|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cuckold
2.8.2010 10:15:11   
Anonimen
Najprej navodilo tistim, ki ne vedo kaj je to: uporabite google iskalnik!

Naj najprej razložim par stvari, da kdo ne bi pomislil, da se vse skupaj izmišljujem. Ko sem mojo spoznal je seksala z mojim frendom in ob tem imela še fanta. To sem vedel in sem si jo privoščil še sam. Nekako sem vedel, da to ne bo problem in res ni bil. Seks z njo je bil tak, kot da sem prvič v svojem življenju spoznal kaj je to dober seks. Zakaj se je potem odločila zame dolgoročno, nimam pojma... ljubezen pa to... A bil sem noro ljubosumen, da je praktično nikoli nisem peljal med frende, celo javnosti sem se izogibal. V seksu je bila zelo liberalna, dol sva se dajala povsod (no takrat še ni bilo fotoaparatov v telefonih user posted image ), vsak dan, v avtu, v savnah, v kopališčih med množico, na obali itd. Glavno, da ni bilo kje kakega poznanega. Potem so prišli otroci in stvar je zamrla. Parkrat sem jo peljal v swinger klub, kjer pa nisva menjala, pa tudi meni ni bilo do tega, ker nikoli neveš s kom imaš opravka oz. kaj lahko fašeš niti si nisem želel druge ženske kakor si je ne želim niti sedaj. Morda me malo moti to, da je ne privlači seksat med drugimi, zadnjič, ko me je jahala na skupinski postelji, jo je neka druga jahačica prijetla za rit, da bi ujela njen tempo in na željo moje sem moral posredovati... ampak glede tega si ne delam problemov. Kar hočem rečt je pa to, da sem pred leti razmišljal kako je pred mano v njej šarilo 8 drugih, gledalo njeno rit, ji stiskalo joške oz. kako jo je vsak dobro izkoristil, kako je ona uživala z drugimi pred mano in to razmišljanje mi je šlo dobesedno na bruhanje. Kasneje pa se mi je nekaj prelomilo v glavi in na zadevo gledam totlano drugače. Zdaj je situacija obratna!!! Noro si jo želim videti z drugim. Pravzaprav obscesno noro... Kadar gledam porniče, v ženski vidim mojo, kadar na cesti vidim dobrega atleta, pomislim, da bi bil pravi za mojo, med seksom si pogosto zamišljam, da je poleg še drugi... Kadar pomislim na to, mi kri dobesedno zavre, srce poskoči in že sem pripravljen na akcijo. Težava, ki pa je, je zdaj ta, da ona o tem niti slišati noče. Sicer jo razumem, problem pa je ker si jaz to noro želim. Kako te želje uničiti ne vem.... ?!? Ne želim si druge niti še eno žensko v posteljo, želim si, da bi se nama pridružil moški. Niti si ne želim takrat posegati v akcijo, dovolj mi je samo opazovanje, sedeti zraven, ležati zraven, opazovati kje iz razdalje... Moja skrita želja je tudi ta, da bi morda zvečer odhajala k drugemu in se vračala k meni... Nore želje? Verjetno... Kakršenkoli nasvet ali opis kako ste podobno stvar izpeljali bom z veseljem prebral. Prosim samo, da se izogibate brezplodnih debat.
lp



  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cuckold
2.8.2010 13:04:05   
Anonimen
Mal si čuden, no ne mal fajn čuden!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cuckold
2.8.2010 13:11:23   
Anonimen
OMG!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cuckold
2.8.2010 13:40:00   
Anonimen
Ne želim si druge niti še eno žensko v posteljo, želim si, da bi se nama pridružil moški. Niti si ne želim takrat posegati v akcijo, dovolj mi je samo opazovanje, sedeti zraven, ležati zraven, opazovati kje iz razdalje... Moja skrita želja je tudi ta, da bi morda zvečer odhajala k drugemu in se vračala k meni... Nore želje? Verjetno... Kakršenkoli nasvet ali opis kako ste podobno stvar izpeljali bom z veseljem prebral.


Greš in spelješ, če si tako noro želiš, da "tvoja" ne bi bila samo "tvoja". Jasno ti je dala vedeti, da ni tvoja lastnina, čeprav jo ti stalno tako imenuješ - moja.

Začni novo zvezo, če ti je v tej očitno dolgčas user posted image .

