|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cevke v ušesih
7.7.2009 12:02:06   
mamica80
Pozdravljene!

Prosim, če mi katera pove kaj več na to temo. Moj sine ima namreč zdaj že tretji mesec vstavljene cevke v bobniča, sicer mi je orl dr nekaj povedal, ampak se mi vsak dan pojavi kakšno novo vprašanje. Trenutno me najbolj zanima, kako na bazenu: ali čepke, plavalno kapo (mož pravi, da on ga že ne bo silil tisto čudo na glavi met, ker grozno zgleda)...

Skratka, kako zaščiti ušesa pred vodo? Iz izkušenj?

Hvala za hitre odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cevke v ušesih
7.7.2009 15:10:35   
živa
Koliko je pa star?

Moj je tri leta in pol in ima cevke od februarja. Čepke sem kupila v Sanolaborju in mu jih dam v ušesa samo, kadar mu umivam lase. Ker se ne potaplja, mu jih na morju nisem dala. Če ne bo skakal v vodo in se ne tunka, potem po mojem ne rabi niti čepkov, kaj šele kape. Lahko pa mu jih daš za boljši občutek.

Če pa je starejši in tako živahen, da si prepričana, da mu bo voda zašla v ušesa, pa mu lahko date delat tudi čepke po meri pri Videxu v LJ (poglej na njihovo spletno stran), za obe ušesi pride nekaj čez 40 evrov.

Lp,

živa

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cevke v ušesih
7.7.2009 18:52:24   
mulan
Moj ima 20 mesecev (6 m pa imamo že cevke) in damo čepke tako za tuširanje/pranje glave kot za kopanje v bazenu.

Res je, da paziš, da ne da glave pod vodo, ampak lahko pa se ponesreči zgodi. Naš ORL je rekel, da je za kopanje dobro dat gor še kakšno plavalno kapo. Mi imamo trak (v lekarni kupljen), ki je namenjen prav zaščiti ušes pred vodo. Damo pa ga čez čepke. V morju si pa sploh ne bi upala brez čepkov, ker si mislim, da je samo en malo večji val dovolj, da spricne vodo v uho.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cevke v ušesih
7.7.2009 19:40:16   
ana b
Mi imamo zelo živahnega 5 letnika, ki ima cevke že več kot 1 leto. Pri kopanju v banji, bazenu, morju, povsod uporabljamo silikonske čepke, ki jih kupimo v sanolaborju. Se je s temi čepki tudi že potunkal, pa ni bilo nobenega problema. Uporabljamo pa samo čepke in nobenih kap ali trakov.

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cevke v ušesih
10.7.2009 8:00:01   
moja malenkost
Tudi mi smo imeli čepke in ves ta čas smo pri umivanju glave uporabljali silikonske čepke, pri kopanju v bazenu ali morju pa silikonske čepke in neoprenski trak, ki zadrži da voda ne gre v ušesa. Meni je super, ker je samo trak in ne kapa ter se ga zadaj lepo naštela, da se točno prilega.

LP

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cevke v ušesih
10.7.2009 22:19:52   
nejcko
Naš mulo je star 7 let in pol in letos bo že tretje poletje, ko bo imel cevčice notuser posted image . Pri tuširanju, kopanju v banji in v morju striktno uporabljamo silikonske čepke + neoprenski trak.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cevke v ušesih
12.7.2009 12:45:20   
živa
user posted image  ok, počutim se rahlo neodgovorno. Da ne bo slučajno kakšnih zapletov, me zanima, kje ste kupile ta neoprenski trak.

Nejcko, kako že 3. leto čepke v ušesih? Nam so rekli, da po 6-8 mesecih izpadejo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cevke v ušesih
15.7.2009 14:23:09   
mamica80
hvala za odgovore, je nažalost dopust odpadel, ker je ta mlajši v vrtcu staknil norice....

pripročno za naprej!

Hvala

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?