Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
lep pozdrav cisto vsem noseckam:):):)

Da sta imela pogum in sta otroka obdržala. Ne se obremenjevat z drugimi, pusti jih naj imajo svoje mnenje, ti veš da ravnata prav in tako naj bo.
in pa seveda zdravega, pridnega
.....
Je pa tako.....preko tega ne boš mogla , ne se sekirat , čeprav vem , da je težko.Nasmej se vsakmu takšnemu čudnemu pogledu , vsaki čudni opazki , ker se jim boš lahko čez par let ti tako rugala , kot se jim zdaj jaz.
Glej, jaz sem 25, pa tašča še vedno ne more sprejeti, da sem noseča, ker da sva s fantom "premlada"
... nekateri pač imajo svoje ideje o svetu in vse, kar odstopa, je narobe. Premlado, prestaro, presuho, predebelo, zgleda preveč zmatrano, zgleda preveč veselo, neporočena, samska, prevelika razlika v letih, preveč otrok doma, nima službe... vsaki kaj najdejo, samo, da ni primerno.
. Naj pa povem da sem v prvi nosečnosti bila zaposlena za dol. čas pa mi zaradi nos. niso podalšali pogodbe in to mi je bilo jasno povedano.