S predpostavko, da sta že v osnovi dve - in tvoje težave bodo rešene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cuckold
2.8.2010 15:05:53   
Anonimen
ne vem no, ampak za vsak problem takoj oditi? ja, to je najlažje, zato se mi zdi, da je takšna rešitev za slabiče. ne rečem za konkretne probleme, ampak dolgčas, čudnje želje, fantazije...da se marsikaj rešiti, samo včasih se je treba konkretno potruditi.

anonimen, nimam rešitev zate, ker nisem nikoli bila v takšni situaciji. razmišljam pa, da  so te tvoje želje le zelo močne fantazije, ki če se uresničijo, bojo izgubile svojo moč, ti pa boš ob partnerico, ki se je verjetno ob tebi in otrocih ustalila in pustila preteklost za sabo.
če ti je že dala vedeti, da ona ni za, nimaš kaj speljevati-raje začni razmišljati, da so fantazije le fantazije in realno življenje pač takšno kakršno je- uživaj v družini, ki ti je dana!
enkrat ti je že šlo na bruhanje ob misli, da je z drugim, potem klik...kakšno garancijo imaš, da ti spet ne bo slabo, če se tvoje želje uresničijo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cuckold
2.8.2010 16:54:14   
matejchy
user posted image user posted image

_____________________________

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cuckold
2.8.2010 22:44:45   
emalina
Đizus ste smotani!?! Zakaj mu dajete samo negativna mnenja? Pa 100 let za časom živite, ni čudno, da 1/3 zakonov razpade...

Anonimni, malo pobrskaj po netu, imaš forume enako mislečih, ne samo na netu, tudi v realnosti imaš klube. Pri nas tega še nismo vzeli :-)

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cuckold
17.9.2010 8:25:32   
anarabarbara
Uh, marsikatera bi dala nevemkaj za takega tipa... Punce so pa najbrž fovš in pišejo take komentarje. Po moje najboljše, da se začneta več družit z ljudmi in ko opaziš, da ji je kateri všeč, se pomeniš z njim, ga parkrat pripelješ domov, začneš take debate... Se bo že "zbudila", ampak najbrž jo je strah, da tega ne boš prenesel in da te bo izgubila. Po moje ne bo tvegala, že zaradi otrok ne.

< Sporočilo je popravil anarabarbara -- 17.9.2010 8:32:45 >


_____________________________

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: cuckold
17.9.2010 8:53:28   
ronja
ne vem no, ampak za vsak problem takoj oditi? ja, to je najlažje, zato se mi zdi, da je takšna rešitev za slabiče. ne rečem za konkretne probleme, ampak dolgčas, čudnje želje, fantazije...da se marsikaj rešiti, samo včasih se je treba konkretno potruditi.

Podpis. Mislim, da se zaradi ene fantazije pa res še ni treba razit, tudi če se nikoli ne uresniči. Ljudje fantaziramo marsikaj, pa za pol od tega ne bi hoteli kdaj res izkusitiuser posted image (no, vsaj tisti z bujno domišljijouser posted image ).

anonimen, s tvojimi fantazijami ni nič narobe - uporabljaj jih kot stimulacijo zaenkrat. Pusti jo nekaj časa na miru s svojimi idejami. Kasneje, če boš še vedno enako čutil, ji lahko spet kdaj predlagaš, samo ne je skoz morit s tem, ker te bo mela poln kufer. Mogoče bo ona kdaj v prihodnosti za, mogoče nikoli - ampak to ni nekaj strašnega. Ljudje včasih zaplavamo v neke nerealne svetove, pa to ne pomeni, da ne moremo v realnosti uživat. Te stvari se ne izključujejo.

Tvoja punca je bila včasih zelo divja, zdaj se je pa ustalila, otroci so jo prizemljili in si ne želi več vsega, kar ji je bilo ok prej. (poznam take, eno zelo dobrouser posted image ) Očitno je med vama res ljubezen, glede na to, da je zdaj drugi ne mikajo, da imata otroke, da si želita bit oba skupaj dolgoročno. To ni nekaj, kar bi vrgel stran - pa še dober seks zravenuser posted image ...

V različnih življenjskih obdobjih pač dobimo različne stvari: v mladosti neograničen seks, ko pridejo otroci, ta seks precej omejijo (na takrat, ko spijo, na tako tiho, da se ne zbudijo, odpadejo razni spontani izleti z avtom kar nekam, ker pač moraš najt varuško, ipd...) Imaš pa takrat otroke, njihovo ljubezen, igranje, lahko izživiš vsega notranjega otroka, lahko plešeš in poješ sredi trgovine, ne da bi te kdo čudno gledal (ok, malo te že, ampak niti približno ne tako zelo čudno, kot če si brez otrok;). Štekaš, kaj mislim? Vsako obdobje ima svoje prednosti -izkoristi jih in ne žaluj za preteklim. Saj pride prihodnje, mogoče bolj podobno preteklemuuser posted image .

