|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   decembrke
18.8.2005 14:10:08   
Kofi
Hejla vsem! Kje se potepate? :sloncek:

Jaz sem mela včeraj morfologijo in je z :duda: baje vse ok (100% ti tak ne morejo povedat), žal pa je :duda: nogice držalo tko fejst skupaj, da se ni videlo spola. Pa še popkovnico je melo ravno med nogami - pravi mali :angel:

Pred 2 dnevoma nisem mogla spat, ker me je tko brcalo celo noč. Danes pa sem se odločla, da bom šla ponoči na vc čeprav me ne bo fejst tiščalo in morem rečt, da je blo boljše, saj ko se postaviš pokonci, te ziher pritisne :) Pa sem ful lepo spala. Prej pa se par dni sploh nisem mogla z enega na drugi bok prestavit, ker se mi je zdelo, da mi bo trebuh kar poknu. :zajcek:

Še vedno sem v 9nebesa in komaj čakam december :) Saj ve tudi, kajne?

Pozdravček iz Maribora, Pegica! :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   decembrke
18.8.2005 15:09:31   
tinkamiška
Hoj pegica in ostale decemberke:)

A mali:duda: pa ni hotel pokazat svojega premoženja;), nama je pokazala češplo, samo se pri punčkah lahko še kej spremeni:zmeden:

Bom šla pa še na 3D UZ, pa bomo vidli kaj bojo tam rekli;)

Mene tudi kr pošteno nabrca, pa jo včasih kr mal nazaj požokam:)- Se je pa moj mehur malo umiril, mi ni treba ponoči ne wc hodit in je kr boljše glede spanja:)

Lepo bodite:rozica:

Tinka

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   decembrke
18.8.2005 17:57:53   
TINEJA
Pozdravljene decembrke,
po dolgem času se spet javlam tudi jaz. Tudi moj:duda: že veselo brca, vendar nekatere dni bolj druge manj.

V torek imam tudi jaz morfologijo in upam da bo tudi nam vse vredu pokazalo in da je z našim :duda: vse vredu. Z :love: komaj čakava da vidima spet najino pikico.

Kako pa se drugače kaj počutite, kako kaj kg? Moje kile samo šibajo gor:grrr:. Ali že imate vse za vaše :duda: pripravljeno?
No fajn se mejte pa božajte vaše bušije.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   decembrke
18.8.2005 18:30:47   
kofetek2010
se že kr dolgo nisem pribeležila :)

z wc-jem nimam težav, zdržim do jutra, tako da lahko komot spim do 10h :)

morfologija oz.dve sta že dolgo za mano, na obeh pravijo,da bo :roza: sploh na 3D UZ se jasno vidi :)-

naša pupa torej veselo brca, mislim, da je še vedno obrnjena na glavo (tako je bila že na UZ v 16, 20 in 22 tednu), saj svojo rito ven tišči, da mi nastane prav hribček :)- in ob večerih ne pozabi na akrobatski rokenrol, včasih tako močno brcne, da me kar prestavi :)-

ker sem se v zadnjem mesecu dni zredila za 5 kg:( sem danes šla dat kri (za jetrne in ledvične teste, ščitnico, sladkor, hemoglobin in železo) in je vse OK, no hemoglobin mi je še za malenkost padel :) skupno sem že pridelala 13 kg :((

počutim se OK, če ne bi bilo trebuha in brck sploh ne bi vedela, da sem noseča:)

pripravljeno nimam še nič, čeprav sem si že dosti stvari nagledala :) kupovat bomo začeli konec septembra ali oktobra:)
ne morem se upret, ko grem v štacuno z oblačili in moram tamali nujno kaj kupit, tako da nekaj bodijev, jopico, majčk in trapezarc že ima (kupila sem ji v H&M in v Zari), aja, pa superge že tud ima :)-

lep pozdrav tud iz LJ, pa lepo se mejte in uživajte

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   decembrke
18.8.2005 18:46:00   
Anonimen
Jaz pa sem bila ravno danes kregana, ker sem od zadnjega pregleda toliko kg pridelala. :ups:
Mene pa zadnjih 14 dni muči full utrujenost, včasih se zjutraj v službi komaj vlečem po hodniku. Pa me je hotela kar na bolniško ali na polovičen delovni čas dat. Ampak se ne dam, še 14 dni, potem si bom malo dopusta privoščila, pa bo bolje. Ker drugače nimam nobenih težav.
Prejšnji vikend sva z :love: že malo zapravljala, nadaljevala pa bova septembra in oktobra.

