Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, lani jih je dobila konec okt. in jih je imela do aprila...še poleti jih je tlačila na noge...so izredno dobro zaščiteni spredaj in zadaj z gumo ali s čim...pri nas jih ima za v vrtec, doma, v gozd....skratka ves čas. Se mi je pa lani pohvalila,...veš, mami, si mi res kupila dobre čevlje...sem stopila v lužo, pa nič ne premočijo
..in kar je meni zelo pomembno, kljub norenju in nagnjenju potenja v nogice, le teh v njih nima nikoli mokrih, mrzlih!
)- naša je imela notri ledene noge in še trde so za hodit - v glavnem saj so OK, niso pa Superfitke- sploh za manjše otroke bi jaz vsekakor priporočala Superfitke.
) in nogavice pa ji je čist ok. tako da superfitke superge bom jaz po moje dala, ko se ohladi na 15 stopinj čez dan in je recimo mokro (če dežuje ji itak škornje nataknem, ker čofota po vsaki luži).
.