|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruha
24.5.2007 10:33:19   
žiža
moj mali 8 mesečnik je včeraj zvečer začel bruhat. Je potem  pred spanjem popil še dober deci adap. mleka in potem mirno zaspal. okloli 2h se je zbudil v mlaki driske. Sem ga potem podojila in je nazaj zaspal ob 6ih je popil flaško adap. mleka in ob 8ih spet pošteno bruhal. je čisto brez moči in bled. Zdejle sva se kar dojila, ker ne vem kaj naj mu dam jesti. A je bolje da mu dam gosto hrano ali adapt. mleko. Svojega namreč nimam več tolk, da bi ga vsak obrok dojila. sicer pa itak nima apetita.
Dajte mi malo povedat kaj naj mu dam za jesti, ker imava zdravnika popoldne.  Banana je ok za trebušček a ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruha
24.5.2007 10:58:46   
eya
Preveč silit s hrano ga ni treba, kake posebne diete pa tudi ne. Ponudi mu tisto, kar ima rad. Predvsem pa naj veliko pije, večkrat po malo, ampak toliko, da bo pil tako kot ponavadi+nadoknadil vso tekočino, ki jo je izgubil z bruhanjem in drisko.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bruha
24.5.2007 10:58:49   
NRMM
Banana pretlačena in že malo črna,prav tako naribana jabolka,sluzast riž,čaj iz suhih borovnic in mu daš za jest tiste borovnice iz čaja,bobi palčke ozr.jaz sem ji dajal kar smoki,da je res veeeeeeeeeliko pila,ker to je potrebno. Nelit ozr.kaj proti dehidraciji,ker je nelit zeeelo neokusen sem moji dajala isostar.
Proti driski je fajn tudi Linex 3x dnevno 1 kapsula ozr.prašek iz nje z nekaj čaja in kaki probiotični jogurt,da se ravnovesje črevesja zopet vzpostavi.

Pravijo pa pediatri,da neke potrebe po dieti ni več in,da dati otroku za jest,kar bi pač rad.Mi skozi papamo mleko,sadje,kaj pa naj če ga ima rada in jih v takih dneh samo to diši.

Očitno vas je doletela kakšna trebušna viroza.Nevarnost pri tem je samo dehidracija,zato naj res veliko pije. Zna pa trajati tudi do 7 dni user posted image .

Čimprej se pozdravite.user posted image

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bruha
24.5.2007 11:02:08   
eva1
meni tole deluje na rota virususer posted image
Naj je čimveč slanega, da si pridobi elektrolite-bobi palčke, slane juhice, baje da je dobra coca-cola(samo brez mehurčkov), jogurti...sicer pa ni važno, samo da nekaj popije in poje...meni ni hotel nič, pa smo pristali na infuzijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bruha
24.5.2007 11:08:38   
eva1
ups...sem spregledala da je star šele 8 mesecev...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bruha
24.5.2007 11:09:07   
eya
Še to bi dodala: pri smokijih malo pazite, če jih še ni jedla, ker so arašidi dostikrat alergeni. Bobi palčke so pa super-da dobi izgubljene soli, pijača pa naj bo malo sladka.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bruha
24.5.2007 11:47:45   
Tiamo
tudi meni tole zgleda na en virus, ali rota ali kalici...

kot je napisala Eva1, bobipalčke ali pa grisine, pa veliko veliko pit, pa to sladkih stvari (ledeni čaj, gosti sok.......)

no, če ti še bruha in driska, lahko čist preventvno preveriš dehidriranost..tako, da mu s palcem in kazalcem stisneš kožo na roki (kot da bi ga uščipnila), in če gre koža hitro nazaj je uredu, če gre počasi ni uredu.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?