Punce, kdaj boste šle v materinsko šolo? Mislite, da je september prezgodaj? Bodo šli vaši :love: z vami ali samo na "šnelkurz"?

(odgovor članu Kofi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   decembrke
18.8.2005 18:51:33   
Ada
Mi pa čakamo fantka- ginekologinja nama je rekla na morfologiji, da bi bila res zelo zelo presenečena, če bi bila punčka. Trebušček kar vzhaja, kile pa niti ne... Sicer pa se počutim dobro, samo ponoči kar naprej hodim na WC in položaj za spanje kar težje najdem.
Po mojem september ni prezgodaj za šolo za starše, jaz bom šla verjetno oktobra. Rada bi, da bi šel mož zraven, vendar se mi zdi, da je na Ptuju šola samo dopoldne...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   decembrke
18.8.2005 19:00:37   
micki
HOj!!!!
Ja men pa kile ne grejo tko drasično gor (v celi nosečnosti sem se zredila za 3 kg) a trebušček pa kar pridno raste, ponoči spim dokaj dobro, vsake tolk časa naš:modri: mal brcne,...
Men moj g pove kdaj imam materinsko šolo (s tem se ne obremenjujem-je pa res da tu pri nas v KK verjetno nimajo cel dan na razpolago in zato imajo določeno kdaj so predavanja), pa še fino je, ker je popoldan:bravo:.
A že kaj študirate o porodu??? Mene nč ni strah poroda samega, ampak bolečin!!!!:ups: Bi se odločla za EA, pa je treba v Brežicah plačat 40.000sit in se ne vem kdaj prej naročit (pa še vprašanje je če gospod pride (je iz Zagreba).:zmeden::grrr:

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   decembrke
18.8.2005 22:58:07   
Anonimen
Tudi jaz sem tukaj...
Brce čutim že vsak dan - enkrat močnejše, drugič šibkejše, enkrat samo ena brca, drugič tudi po skoraj pol ure. Prav simpatičen občutek, ki sem ga od prejšnje nosečnosti že kar nekako pozabila.
Razen bolečin v trtici, ki se mi vlečejo že dva meseca, sem super. Ta mesec grem kupit nosečniške hlače, saj mi nobene od prejšnjih niso več prav. Privajam se spanju na boku, ker na trebuhu ne gre več.
Tudi za mano je že morfologija in izvedela sem, da bom menda dobila fantka. Če bo res, bo Robert.
Naslednji pregled imam šele sredi septembra.
Čez tri dni se mi začne dopust, ki bo trajal do konca avgusta, potem pa nazaj v službo, če bo vse OK.
Jan se veseli bratca, moj dragi pa prvega sina.

(odgovor članu Kofi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   decembrke
19.8.2005 8:32:45   
keja
Pozdravljene,
Tudi pri meni so brce prisotne vsak dan.Prav fino je čutit otroka. Trebuh je vsak dan večji in tudi pri meni gredo kile gor prehitro, tako da sem začela bolj strogo pazit kaj jem.
Mi bomo imeli fantka in je trenutno največji problem izbrati ime.Nakupovala nisva še nič, ker nimava pojma kaj je sploh potrebno nabaviti, zato sva se odločila, da greva v šolo za starše že v septembru, da zvemo vse potrebno.
Vedno bolj razmišljam o epiduralni, ampak me je po drugi strani strah, da bi bilo potem kaj narobe.
LP

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   decembrke
19.8.2005 8:55:33   
mujcek
Pozdravček!

