|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barva sten in sedežna
20.9.2005 13:57:05   
clea
No,da uporabim še tale forum z nasveti.
Ta vikend (če bo vreme tapravo) imava s fantom namen prepleskat sobo,ki bo v bistvu dnevna soba pomoč pa najina spalnica.
Ker nimam kaj preveč občutka za barve vas prosim,da mi daste kakšen nasvet,katere barve sobo pomanjšajo in katere povečajo.Soba ni ravno velika tako,da jo je treba optično mal povečat.
Rada pa bi imela sobo v barvah,ker mi je bela preveč pusta.Tla (laminat) bodo modra , omara siva,sedežno pa še kupujeva in jo bova izbrala glede na barvo stene,zaves itd. (ker se še ne mudi tako zelo).
Potem me pa zanima še kam predlagate it še pogledat sedežne,sva bila v Rurarju,Lesnini in Harviju pa nama nekak ni kaj dost všeč al pa je 800 jurjev.
Lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   barva sten in sedežna
20.9.2005 14:04:52   
Anonimen
Zakaj pa modra tla, če je soba majhna? Tako bo še manjša. Jaz bi imela oranžna tla (tepih), pa kakšne oranžno-rumene stene.

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   barva sten in sedežna
20.9.2005 14:07:34   
sazi
Temne barve načeloma zmanjšujejo, svetle pa povečujejo...
Midva imava stene rumene - dovolj svetlo, da prostora ne zmanjša, pa še v temačnih dneh ob prižgani luči vseeno zgleda, kot da sije sonce.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   barva sten in sedežna
20.9.2005 14:14:20   
lex
Jaz imam stene oranžne - antika - lahko pogledaš v moj album (dnevna soba -sem ti dala fotko), ker imam v stilu antike in mi poveča prostor, ker je bolj svetla. Temne barve namreč full zmanjšujejo prostore. Zasvese imam v dnevni bele, v kuhinji (je iste barve kot dnevna soba) pa rumene. Sedežno sva kupla v Rutarju za 200 jurjev, ker je bila znižana - trosed nima hrbta usnjenega. Samo za barve se moraš sama odločit. Če že imaš modra tla ti bolj priporočam, da stene pustiš bele - pobarvaš jih lahko še vedno čez en mesec.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   barva sten in sedežna
20.9.2005 14:16:01   
Spicy Black
Tudi pri nas imamo stene v dnevni sobi nežno rumeno-oranžne, zavese prosojne z isto barvo. Sedežna je zaenkrat črna, dobimo pa do konca meseca novo v jeans barvi. Omare vanilja - češnja, po tleh parket, ki ga bomo zamenjali drugo leto z svetlim laminatom.

Tolk od mene

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   barva sten in sedežna
20.9.2005 14:52:16   
muki1
Ja, modra tla in sive omare so kar hladne, tako da bi jaz na tvojem mestu vse skupaj razbila s kakšno toplo barvo, ki bi se mi vlekla po stenah, zavesah in tepihu. Kakšna marelična mogoče, če vama je všeč?

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   barva sten in sedežna
20.9.2005 17:11:58   
clea
Hvala punce!
Kako bodo izledala modra tla si še čisto ne predstavljam,ampak to je bila odločitev mojega dragega,prav tako omara.no jaz sem se pa strinjala .
Mogoče res kakšna svelo rumena,oranžna,marelična ali kaj takega.No sej bova vidla kako bo zgledalo ko bodo tla narejena (jutri) potem bova pa eno svetlo toplo barvi izbrala.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   barva sten in sedežna
20.9.2005 20:12:24   
Lu
Midva imava sedežno v rdeči barvi ( mikorifbra ). Kupila sva jo na Vrhniki - hm.... trgovina je nekaj TRADE. Ne vem. Všeč mi je bilo da sem lahko izbrala model v taki barvi, ki je meni všeč. Bila je okoli 220.000 sit. Je pa v obliki črke U z ležiščem, omare v dnevni so sive v kombinaciji z rdečo in tla parket. Stene so pa kar bele, zavese tudi bele imam pa čez en trak sivo-rdeč prozoren z vzorcem kupljen v Velani.

