|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cudne zena
8.10.2013 12:01:06   
smenatna
dober dan se opravicujem na pravopisje,,,,,,,in sicer stvar je taka da res ne vem kaj naj se naredim....da zacnem vem da nisem popolen in dalec od tega sem povprecnez ki se trudi,,,,tako da smo prisli do tega da ziviva skupaj ze nekaj let in imava otroke,,,,kjer so se tudi zaceli problemi,,,,rad vrjamem v dobre odnose kot med partnerjema kot z otrokom in se trudim z njim ukvarjat ter razvijati kot z partnerko njo pa boli za vse,,,,in moji problemi so taki od kar sva skupaj je pujs da vecjega ni niti ne obstaja vecji pujs od te zenske saj se sin bolje obnasa od nje in je bolj redoljuben,...na zactku sem mislil saj se bo navadila se pospravit za seboj pozor,,,,,,,,ne pospravi mize za seboj,ne odnasa smeti,opere ko je skrajni cas z sesanjem je isto,praha za izvoz drugih stvari kot so okna itd se jih ne dotakne ker to ni njeno delo tako kot je kuhanje samo da pade iz rok in da je mir posodo namaka toliko casa da ze skoraj zgnije,cunje se vlacjo po tleh za otroka se ji nda neki ekstra skrbet saj ko ga okopa in ga da spati puslusam ker cigan sem in kako sem nicvreden in zakaj tega ne delam.....skratka zanemarja stanovanje v katerega me je sram povabiti obiske nisem cistun toda pismo nemore pa biti vse usrano ali pac ko sem na zacetku ji hotel pomagati in pokazati saj ni znala nic je bilo tako da sem ratal njen suzenj od katerega je cakala vec in vec,,,,umes sem bil nezaposlen in sem bil doma kjer sem lahko delal se pravi celi dan z otrokomm skuhaj mu jest ocisti flat in popoldne v sluzbo,,,,skratka ne zanima jo stanovanje ne jaz ne nic otroka ima najrajsi dokler noce od nje kaj ,,,,stem da je tako da najin zakon pesa kot pijana krava ko ji govorim njo ne zanima in se branni z bedarijami in izgovori kot so nikoli pomita okna ji to omenis pa rece da je treba ta vikend iti v naravo da sem len,,,,in se zacne kregati in ker nemorem prenasati tega ne njenega hladnokrvnega odnosa saj jo ne zanima popolnoma nic ne poloznice ne zelje ne stanje ne nic mi rece pogovori so za nakladace spolne odnose imava tedensko vsaj jaz imam obcutek ko nemore vec brez saj se pred seksom 2dni dere okoli inn tezi potem pa hoce **** in to na tak nacin da te mine in ce ne poskrbim jaz zanjo poskrbi sama zase nevem kaj naj si mislim saj me ubija vse to in nevidim izhoda ko ji recem da mi je vsega dovolj in da bom sl je lepo tiho in se dela da ni nic in spremeni temo toda to ni zivljenje ko po parih letih se ne mores z nikomer pogovoriti in ko poslusam kaj vse naredi ce za sabo pomije zna pa zahtevati morje,smucanje ,dopust,nevem kasno romantiko in zadnje case razmislja kako bi se morala vec pogovarjati z kolegicami in zaceti ven hodiii,,pomagajte mi nevem kaj naj naredim saj zadnje case sem povrh brezposlen in se bolj izkorisca in vrsi teror vse je njeno vse je kupila ona jz pa naj bi ji rito lizal saj ko ona 3leta ni delala ne doma ne v sluzbi je bilo super hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cudne zena
8.10.2013 18:13:23   
aknela123
.............. mogla sem, približno toliko . manjka v zgornjem neskončnem stavku.

(odgovor članu smenatna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cudne zena
8.10.2013 18:22:58   
saruška

IZVIRNO SPOROČILO: aknela123

.............. mogla sem, približno toliko . manjka v zgornjem neskončnem stavku.



