|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška
1.9.2005 12:31:27   
mujcek
Pozdravček!

No pa smo končno spet skupaj, sicer nisem najbolj aktivna na tem forumu ampak mi je pa manjkal

Zadnje dni sem kar malo v skrbeh, ker sem v eni izmed revij prebrala, da naj bi bile z najmanj od 20t naprej na bolniški; jaz sem sedaj 27t pa še vedno delam in sem še nekje 1 mesec nameravala delati.
Kaj pa ostale, ali ste na bolniški (tiste, ki nimate predpisanega obveznega mirovanja)?

Drugače pa so se mi začele pojavljati tiste mučne nosečniške težave: neprespane noči, krči v nogah, bolečine v križu, zgaga peče; zadnje dni se mi zdi, da enostavno ne bom zdržala več dolgo; posebno mi manjka spanec, zjutraj ko bi spala pa moram v službo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolniška
1.9.2005 12:50:28   
pi
Pozdravljena,

jaz sem na bolniški od 20 tedna naprej, lahko bi šla že prej pa nisem hotela. Sedaj sem v 33 tednu in si ne predstavljam da bi bila vsak dan 8 ur v službi. Zdnje čase bolj težko hodim in se težko vstanem s kavča, postelje. Obrčanje iz enega boka na drug bok je pravi podvig, sploh zvečer. Do 30 tedna sem bila čisto ok, sedaj pa se je stanje kar na enkrat hitro obrnilo.
Moja tehtata vsak cca.1700 g , torej imata skupaj že čez 3kg. Upam da bosta še nekaj časa v trebuhu in da se bom še sploh lahko kaj gibala ko bosta še težja.

Mamice ki imate dvojčke kako ste prenašale zadnje tedne nosečnosti ? Koliko so tehtali vaši otroci ? Kdaj ste rodile, v katerem tednu ?

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolniška
1.9.2005 13:00:17   
tinadvojčica
Jaz sem rodila v 37 tednu dve punčki težki 2800 g in 2650 g.Na bolniški sem bila od 4.meseca nosečnosti ker sem natakarica in se mi ni dalo.Moje težave so se začele še malo prej le da jaz jih nisem imela toliko.Jaz samo spati nisem mogla ker me je z vsake strani ena butala.Sem pa že težko sedela na koncu,jesti tudi nisem več mogla ker mi je bilo slabo .....
Ampak ko pa dobiš dva zakladka na vse to pozabiš razen na porod nisem pozabila.

Tako to je to od nas če vas pa še kaj zanima pa kar vprašajte!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolniška
1.9.2005 15:39:43   
mujcek
Pi te čisto razumem glede gibanja Me je kar malo strah, ko pomislim, kako hudo se je že sedaj premikati, pa vstati iz postelje in kako naporne so noči; kaj bo šele takrat ko bom v 33t.
Meni je G komaj prejšnji teden ponudil bolniško, pa še nisem hotela iti; sedaj pa me skrbi da ne bi bilo kaj narobe z bebama, če bi predolgo delala; poleg tega pa je res mučno sedeti 8 ur; včasih pa delam še neke vrste natakarsko delo, kjer sem veliko na nogah in je delo kar naporno.

Kaj pa delate tiste, ki ste na bolniški-da vam ni dolgčas? Meni se zdi, da se mi bo preveč dolgo zdelo, če bom doma, ker bom lahko skuhala, malo počistila, drugih del pa verjetno ne bi smela delat; ležat pa tudi ne morem, ker me vse boli...

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolniška
1.9.2005 17:16:10   
pi
Jaz imam doma 3 letno hčerko tako da mi niti približno ni bil dolgčas, po resnici povedano sem si kar oddahnila ko je danes šla v vrtec. sedaj pa me čaka pranje, likanje in ostale priprave na .
Jaz ti priporočam da uživaš, da delaš tiste stvari, ki jih kasneje več ne boš mogla.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolniška
2.9.2005 14:21:22   
ursk@
Jaz sem pa bila na bolniški od 8 tedna nosečnosti, ker sem bila prvič v bolnici zaradi krvavenja. Potem sem bila še kar nekajkrat tam, rodila pa v 39 tednu in 3/7. Sploh mi ni bil dolgčas, ker sem veliko brala in se premetavala iz enega na drugi bok. To je bilo vse kar sem lahko počela. Sem pa od 34 tedna že prav čakala, da bi šla rodit. Potrpi še malo - se splača - skratka uživaj 100 h.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolniška
2.9.2005 14:41:27   
pi
Ursk koliko pa sta tehtala tvoja otroka ?
Si pa ena redkih ki je zdržala tako dolgo in rodila v 40 tednu.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolniška
2.9.2005 18:40:13   
mirka
Jaz sem rodila v 38.tednu. Dora je bila težka 2670g(48cm), Eva pa 2760(51cm).

Mene so kar v bolnii obdržali in niso čakali spontanega začetka poroda,ampak mi je Ginek. predrl mehur. Če bi se mene prašalo bi lahko zdržala še kakšen dan, ampak me niso pustili.

Težav pa nisem imela nekih posebnih. Malo težje sem se res obrnila z enega boka na drugi ampak nisme bila nič naveličana. Zredila sem se 10kg no in sedaj sem že na stari kilaži. Mogoče mi tudi zato ni bilo težko nosit ju.

čao!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bolniška
4.9.2005 13:58:04   
ursk@
Jana je imela 2990 kg, Tina pa 3500 kg.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bolniška
5.9.2005 19:35:51   
pi
Uff Ursk to pa je kilaža. Ti je bilo zelo težko proti koncu ?
Mirka tudi tvoji punci sta lepo veliki, pa zelo pridna si bila glede kilogramov. Jaz se na žalost ne morem s tem pohvalit saj sem se do sedaj že zredila za 20 kg.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bolniška
5.9.2005 22:40:41   
lutka
tudi mene je dala G. takoj v bolniško. Pravzaprav me sploh ni vprašala ali bi šla, kar napisala mi je .

Mi je pa pasalo, da sem bila doma, nisem imela predpisanega mirovanja, tako da sem lahko šla tudi ven . Pa še z 7 letno hčerko sem se lahko bolj ukvarjala

Sem pa imela na koncu tako veeelik trebuh , da sem se komaj premikala.

Rodila sem v 38 tednu, Matic je imel 2920g(49cm), Žiga pa 2530g (46cm)

Sem se pa zredila za 16 kg in sem po porodu imela manj kg, kot pred zanositvijo

LP

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?