Jaz sem se pa na brcike že pošteno navadila; najlepše pa se mi zdi, ko začneta obe bebiki naenkrat brcat. To se sicer redko zgodi, pa je takrat toliko lepše in prav smešno je za videt in čutit :)-

Drugače pa ni problemov, naslednji teden je pregled in upam, da mi bo G UZ naredil, ker tako rada gledam kaj se v bušiju dogaja... Kg so se nekako umirili in ne rastejo tako silovito, sicer pa se res že nekaj časa nisem tehtala :) V materinsko šolo bi rada šla, pa verjetno ne bo možno, ker je treba delat, šola pa je dopoldne :(
Počasi sem začela stvari skup nabirat, edini problem je, da je večina stvari za deklico in za starost nad 1 leto, majhnih pa zaenkrat še nimam :zmeden2:

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   decembrke
19.8.2005 9:20:13   
Pajaca
Evo se še jaz pofočkam.

Jana si me prav pomirila, da nisem edina s +10kg.... jupi.... vse tam po 2-5kg+, zaz pa tolko. A saj je vseeno, če je šlo prvič vseh 24kg dol, bo šlo pa še tokrat.

Morfologijo smo že mel, pa mam kontrolo septembra ker je kao otrok mal velik, sam moj sladkor je čist ok.... ma temle uzjem jaz čist ne zaupam. Spol ostaja skrivnost, nas ne zanima. Saj je vseeno, sam da bo kmalu december, pa da pride ven, pa bomo sigurno vedli kaj je.

V šolo mi ni treba it JUPI, sem bila že 2 leti nazaj, pa bom mogoče šla sedaj tam enkrat novembra le na tisto predavanje o dihanju. Mi bo kakšna iz lj že povedala kdaj bo to. Da malo ponovim. Čeprav po drugi strani to vse še lepo v porodni sobi ponoviš in ni problemov.

Nakupi pa.... ja mamo eno flaško in enega medveda. Ostalo pa jeseni, ko bodo sploh dobili kaj v trgovine. Sedaj je še večinoma vse poletno, vreme pa za :((

Evo punce uživajte kar se da..... danes je petek in težko pričakovani vikend... jupi!!!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   decembrke
19.8.2005 9:35:03   
mml
No še ena decembrka, ki se sekira zaradi kilogramov...kar ne morem se navadit, da tehtnica vsakič pokaže plus :zmeden:, amapk se potem prepričam, da je pač tako in da se bom že čez praznike v decebru trudila za hujšanje...sicer je pa celokupni plus 6kg.
Sicer je pa od morfologije že skoraj 4 tedne in dete je OK 9nebesa, menda je še vedno punčka, ampak je tako spodobna, da tišči skupaj noge in je G o spolu prepričana tam nekje okrog 80%.Meni je bilo bolj pomembno, da je sicer vse OK :bravo: Sicer je pa prava razgrajačka in pravzaprav kar naprej nekaj telovadi. Včeraj je pa sploh imela cel gimnastični trening :). Če se gospodična ustrezno namesti in mi dopusti, še uspem spat na trebuhu, ker so mi vsi ostali položaji vsaj za zaspat povsem mimo. Imam pa vsakonočne sprehode na stranišče, če je samo enkrat na noč sem povsem navdušena ;), je pa tako že od 8T in mislim, da ne bo nič boljše. Posebaj zabavno je, če recimo zvečer jem lubenico, potem se število dvigne na 5 ali 6. Skratka privajam se na nočna vztajanja ;). Zdej grem pa še malo delat, čez slab mesec grem na dopust, ker imam še ves letošnji dopust :). Nakupi predvideni za okotber, če me ne bo prej akj zamikalo.
Lep konec tedna vsem :nosecka:

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   decembrke
23.8.2005 14:51:20   
GATA
Pozdravček!

Da se oglasim še jaz decembrska :nosecka:. Tudi pri meni je kar veselo v trebuščku, da si včasih mislim da ni samo eno dete. Čist točno ne vemo še kaj je, občutek pa je da bo :modri:. Tudi meni grejo kile kar gor :( pa kaj čem. WC vabi kar naprej in počasi mi že grozno preseda. Nikamor ne morem iti ker je na cca 15 -20 min. sila. Še posebno če se premika, če pa brca pa ni za zdržat.:( Jutri imam obisk pri G. Upam da se bo tokrat kaj videlo med nogicami :).

Vsem en lep pozdravček :nosecka:

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?