Pa sej se je človek že vnaprej opravičil za pravopis user posted image ... Če nimaš kakšnega pametnega nasveta, ne rabi niti obsojat.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cudne zena
8.10.2013 18:28:20   
aknela123
Res je, se je opravičil in to sem tudi upoštevala, ko sem brala. Ampak na koncu sem se pa vprašala - pa pismo, če je ta končal osnovno šolo v Sloveniji, kam gre to šolstvo? Če pa je prišel iz druge države, vzamem vse nazaj.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cudne zena
9.10.2013 8:48:49   
Polona31
Clovek ne ve kaj točno na to odgovoriti...prvo kar je da je napisno tako da...je težko razumeti...drugo pa...tvoja žena hodi v službo, ti si doma...a ni potem samoumevno da se ti lotiš gospodinjskih opravil...da pomiješ okna, posodo, posesaš...ne vem no...v čem je problem...a pričakuješ da ko pride iz službe takoj skoči za štedilnik skuha kosilo, potem hitro pospravi kuhinjo, pomije okna, tla vmes se še ukvarja z otrokom...be razumem kaj bi rad...
Pri nas so tudi nepomita okna, po tleh je včasih takšno da...pa posoda nepomita, pa cunje kup neopranih v kopalnici, še večji opranih v likalnici in...ne razumem zakaj jamraš, res ne....če si ti nezaposlen in je v stanovanju takšno kot pišeš je ženina reakcija čisto normalna.


(odgovor članu smenatna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cudne zena
9.10.2013 9:13:43   
constanca
Tu bo slo bolj za problem, da zenski ni mar za nic. Vsaj jaz sem tako razumela.

In hudo je ko vidis to in podobne situacije. Ko iz nekoga kar bruha ven od stiske in verjetno prvic na glas pove o svoji veliki tezavi o kateri s kolegi ne more govorit, za odgovor pa dobi klofuto o vejicah. Potemtakem lahko tu isces pomoc samo, ce si zelo dober v slovenscini? Mogoce moras biti celo 100% avtohtoni prebivalec Slovenije.

Tudi pri nas ni nikoli vse cisto in pospravljeno. Prioriteta so otroci in kar se da poleg se opravi je opravljeno. Dela in skrbi se skozi. Tako kot pri vecini gospodinjstev.
Drugo pa je, ce nekdo vse pusca in zanemarja vse mozno od otrok do stanovanja do sebe.

Enega pametnega nasveta ti ne morem dati. Edino, da naredi red in ji povej kako pa kaj. Ves, zenske moramo to narediti vcasih z moskimi:) Enostavo je dovolj! Ce se nisi resigniral. No, tudi ce si. Otroke imas za vzgojit in sluzbe nimas. Torej imas cas, da mocno zaropotas doma;)



(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cudne zena
10.10.2013 9:27:58   
Čukica
Šokirana sem nad tem, kaj nekatere pišete in ob kaj se spotikate. Včasih dobim prav občutek, da nekatere prihajate na forum izlivat svoja negativna čustva, ker jih drugje očitno ne morete.
Ravno tako sem presenečena, da ni nobena podala kakega pametnega nasveta. Če bi pa ženska pisala v taki vlogi, bi bili pa posti čisto drugačni in polni nasvetov od tega kaj vse naj mu pove, do tega da naj se odseli.
Problem ni v tem, da ni vse pomito in nepospravljeno. To je pogosto, ko je pri hiši otrok, ker enostavno ni časa za vse. Vendar pa mi ne bo noben govoril, da je normalno, da posoda že zgnije, da se skoz okna ne vidi več, da niti stopit nimaš kam ker je vse nametano in da si otrok ne zasluži pozornsti matere, ko bi nekaj rad. To je tipičen primer malomarne umazane ženske, pa vem, da vas bo zdej 100 pametnih šlo citirat ta moj stavek, namesto, da bi človeku napisali pameten nasvet.
Prvo kar bi jaz naredila, bi, da bi se s tako osebo vsedla za mizo na dolgooo debato. Povej ji vse kar te moti (s konkretnimi primeri - ženske se rade branijo s tem, če ji nimaš za dat primera- butasto), prelagaj kako bi to rešila, še enkrat ji povej posledice njenih dejanj oz bolj nedela. Če vidiš, da se nič ne premakne, da ne posluša, da se norčuje, da ne ukrepa... glej, jaz bi vzela otroka in se odselila. Konec koncev, če ji niti za otroka ni mar, mogoče si pa želi sameskega življenja in žuranja - če pa pravi, da si želi hodit več ven s kolegicami. Strinjam se, da to ni življenje in nikjer ne piše, da se moraš temu podredit. Če ne gre več, čeprav je težko, odideš - za svoj in ljubi mir otroka. Konec koncev tudi otrok od nje ne obiva ne zgleda, ne primerne pozornosti.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cudne zena
10.10.2013 10:25:26   
Tippi
Opravičilo za slovnične napake sprejeto, čeprav moram priznat, da sem se komaj prebila do konca, ampak pustimo zdaj to, je čist postranskega pomena.