Mogoče bo kdaj kasneje tvoja draga spet za razne ekscese, ki jih trenutno ne rabi. Bolj verjetno je to potem, ko bojo otroci že veliki - ženske z malimi otroki nismo tako zelo svobodno misleče, ker je pač naravno, da se posvetimo tem malim bitjem, ki ne morejo brez nas in so nijhove potrebe prve. In ker človek nima neomejeno energije, pač črta dejavnosti, ki jo poberejo, pa niso nujne. Pri nekaterih je to šport, pri drugih drugačen seks, itd...

Navkljub prepričanjem tu gor, namreč ne more bit popolna povsod oz. kot pravi rek: "žena mora bit gospodinja v kuhinji, dama v družbi in k**** v postelji". včasih pač ne sfolga vse skup. Pa zbiraš vloge po prioriteti, glede na to, kaj je najbolj nujno. KO imaš dvomesečnika doma, pač malo bolj pucaš, kot bi sicer, pa recimo ne seksaš na previjalki, ker veš, da boš čez 2 uri gor položil otroka in mora bit čistauser posted image .

S fantazijami ni nič narobe. Narobe je samo če te obsedejo do te mere, da z njimi non stop težiš partnerici, ki tega trenutno ne želi in s tem krhaš odnos. (prav je, da ve, kakšne fantazije imaš, ker je možnost, da bi ji kdaj to ustrezalo, vendar ni prav, da jo siliš v to). Brez njene želje pa tega ne moreš speljat, ker to ne bi bilo fer. Reci si, da daš to malo na stand by. Da živijo nekaj časa v tvoji glavi. Mogoče ti kasneje sploh ne bo do njih. V raziskavah je večina ljudi povedala, da niso toliko uživali v dejanski realizaciji svojih fantazij kot v sami fantaziji. Razmisli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: cuckold
20.9.2010 22:55:17   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najprej navodilo tistim, ki ne vedo kaj je to: uporabite google iskalnik!

Naj najprej razložim par stvari, da kdo ne bi pomislil, da se vse skupaj izmišljujem. Ko sem mojo spoznal je seksala z mojim frendom in ob tem imela še fanta. To sem vedel in sem si jo privoščil še sam. Nekako sem vedel, da to ne bo problem in res ni bil. Seks z njo je bil tak, kot da sem prvič v svojem življenju spoznal kaj je to dober seks. Zakaj se je potem odločila zame dolgoročno, nimam pojma... ljubezen pa to... A bil sem noro ljubosumen, da je praktično nikoli nisem peljal med frende, celo javnosti sem se izogibal. V seksu je bila zelo liberalna, dol sva se dajala povsod (no takrat še ni bilo fotoaparatov v telefonih user posted image ), vsak dan, v avtu, v savnah, v kopališčih med množico, na obali itd. Glavno, da ni bilo kje kakega poznanega. Potem so prišli otroci in stvar je zamrla. Parkrat sem jo peljal v swinger klub, kjer pa nisva menjala, pa tudi meni ni bilo do tega, ker nikoli neveš s kom imaš opravka oz. kaj lahko fašeš niti si nisem želel druge ženske kakor si je ne želim niti sedaj. Morda me malo moti to, da je ne privlači seksat med drugimi, zadnjič, ko me je jahala na skupinski postelji, jo je neka druga jahačica prijetla za rit, da bi ujela njen tempo in na željo moje sem moral posredovati... ampak glede tega si ne delam problemov. Kar hočem rečt je pa to, da sem pred leti razmišljal kako je pred mano v njej šarilo 8 drugih, gledalo njeno rit, ji stiskalo joške oz. kako jo je vsak dobro izkoristil, kako je ona uživala z drugimi pred mano in to razmišljanje mi je šlo dobesedno na bruhanje. Kasneje pa se mi je nekaj prelomilo v glavi in na zadevo gledam totlano drugače. Zdaj je situacija obratna!!! Noro si jo želim videti z drugim. Pravzaprav obscesno noro... Kadar gledam porniče, v ženski vidim mojo, kadar na cesti vidim dobrega atleta, pomislim, da bi bil pravi za mojo, med seksom si pogosto zamišljam, da je poleg še drugi... Kadar pomislim na to, mi kri dobesedno zavre, srce poskoči in že sem pripravljen na akcijo. Težava, ki pa je, je zdaj ta, da ona o tem niti slišati noče. Sicer jo razumem, problem pa je ker si jaz to noro želim. Kako te želje uničiti ne vem.... ?!? Ne želim si druge niti še eno žensko v posteljo, želim si, da bi se nama pridružil moški. Niti si ne želim takrat posegati v akcijo, dovolj mi je samo opazovanje, sedeti zraven, ležati zraven, opazovati kje iz razdalje... Moja skrita želja je tudi ta, da bi morda zvečer odhajala k drugemu in se vračala k meni... Nore želje? Verjetno... Kakršenkoli nasvet ali opis kako ste podobno stvar izpeljali bom z veseljem prebral. Prosim samo, da se izogibate brezplodnih debat.
lp

