|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča vroča stopala
6.8.2008 9:58:13   
Spark
Zadnje čase me stopala zelo bolijo. Stopala imam zelo vroča, in mi paše da si jih hladim. Med drugimm mi paše tudi če stojim na mrzlih ploščicah, ampak to vem, da ni zdravo. Stopala si masiram, in mažem z različnimi kremicami, ampak mi nič ne pomaga.
A ima kdo podobne težave in kako jih rešuje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča vroča stopala
6.8.2008 10:22:36   
sirenetta
Jaz jih imam tudi user posted image user posted image user posted image . Če mi z majhnim otrokom uspe, se kakšenkrat uležem in podložim noge tako da jih imam precej privzdignjene. To precej pomaga, problem je, da si je treba vzeti čas. Meni tudi pašejo mrzle ploščice in pa umivanje z mrzlo vodo. Sicer pa mi tudi malo zatekajo, predvsem desno stopalo imam vsako poletje natečeno. Sem že razmišljala, da bi šla k zdravnici, da ugotovijo kako in kaj. Spark, a ti tudi natekajo?

Pa takoj po porodu sta mi obupno natekli obe nogi (stopala), spet najbolj desna noga. Patronažna sestra mi je svetovala, da če se ponovi, naj grem k zdravnici, da me pošlje na preiskave, da se ugotovi, kaj je narobe. Pa nekako odlašam... Tako, da če ima katera podobne težave, naj se oglasi. Spark, če se pa ti opogumiš in greš k zdravnici, ne pozabit javit, kaj je ugotovila. Lahko tudi na ZS.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleča vroča stopala
6.8.2008 10:46:31   
Spark
Sirenetta, meni tudi proti koncu dneva malo zatečejo gležnji. Ampak opažam, da vedno več. Še v času nosečnosti mi niso noge zatekale, sedaj pa mi.  Jaz imam drugače težave z ožiljem. In sicer imam eno žilo v bližini kolena kar nabreknjeno in se spravljam že nekaj časa k zdravniku, pa kar nekako ne grem. Sami izgovori so me, pa sem bila noseča, pa sem rekla, da še malo počakam. Sedaj pa bi morala iti, pa se nikakor ne spravim.
Meni tudi paše, ko se vležem in malo privzdignem noge, ampak kar je res, z majhnimi otročki mi redkokdaj uspe.
No mene zelo matrajo noge zadnje obdobje. Bolečine se ponavljajo. Par dni me zelo boli tudi do 14 dni, potem pa je spet nekaj časa mir. Pa tudi bolijo me, ko stopim na noge. Danes je en tak, dan, da sploh ne vem, kako naj hodim.
Ti bom sporočila, ko bom šla k zdravniku. Pa tudi ti se še kaj javi.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleča vroča stopala
6.8.2008 12:22:21   
sirenetta
Spark, velja, tista ki se prej opogumi in gre k zdravniku, javi kako in kaj. Še enkrat vabljena lahko mi pošlješ tudi zs.

No, če pa je katera druga že bila pri zdravniku za podobne težave in odkrila vzrok, vabljena, da se nama javi!

Zgleda, da imava res prav podobne težave... Sem prej pozabila napisat, da se mi zadnje čase dogaja, da zjutraj, ko vstanem, me že takoj zaboljijo stopala, čim stopim na tla in se napotim v kopalnico me že takooooj zabolijo in potem malo kasneje je malo boljše. Zvečer pa zatekajo. Pozimi (jeseni, spomladi, ko ni vročine) pa je boljše oz. sploh vse ok.
Bomo videli...

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleča vroča stopala
6.8.2008 14:10:33   
piskot
mene tudi vcasih. trenutno je zatisje, se mi je pa to ze veckrat dogajalo. ponoci so me tako pekla stopala, da nisem mogla spat.

lahko da je od hrbtenice ali pa od krcnih zil. ti dve teoriji zagovarjam jaz. ker se mi zdi da ce grem k dohtarju zaradi takega problema, me bo samo pisano gledala.

obstaja ena fajn krema gewhol z meto, ful dobro hladi. prodajajo v lekarni. ali pa kar kaksna za utrujene noge, ki jih imajo v milerju. malo poskusita, ce vama bo kaj pomagalo. pomaga pa tudi cim vec noge v luft.