Dom, skupni dom je stvar obeh zakoncev (kasneje tudi otrok!) in ne samo enega ali drugega. ne glede na to, kdo kaj dela in koliko časa. če ne znese med tednom, se pa plune v roke med vikendom in se dom pospravi tako, da bo obema partnerjema in otrokom v njem prijetno. eni več dajo na čistočo, drugi manj. kle smo si različni. verjamem pa, da imamo vsi radi vsaj kolikor toliko urejeno, da se v svojem domu dobro počutimo in z veseljem odpremo vsakemu vrata, ki nanje potrka, brez da bi nas bilo sram. ok, so tudi ekstremi, ki imajo doma laboratorij, in so tudi tisti, ki imajo doma svinjak. ampak recimo, da govorimo o nekem povprečju, ki si ga recimo vsi želimo in na tem tudi delamo.

jaz mislim, da pri vama ni problem v temu, kdo česa ne naredi oziroma kdo naredi, ampak so problemi globji. vedno, vedno je treba iskati globje, ker zaradi nepospravljenega stanovanja, se ni še nihče ločil! govorimo še vedno o nekem povprečju in ne o skrajnežih.

Predlagam, da se z ženo vsedeta in se pomenita vse od A do Ž. in čisto na koncu obdelata pospravljanje user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: cudne zena
10.10.2013 11:09:18   
Izabelina
tkole je, dokler je stanovanje razmetano bodo "razmetani" tudi vajini odnosi... govorim čisto iz lastnih izkušenj, ko imamo doma svinjak (na žalost je pri nas to pogosto) midva nisva srečna in to naju oddaljuje drug od drugega... ko nama uspe stanovanje vsaj priblližno pospraviti zaveje takoj en tak drugačen vajb, lažje se pogovoriva, lažje razčistiva... torej za razliko od predhodnic predlagam, da najprej SKUPAJ pospravita stanovanje od A do Ž potem pa se spravita še na čustveno raven vajinega odnosa...

mogoče se tole sliš čudno, samo delam zdejle eno raziskavo točno na to temo in morm rečt, da so rezultati ful zanimivi in da zaenkrat potrjujejo moje zgornje pisanje...

pa srečno!

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu smenatna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: cudne zena
10.10.2013 11:53:32   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
tkole je, dokler je stanovanje razmetano bodo "razmetani" tudi vajini odnosi... govorim čisto iz lastnih izkušenj, ko imamo doma svinjak (na žalost je pri nas to pogosto) midva nisva srečna in to naju oddaljuje drug od drugega... ko nama uspe stanovanje vsaj priblližno pospraviti zaveje takoj en tak drugačen vajb, lažje se pogovoriva, lažje razčistiva... torej za razliko od predhodnic predlagam, da najprej SKUPAJ pospravita stanovanje od A do Ž potem pa se spravita še na čustveno raven vajinega odnosa...

mogoče se tole sliš čudno, samo delam zdejle eno raziskavo točno na to temo in morm rečt, da so rezultati ful zanimivi in da zaenkrat potrjujejo moje zgornje pisanje...

pa srečno!