Pa veselo na delo.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   barva sten in sedežna
20.9.2005 20:17:08   
CatJa
Glede na modra tla ti ne preostane drugega kot bela ali nežno rumena barva sten. To se ujema tudi s sivo omaro.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: barva sten in sedežna
26.9.2005 11:02:27   
clea
Hvala še enkrat za vse nasvete.Sva pobarvala na nežno rumeno zeleno in je super.ko bom mela kakšno sliko jo bom dala gor.Sedežne pa še nimava,bova šla zdaj enkrat v akcijo.Potem bova pa še barvo zaves prilagodila sedežni.
Moram pa rečt,da nama je bilo kar grozbo,ko sva v Bauhausu zbirala barve.Od 5 miljonov (ne vem če jih ni res kar tok, v glavnem ooooogromn) sva zbirala pravo in seveda sva mela ful probleme kakšno zbrat.No na koncu sva zbrala tapravo!!!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: barva sten in sedežna
26.9.2005 11:12:01   
KIRA
živijo!
optično sobo povečajo svetle barve, predvsem v pastelnih tonih - ne v živih, tei so za majhne prostore premočni. glede na psotavitev sten ter stropa, pa sobo povečajo tudi črte, vertikalne jo zvišajo, horizontalne pa optično raztegnejo. kombinacija 2 usklajenih barvnih tonov, lahko tudi z nasprotnega konca barvne lestvice je vedno dobrodošla, da vzame monotonijo in razgiba prostor.
hladne barve so modr, zelena, vijolična, pa tud še rumena bi spadala sem. tople bare pa se vse od apricot (oranžne, pa do rdeče in kakega toplega rjavkastega tona).
Tvojega okusa sicer ne poznam, ampak k modremu laminatu in sivim tlem bi jaz dala kako barvo, ki je bolj topla in prostoru vzame hlad. recimo kak topla bež barva bi pasala, kakšna niansa bledo-rumene, morda s pridihom oranža, vsekakor je najbolje prepleskat delček stene, da vidiš, ali so barve skladne. če pa prostor želiš obdržat hladen, pa pašejo tudi mint barve, pa flider (bledo-vijolične...).
glede sedežne ti pa svetujem, da si pred nakupom sprosi vzorec tkanine, pa preveri če paše, če se le da. cene so v lesnini malo nižje, kot v rutarju,ampak zadnje čase tudi kar zasoljene.
ker sva midva z možem v isti situaciji kot ti in imava takole razporeditev: strop bel, stene apricot, tla bledo zelena, omare črno-sive, sva se odločila za sedežno barve beige, ali bordo. ena bo naredila prostor večji in svetlejši, ampak bo optično izgledala precej velika, druga pa tudi lepo paše, pravzaprav bi bila idealna da prostor poživi, a se mi zdi za niansko pretemna, tako da bo potrebna dodatna osvetlitev: v glavnem - odločila sva se za nakup preko kataloga. vzorec tkanine sem prejela brez težav (neckermann) in mi je tudi pomagal pri odločitvi. sedaj čaksava samo še na dokončanje prostorov, pol bova pa naročila, saj se mi zdi cena dosti primernejša kot pa v bilokaterem razstavnem salonu, kjer sva bila, pa tudi model in oblika mi odgovarjata....

upam, da si dobila kako idejo...
LP

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: barva sten in sedežna
26.9.2005 11:20:48   
Anonimen
Bravo, clea, čestitam. Super, da sta se prav odločila, da vama je všeč. Meni to več ali manj nikoli ne uspe. Vedno potem premišljujem, kaj pa če sem ga ustrala. Me veseli, da nekaterim rata.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?