|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:01:06
|
|
|
|
piamaria
|
pri meni se je to dogajalo pri obeh nos.. Imam maternico spredaj, ko se otroček obrne z ritko navzven ti buši otrdi in te napenja. Brez skrbi, dokler nimaš kakšne hujše bolečine ali izcedka krvi. Tako vse to in še več spada zraven, LP
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:02:05
|
|
|
|
piamaria
|
p.s. maternico obrnjeno navzven, spredaj no, to je to, če jo imaš zadaj, pa nosiš v križu
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni to povezano s ali ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna
|
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:18:07
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen a ni to povezano s ali ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna ni pravilo, ki bi nujno držalo pri vseh nosečkah.
|
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A speti vraže na delu Joj,kaj vse verjamete
|
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 19.10.2008 6:07:44
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen a ni to povezano s ali ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna pri meni je bilo ravno obratno, ko sem nosila zadaj je bila punčka, ko pa spredaj je bil pa fantek.
|
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 19.10.2008 9:14:51
|
|
|
|
piamaria
|
Jaz imam dva fanta, sedaj pa pričakujemo tretjo pikico, vsakič sem bila drugače okrogla, čeprav imam mat. navzven. Torej, ne veljajo vraže za vse in živimo v 21. stoletju, babice pa res znajo šlogat po tem.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
Plavanjejosephine27Koliko je bil vaš otrok star ko se je naučil plavati brez pripomočkov?manj kot 3 leta (
18%)

3 do 5 let (
38%)

5 do 7 let (
36%)

več kot 7 let (
9%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!