zdej, kaj je "razmetano"? mi mamo razmetano, ker slikamo, rišemo, gradimo, lepimo.. igramo inštrumente, šivamo, mamo kupe knjig od študija najmanj treh smeri.. v glavnem, nimamo pospravljeno, koz neki nekje leži "v delu" - dostikrat več stvari naenkrat in nimamo hiše ali velikega fleta, da bi imeli delovne sobe za to user posted image

moja tašča ima vse kot iz škatlice pospravljeno (moj mož pravi da si je uredila svoj osebni barbie house user posted image ) in jaz recimo tam ne morem nič delat, ker se skoz sproti neki pospravlja in treba pazit in ne vem kaj še vse. ko pride k nam na obisk se dostikrat kar zgrozi user posted image
meni preveč pospravljena hiša deluje kot da noben tam ne živi. mi nekak ne sede, da bi imela identično pospravljen kot na teh slikah v revijah. nerealno imo.
jaz tud ko se občasno lotimo res orenk pospravit (ja, tudi to se zgodi:P), še vedno ne grem v klinično sceno. sicer sesamo in parimo, brišemo tla in prah, samo ni pa zdej to da bi bilo hudo pospravljen; samo čisto je kokrtok (pa itak bo kmalu spet prašno in umazano) user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: cudne zena
10.10.2013 12:00:27   
mateyka
zdej, da se razumemo - ne zagovarjam smrdljive posode; upam da je to jasno user posted image

p.s. pomivalni stroj razreši marsikak prepir user posted image

p.s.2 in ja, strinjam se da imata večji problem kot posoda in pospravljanje. verjetno je to samo simptom.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 10.10.2013 12:11:21 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: cudne zena
10.10.2013 12:04:40   
Izabelina
ok se bom bolj natančno izrazla, ko bo hiša oz. stanovanje v takem stanju, da bodo zadovoljena vsaj minimalna higijenska merila od obeh (vsaj nekaj časa od obeh kar verjetno pomeni od tistega, ki ima standarde postavljene malo višje, ker mamo pač različne standarde kaj je pospravljeno).

pa nekej je razmetanost, nekej pa zanemarjenost (gnila posoda verjetno ne izraža njihovega kreativnega nereda, ampak kej drugega), verjetno bi mogla takoj rečt zanemarjenost ja, ne razmetanost...

a s zdej zastopva?

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: cudne zena
10.10.2013 12:19:04   
mateyka
težko je pa dat nek nasvet temu gospodu, ker imam občutek, da je čist na drugačni valovni - nekak imam občutek da njegova sposobnost pisanja (tega posta recimo) odraža tudi njegovo sposobnost komunikacije, bližine s sogovornikom, nivo pričakovanj, želja od partnerja in... ni glih na visokem nivoju. na podlagi tega lahko zase rečem, da pogovor ne bi bil glih nasvet, ki bi mu ga dala..
ne vem kaj bi mu lahko dala kot nasvet in mislim, da nisem edina.. da naj dela na sebi in bo sčasoma lahko razrešil tudi problem partnerstva?
pa še dodala bi kot nekak tehnofil dostikrat pravi - partnerja si izberemo z razlogom in ne naključno; da nam pomaga razrešit določene vzorce. kaj to je? mogoče skupna terapija?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: cudne zena
10.10.2013 12:47:46   
Izabelina
sicr sm pa js bolj kot na prvi post odgovorjala na post od Tippi in še to čist zarad tega mojga projekta k se navezuje točno na korelacijo pospravljenega/nepospravljenga stanovanja na odnose ljudi ki v stanovanju živijo...

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: cudne zena
10.10.2013 13:18:12   
josephine27
Nekako sem skozi življenje prišla do spoznanja, da obstajata dva tipa ljudi. Eni morajo imeti stvari pospravljene in urejene, da lahko normalno ****cionirajo, drugače jih to moti. In drugi, ki jim ni mar oz. lahko normalno ****cionirajo tudi v kaosu. Če se najdeta dva različna pod isto streho zna bit velik problem in lahko to definitivno vpliva tudi na same odnose. Tako, da se po svoje strinajm s tem, kar je Izabelina napisala.

