Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem slučajno po dolgem času odprla forum.
Ne, resno, ko je bila starejša toliko stara, sem rekla: evo, zdajle bi bil pravi trenutek za dojenčka. Naših 21 mesecev razlike je bilo res malo premalo. Je pa zdaj veliko veliko lažje, ko je mala zrasla. Pač pri 2,5 letih jih ni več treba toliko nositi in dvigati, sami splezajo v avto, na sprehodih so na poganjalčkih, že znajo na kahlico, sami jejo - ful so samostojni. Jaz sem imela pa obe po naročjih in v plenicah...
Sta v privat varstvu skupaj še z dvema punčkama, tako da ni bil tak problem - ker sta skupaj. Se je sicer prva dva tedna videlo, da je v stresu, ker ni mamice - je bila vse popoldneve utrujena in tečkasta - zdaj pa je že fajn. Velikokrat noče domov.