Zanimivo, res zanimivo user posted image in ostali, ki vam je to mim... user posted image
Pozdrav.





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: cuckold
22.9.2010 14:29:52   
vasabo
UUUUUUUU to se vse tko lepo sliši, takrta ko je bila ona pripravljena nisi hotel, zdaj pa bi. Ja to ne gre tko, materinstvo žensko spremeni. Jaz mam pa željo, da bi z mojim še eno žensko v postlo vzela, pa jo najbrž tud ne bova, to je le moja fantazija. Ker dobro vem, da bi se najin odnos spremenil, če bi ga gledala z drugo žensko al pa on mene. Vse je lepo dokler si želiš, ko pa res pride do tega, pa ni več tko enostavo.


(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: cuckold
22.9.2010 14:53:50   
gregstrxxx
Mislim, da te v večini ljudje tukaj na forumu ne razumejo. Vem kaj misliš s tem, tudi jaz se soočam s temi občutki, ampak mogoče z mojo nisva imela tako razgibane preteklosti.
user posted image
Če najdeš recept se priporočam in kontra. user posted image

(odgovor članu vasabo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: cuckold
23.9.2010 13:07:29   
Anonimen
Joj razmišljala sem ali bom anonimno napisala odgovor ali ne... Pa sem vendarle anonimna :P

Meni se občasno tudi pojavlja želja, da me moj "prevara"... Pa vendar ne na tak način kot ga ti opisuješ, ker ne bi mogla "opazovat" njega z drugo. Želim biti ljubosumna, da to je to... Ker tisto ljubosumje je na nek način potrditev da ga še vedno imam rada in da si ga resnično želim. Samo zase. Z druge strani mi je vse skup čudno, ker nisem za "odprt zakon" in čudim se tej svoji želji. Ampak tukaj nekje v meni obstaja ta čudna želja....

Mogoče takrat ko si si jo "privoščil" nisi mislil da se boš "zaljubil" in obratno. Bilo ti je privlačno prav to, da seksa z več moških hkrati in da ni samo tvoja....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: cuckold
23.9.2010 15:07:16   
gregstrxxx
Kako bi si lahko strokovno razlagali te občutke? Kdo, ki je bolj podkovan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: cuckold
23.9.2010 18:45:18   
tashan
Tole bo zdaj mogoče brca v temo, ampak a si ti mogoče želiš svojih mladih "brezskrbnih" dni nazaj? Mogoče so tvoje fantazije povezane s tem, kar več nisi, si pa želiš... 

(odgovor članu gregstrxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: cuckold
23.9.2010 19:03:02   
tashan
S tvojimi fantazijami ni nič narobe se mi pa dozdeva, da izhajajo iz tega: od osmih oz. večih "snubcev" tvoje žene si ti odšel kot edini zmagovalec. Edini ti si jo osvojil, ostala je s tabo. Premagal si vse tekmece. Počutil si se odlično. Zdaj ko je samo tvoja je pa postalo monotono, pogrešaš tisti boj, dokazovanje, občutek, da si boljši od tekmecev, moško rivalstvo, prvinski nagon,...

Samo pisno razmišljam...