Kakšnega super nasveta nimam. Pogovor - tako kot vedno. Moj mož, ko sva se prvič preselila skupaj tudi ni bil navajen nič pospravljat. Pa sem ga na začetku angažirala tako, da sva pospravljala skupaj. Pri nama se je dobro obneslo, mogoče ne bi blo slabo poskusit. Njeno prepričanje oz. njen odnos do čistoče boš pa bolj težko spremenil. Mi smo na splošno bolj redoljubni. Mislim, da je to že kar mal prirojeno oz. privzgojeno.

_____________________________



(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: cudne zena
10.10.2013 13:19:45   
josephine27
**** funkcionirati = delovatiuser posted image

_____________________________



(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: cudne zena
10.10.2013 14:02:02   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
Mislim, da je to že kar mal prirojeno oz. privzgojeno.


prepletanje fenotipa in genotipa. maš mame ki so kaotične in hrčkaste ter majo otroke, ki so ful redoljubni (torej ni bila vzgoja in zgled posredi). in obratno. ni nekega pravila imho..

smrdeča posoda in gnijoča hrana je po moje huda skrajnost in nesprejemljivo (zaradi zdravja in higiene), pa če imaš rad red ali si bolj v izi.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: cudne zena
10.10.2013 14:07:56   
smenatna
hvala vsem za vase odgovore.....se še enkrat opravičujem če ima kaj smisla saj imam občutek, da ko sem se opravičil jih je veliko še rajsi napadlo.....zdaj, da pojasnim-ne nisem primitivec ki se nebi znal pogovarjat,prisluhnit človeku, povrhu vsega še prosim učasih naj zlije skrbi ter želje, da vem kako ravnati al kaj kupiti za darilouser posted image saj sem mnenja ,da če človeka opazuješ zveš več kot od samih besed saj velikokrat realne misl,.želje itd ostanejo neizgovorjene....zdaj pa nazaj res je negre se za dezinfekcijo toda za način dela,odnos,ter obnnašanje.
ZATOvas sprašujem kaj naj si človek misli saj sem naveličan ponavljajočih dnevov, ko se nič ne spremeni.IN JA SEM probal različne načine od pospravljanja celaga stanovanja,pozornosti,kakšne malenkosti,lepe besede ter najbolj osnovnega uprašanja kako si..od vsega tega ni efekta ne nič razen čezdalje vec izgovorov,nepotrebnih kregov in to zato ker nemores dopovedati ene stvari.sem večino časa redno zaposlen, ko nisem bil sem pleskal tako malo okrog, tako, da brez dela in denarja nisem čeprav sem nezaposlen.Muči pa me najbolj odnos saj ni nič pomembno popolnoma nič, če se kao potrudi je to dan dva in spet po istem.
Vrjetno imate prav ko rečete da so težave globlje to se mi dozdeva čeprov vem, da mi veliko zameri, ko ji tezim in ko hočem, da se kaj premakne.NERAZuMEM pa hudiča babjega user posted image zakaj se ne zjasni, pove svojega in se tega drzi.Če me razumete imam otroka za uzgajat,rihtat,solat ne pa nje čeprav je več kot očitno da ji doma niso delali uslugo ko so jo v vato zavijali..Pa se nekaj vem kasna je moja slovnica ampak tak sem temu ne posvecam take pretirane pozornosti in ko se zlivas pišeš kot pišes.Hvala za razumevanje in ne kregajte se zaradi mene raje povjte kaj naj saj nimam več energije ne na lepo ne grdo ker nemores vedno dajati in dajati in drugem zelje izpolnjevati lp

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: cudne zena
10.10.2013 16:02:31   
mateyka
nič ne poveš:
zakaj si se zaljubil vanjo? katere stvari so ti bile všeč na njej (navade, karakter)? se je spremenila v navadah, obnašanju, izkazovanju pozornosti, ljubezni? se kaj pogovarjata (resno vsedeta dol)? ...
in podobno.
meni težko je dat nek konkreten nasvet, če skoraj nič ne vemo o situaciji (razen kaj ti je problem)..

in nisem mislila da si primitivc, brez panike user posted image samo, da - hm, kako naj rečem, ne znam si predstavljat tvojih prioritet in ambicij, želja in ciljev (razen da se ne kregata, otrok in flet zrhtan).