_____________________________

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: boleča vroča stopala
6.8.2008 16:50:43   
Spark

Zgleda, da imava res prav podobne težave... Sem prej pozabila napisat, da se mi zadnje čase dogaja, da zjutraj, ko vstanem, me že takoj zaboljijo stopala, čim stopim na tla in se napotim v kopalnico me že takooooj zabolijo in potem malo kasneje je malo boljše.


Pri meni je enako. Pa še ponoči dostikrat vstanem, in vsakič ko vstanem, me bolijo stopala. Zgleda tako, kot da bi imela full trda in nepregibajoča stopala. Zjutraj pa je tako, da prva hoja je boleča, kasneje pa je bolje.Oz. skoraj cel dopoldan mi ni dobro.

Piskot, bom šla kupit to kremo v lekarno, ker že dolgo iščem, nekaj takega, da hladi, pa sem jih tudi v Mullerju nekaj kupila pa mi nobena ni odgovarjala.
Mi je pa kolegica enkrat prinesla kremo Thaeboo s kostanjem, in je fajn, ko si namažeš in dvigneš noge v luft. Samo je nisem mogla kaj dosti uporabljat, ker še vedno dojim, in je moja dojenčica blazno občutljiva na močne vonjave.

Piskot, daj povej ali imaš ti tudi težave z žilami. Ker jaz tudi mislim, da so žile ali pa teža. Ker sem se v zadnjih 4l zredila zaradi nosečnosti, pa nisem prepričana, ali je zaradi teže, ki pritiska na stopala ali zaradi žil.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: boleča vroča stopala
7.8.2008 0:04:46   
sirenetta
Jaz sem se tudi zredila, boljše da ne povem za koliko med nosečnostjo, pa nekaj tudi že prej preden sem zanosila user posted image user posted image user posted image . Teža kar ostaja tudi po porodu, čeprav dojim. Ni mi do tega, da bi se šla kakšno dieto, ker sem že tako zelo švoh z mlekom (komaj komaj da mi uspe it skozi brez dodatka), če bi pa manj jedla, pa vprašanje, kako bi bilo. Tako da kile so tu.

Spark, a misliš, da je res lahko samo zaradi povečane teže? Misliš zaradi spremembe, ker telo (stopala) niso navajena ali kaj podobnega? Ker če ne bi vse malo bolj debele ljudi bolela stopala, pa jih je bolj debelih od mene, tudi če sama nisem prav full neka suhica. Z žilami pa mislim, da nimam težav. Kako sploh to zgleda oz. kako veš, da imaš žile?

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: boleča vroča stopala
7.8.2008 0:11:15   
sirenetta
Ja, jaz isto, trda in nepregibajoča stopala, to si dobro napisala user posted image . Jaz prej nisem vedela, kako opisat. Točno tako je. In ponoči isto tudi pri meni, ko vstanem zaradi nočnega dojenja ali za it na wc. Komaj da mi uspe pripravit moje noge do normalne hoje, skoraj racam prve nekaj korakov.

Bomo pskusili kremo. Čeprav, kot sem že rekla, mi je patronažna sestra svetovala, da grem do zdravnice, da se odkrije vzrok, ker po njeno tako natečena stopala naj ne bi bilo glih normalno in naj odkrjejo pač vzrok. Čeprav sem tudi sama malo skeptična, ker opažam, da veliko krat te pošiljajo na raznorazne preiskave in na koncu ugotovijo en lep nič. Tako da se mi po eni strani ne da zafrkavat s tem, še posebej zdaj ko imam 3 mesečnega otročiča doma in bi morala si rihtat varstvo in ga puščat doma.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?