Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
brisače Mercator ali Interspar? 11.6.2007 13:25:10
solatja
ker kupujem v obeh trgovinah, imam tudi točk kar nekaj in zdej se spravljam v nakup, da jih ne bo zmanjkalo... kako ste zadovoljne z njimi? katere brisače so kvalitetnejše? s Svilanitovimi sem zelo zadovoljna (imam od prej), tega Move pa res ne poznam...
RE: brisače Mercator ali Interspar? 11.6.2007 14:37:45
karamela
Jaz imam Sparove in so vredu. Imam pa tudi nalepke za Mercatorjeve pa jih še nisem nabavla. Kar pa sem gledale karaketistike imajo Sparove mislim da 460 g Mercatorjeve pa 500 g bombaža na kvadratni meter, al nekaj takega.
Pomoje so oboje ful vredu. Tudi mi bomo zamenjali tiste trde z novimi mehkimi brisačami.
RE: brisače Mercator ali Interspar? 12.6.2007 7:54:59
rainbow
jaz sem kupila v Sparu, in nisem zadovoljna. Sicer so mehke, ampak vpijajo slabo in slabo se sušijo (ne po pranju, ampak sproti). Tudi moja mama je enakega mnenja ; ne čist res, njej so dosti boljše Svilanitove.