(odgovor članu smenatna)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: cudne zena
10.10.2013 16:18:33   
ronja
Ko je bila ona brezposelna, je ona rihtala gospodinjstvo, zdaj ko si pa ti, pa to pričakuje od tebe. Kje je tu problem?

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu smenatna)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: cudne zena
10.10.2013 20:48:56   
TomTaylor
čudne tud mož.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: cudne zena
10.10.2013 23:46:49   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
Mislim, da je to že kar mal prirojeno oz. privzgojeno.


prepletanje fenotipa in genotipa. maš mame ki so kaotične in hrčkaste ter majo otroke, ki so ful redoljubni (torej ni bila vzgoja in zgled posredi). in obratno. ni nekega pravila imho..

smrdeča posoda in gnijoča hrana je po moje huda skrajnost in nesprejemljivo (zaradi zdravja in higiene), pa če imaš rad red ali si bolj v izi.


Ne vem no mateyka. Ponavadi posnemamo svoje starše, če mislimo da so bili pri tem kar so počeli uspešni. Če pa mislimo da niso bili pa gremo ravno obratno. Tako, da v vsakem primeru se iz okolja kjer odraščamo nekaj naučimo.

_____________________________



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: cudne zena
11.10.2013 1:17:08   
Colt

IZVIRNO SPOROČILO: smenatna
.NERAZuMEM pa hudiča babjega user posted image zakaj se ne zjasni, pove svojega in se tega drzi.

Mal izven teme...na RRu uporabit termin ''hudiča babjega''...je pa že kr kaskadersko dejanje user posted image


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu smenatna)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: cudne zena
11.10.2013 10:06:38   
ronja
Meni se pa zdi, da bi znal bit poročen s kako punco, ki je tu gor jamrala, da hodi v službo, doma gospodinji, mož pa nič... in smo ji svetovale, da naj doma pusti pri miru, da bo enkrat verjetno videl, da je nekaj treba naredituser posted image

Ne, resno - zakaj se mi to zdi: ker si napisal, da dokler je bila ona doma in ni bila v službi, je bilo vse super. Torej ni, da bi ona sama imela tako nizek prag, da ne bi ničesar zrihtala. Če se je stanje drastično spremenilo, ko je šla v službo, potem je zelo verjetno, da čaka en del tega gospodinjstva nate...

Druga možnost je, da je padla v depresijo, takrat se veliko ljudem nič ne da, v ničemer ne vidijo smisla in se težko spravijo naredit najbolj osnovne stvari.

Se pa strinjam, da so problemi globlji.

Eni morajo imeti stvari pospravljene in urejene, da lahko normalno ****cionirajo, drugače jih to moti. In drugi, ki jim ni mar oz. lahko normalno ****cionirajo tudi v kaosu.

Se strinjam. Mene ne moti delovni nered, ampak medtem ko delam to, kar delam. Me pa moti nered od recimo zajtrka, če hočem delat za službo. Lubija recimo ni nered nikoli prej motil - on ko se je šel učit, je z roko odmaknil kupe reči toliko, da je lahkopoložil zvezek ali pa ga je dal na vrh in se je komot skoncentriral na vsebino. Jaz tega nikoli nisem mogla oz. znala. Ne smem met ostalih stvari na vidiku, ker mi jemljejo koncentracijo. Ampak se da tudi tu najt kompromiseuser posted image . On je po par otrocih videl, da če nikoli ne pospraviš, je vedno hujše in na koncu res ne moreš več živet, jaz pa sem se naučla, da me čisto vsaka reč tudi ne moti in zdaj dejansko včasih lepo delam zraven umazane posode od zajtrka:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu smenatna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: cudne zena
11.10.2013 15:44:20   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
Ne vem no mateyka. Ponavadi posnemamo svoje starše, če mislimo da so bili pri tem kar so počeli uspešni. Če pa mislimo da niso bili pa gremo ravno obratno. Tako, da v vsakem primeru se iz okolja kjer odraščamo nekaj naučimo.


v vsakem primeru se nečesa naučimo. ne pa nujno tako kot starši ali obratno. sta več kot dve poti. pravzaprav nešteto. odvisno je koliko se tega, ko odrasteš, zavedaš.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?