|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barve
20.11.2006 12:52:50   
malecka_mateja
jaz pa imem aproblem ker se g nemorejo odločit kaj je!user posted image aliuser posted image  pa niti 100% ni tudi če ti povedo!pa me zanima tiste ki ste bile v isti situaciji kakšne barve ste kupovale!rumeno???jaz nebo rada glih vse v rumeni barvi imela ker mi je ful lepo da če je user posted image ima tudi kaj roza ali če je user posted image tudi kaj v modro! sam problem ker potem če kupim kaj roza pa oblečem fantka v to user posted image !prosim pomagajte!
pa še nekaj nekatere oblačijo novorojenčke najprej v majčko na prekklop potem pa čez bodij?ali kontra!rodim pozimi in me zanima kako ste prakticirale s temi majčkami in ali ste jih sploh uporabljale!se mi zdi da je bodi dovolj?in nato preko pajacek!za doma mislim!

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barve
20.11.2006 13:52:28   
ajdaN
Jaz nisem vedela kaj bo in sem kupovala nevtralne barve. je pa res, da mene roza niti od daleč ne mika in če bi bila punčka bi bila v vseh ostalih barvah.

Imaš pa ogromno barv, ki so primerne tudi za punčko. Jaz sem kupovala v pastelnih barvah - rumena, svetlo modra, svetlo zelena, bež... Meni se ne zdi, da če je pa punčka mora biti pa v roza. "Fantovske" barve lahko porabiš tudi na punčki, v roza pa jaz fantka ne bi oblekla.

Kupi nevtralne barve, pa potem če bo punčka dokupiš samo kakšen roza bodi, pa kakšno majčko pa nogavičke, pa kapico... Take malenkosti, ki ne stanejo celo premoženje.

Pri nas imamo januarčka pa sem ga oblačila takole. Najprej bodi na preklop, čez pa to majčko na preklop, ki se zavezuje na boku. Tudi 2 bodija na preklop bi šla, ampak me je motilo to, da je imel potem "dekolte". Ker so bodiji narejeni tako, da pride izrez na trikotnik. Spodaj je imel pa bombažne hlačke s stopalčki pa copatke. Če je imel hlačke z naramnicami, je imel spodaj samo eno plast. Žabic v celi zimi nismo rabili. Če ga misliš oblačiti v plišast pajacek, mu daj spodaj en čisto tanek bodi. Je pa malo odvisno tudi od temperature, ki jo imate v stanovanju.

Tako ali tako boš pa hitro sama ugotovila kaj in koliko mu obleči.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: barve
20.11.2006 14:08:01   
fusia
Glede barv se strinjam z anjoN. Kupiš nevtralne, nato pa kasneje dokupiš kakšen kos roza, če bo punčka. Meni ni všeč, da so punčke oblečene v celoti v roza.
Mi naj bi dobili fanta in kupujemo večinoma v beli, bež, sivi in modri barvi. Če bi se slučajno zgodilo, da se spremeni v punčko, bom tudi kupila kakšno roza ali vijoličasto obleko, vse ostalo pa lahko nosi tako fant kot punca.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: barve
21.11.2006 19:17:08   
anjaa
jaz sem v zgodnji nosečnosti kupila 1 rumen kompletek ( pulovrček in hlačke ), ter en zelen kompletek. pač nisva mogla čakat na spol ... 
ko sva izvedela da pričakujeva punčko, sva nabavila VSE v roza in beli barvi. tako mi je pač ful ušeč. tudi sama imam celo omaro roza, črno in belo. če bi bil fantek, bi kupovala modro.
stvar okusa pač.

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: barve
21.11.2006 22:46:52   
pravljica
jaz ne bi kupovala preveč vnaprej, sploh če ne bi vedela spola...pajackov itak nismo oblačili, hlačke/krila in majčke pa se ne glede na barvo razlikujejo med spoloma...teh majčk na preklop mi nismo uporabljali...mi je bilo lažje in hitreje kar navadni bodi čez glavo potegnit

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: barve
22.11.2006 15:00:26   
Strawberrie Cherrie
Joj, rpi nas bo kar hudič, če ne bo user posted image - upam da se 3d UZ ne motiuser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: barve
22.11.2006 15:18:25   
pika30
Pri nas bo punčkauser posted image in imam že vse pripravljeno v roza-bež barvi.Drugače pa bi bila primorana iskati nekaj v rumeno-oranžni.bež barvi.user posted image
Ampak ti imaš še dosti časa,da izveš spol.Jaz sem bila 100% šele po 30 tednuuser posted image .

_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: barve
22.11.2006 17:07:34   
trdozimc
Barve. Jaz bi tudi izbirala v pastelnih barvah. V HMu imajo ful lepe stvari v taki bež barvi.............. Če ti to ni všeč kupi osnovno, potem pa dokupi po internetu magari.

So ti že svetovale. Ne kupuj preveč. Prvič niti ne veš kako velik se bo otrok rodil, drugič zelo hitro rastejo in tretjič, vreme in temperature se spreminjajo.

Jaz sem tudi rodila pozimi. Na začetku je bil v dveh majčkah za zavezat (tako te naučijo v LJ porodnišnici) + hlačke (bombažne žabice) in niti ni slabo, čeprav mogoče malo staromodno, ampak ga na začetku tolikokrat previjaš in je mogoče najlažje.
Hitro pridejo prav tisti body-ji, ki se lahko odpnejo po celi dolžini trupa in med nogicami, pa plišaste hlačke na naramnice, zgoraj pa prav tako plišaste majčke, ki se zapirajo spredaj po trupu in so brez kapuce (vsaj za notri, če je bolj hladno).

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?