
|
|
|
jajula
|
Caligula ti posljem. no v lanskem letu sm dobila dva kompleta bonov pa so te zadeve not
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 6.2.2009 9:41:41
|
|
|
|
kvačka
|
če katera potrebuje, so mi ostali naslednji baby bonus kupončki dm boni veljavni do 31.3.2009 nestle alete - sadna kašica demeter - soya alive napitek s kalcijem in algami humana - voda za otroke hipp - sok za otroke hipp - čaj za otroke hipp - testenice bolognese nuk - first choice steklenička račji kljun nuk - clear silikonska duda velikost 2 nuk - verižica za dudo pampers - active baby plenice jumbo pakiranje tosama - cik cak sanitetna vata calypso - baby goba za umivanje bubchen - zaščitna krema solea - baby univerzalna krema za otroke weleda - negovalno olje za otroke iz ognjiča weleda - negovalna krema za otroke iz ognjiča higienski robčki proti hemeroidom afrodita - krema proti strijam nivea - intimo sensitive gel za intimno nego fitoval - plus šampon proti izpadanju las canpol - podložen slinček baja - žabon, žabe za otroke na naramnice brita - marella cool vodni filter frosch - aloa vera tekočin detergent za pranje perila album za 180 fotografij memo polje otroška knjiga - komplet 4 ćivalske sestavljanke pošljite zs
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 6.2.2009 18:20:51
|
|
|
|
caligula
|
zvesta... dobila bone,hvala nisem mogla prej sporočit,ker sem bila brez compa
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 6.2.2009 18:31:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta... dobila bone,hvala nisem mogla prej sporočit,ker sem bila brez compa Samo da so prispeli :)
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 8.2.2009 9:38:12
|
|
|
|
kvačka
|
boni oddani!!!
|
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 8.2.2009 23:19:09
|
|
|
|
caligula
|
še vedno čakam bone. te dmovci so čist zakazali
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
velika nočLelly28 RRAli boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?klasično (
41%)

malce drugače (
53%)

ne vem še (
6%)
Število vseh glasov: 34Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!