(odgovor članu tashan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: cuckold
24.9.2010 9:07:33   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kakršenkoli nasvet ali opis kako ste podobno stvar izpeljali bom z veseljem prebral. Prosim samo, da se izogibate brezplodnih debat.
lp



In kakšno plodno debato ti pričakuješ? Ti bi rad da se daje dol z drugim, spet en bi rad analno, tretji bi rad sadomazo, četrti bi rad, da mu pogoltne, peti.... Z vsem tem vključno s tvojimi fantazijami ni nič narobe s predpostavko, da sta oba za. Tvoja očitno ni, tko da pač nimaš kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: cuckold
26.9.2010 22:21:04   
Anonimen
ko bi moj mož bil tak... Vidiš kako je nepravičen svetuser posted image
Moja skrita želja sicer ni, da bi me gledal, ko sem z drugim, ampak da bi jaz gledala njega. Ženske me ne razumejo, ker pravijo, da tega ne bi prenesle, jaz pa nisem prav nič ljubosumna. Že samo misel na to me vzburja.
Bi pa bila vesela kakšnega večernega izhoda, kot ga ti omenjaš...user posted image

... v kakšnem drugem življenju. mogoče...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: cuckold
1.10.2010 14:02:21   
Anonimen
Hm, tule se ogašajo samo tisti, ki jih to ne zanima... Naj se vprašajo zakaj je treba govorit o nečemu kar jim ne leži! Sicer pa midva občasno swingava in tudi meni je všeč pogled na mojo, ko je z drugim. Spominjam se najinega prvega swinga, ko sem bil še prepričan, da to ni za naju. Klub sva obiskala parkrat prej, menjala nisva in tudi nisva imela namena. Potem pa je enkrat nek italijan v malo stran od šanka pristopil k moji in ji začel nekaj govorit. Bil je hec, ker niti ona niti jaz nisva znala italijanščine in smo se samo režali in sporazumevali... :-) Klepet je trajal nekaj časa, malo smo spili, malo prigriznili, potem pa sva se odločila, da se greva gret v savno in italijan (bil je nek profesor, srednjih let) je pač odšel po svoje. Ker sva se v savni pogrela tudi tako in drugače, sva se odločila, da se odpraviva v separe. Žal so bili vsi preveč zasedeni, razen enega brez vrat kjer ni bilo nikogar. Malo sva se zmuckala in Italijan se je pojavil od "nikoder" in spet smo se začeli sporazumevati ne, da bi se razumeli. Ko sem že hotel predlagati, da se prestaviva kam drugam, pa je Italijan ubral drugačno taktiko. Začel se je je dotikat in božati njene roke. To je mene takrat pogrelo, da sem svojo vpričo Italijana dobesedno naskočil. Med seksom se je tudi ona omehčala in Italijanu malo "pomagala". Bil sem prehiter, moja pa je ostala nepotešena, kar je s pridom izkoristil Italijan. Tako sem prvič opazoval svojo, ki je bila tik ob meni z drugim. In priznati moram, da mi je bilo všeč celo bolj kot kdaj prej. Nazajgrede sem moral sicer skrbeti, da v avtu ni vladala tišina, toda doma sva se tudi midva potem dajala dol še celo noč. Tako, da je pač "cuckold" za nekatere izjemno zanimiva zadeva. Za druge pa pač ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: cuckold
1.10.2010 14:24:48   
*miska.mcc*
Klub sva obiskala parkrat prej, menjala nisva in tudi nisva imela namena.


ok....mi lahko poves kaksen smisel ima swinganje, ce ne menjata? resno vprasam.
hvala




_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: cuckold
5.10.2010 16:03:44   
devo
Ni res, da nas ne zanima. Full zanimiva scena. user posted image
Maš kakšen nasvet? Kako to sfurat doma?

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: cuckold
5.10.2010 18:54:56   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: devo

Ni res, da nas ne zanima. Full zanimiva scena. user posted image
Maš kakšen nasvet? Kako to sfurat doma?


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: cuckold
7.10.2010 14:47:44   
devo
Ma resno. Žaži sicer smeje ampak ni smešno. To da premagaš te svoje meje in greš čez se mi zdi samo po sebi ... razburljivo.... ne?

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: cuckold
7.10.2010 15:26:39   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: devo

Ma resno. Žaži sicer smeje ampak ni smešno. To da premagaš te svoje meje in greš čez se mi zdi samo po sebi ... razburljivo.... ne?


hmmmmm mogoče user posted image

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: cuckold
7.10.2010 23:49:07   
*miska.mcc*



IZVIRNO SPOROČILO: devo

Ma resno. Žaži sicer smeje ampak ni smešno. To da premagaš te svoje meje in greš čez se mi zdi samo po sebi ... razburljivo.... ne?


to je pa meni na vseh podrocjih nenormalno fascinantno!user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?