|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dieta
26.2.2008 10:09:33   
čbela
sem v 25tednu in sm pridelala +12kr....preveč...jem normalno ampak res vzhajamuser posted image
gin. je rekla da nej grem na dieto.....kaj naj jem???????????kao?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dieta
26.2.2008 10:29:52   
2 Sraki
Ne ga lomt z dietami. Če že misliš, da moraš res nekaj naredit, potem se odpovej nezdravi hrani. Torej čim manj sladkega, pij vodo ali nesladkan čaj, ter jej veliko sadja in zelenjave. Čeravno sadje, ki ima veliko sladkorja ali škroba (npr. banane, grozdje) tudi redi. Jej čim bolj normalno, brez nepotrebnih vmesnih prigrizkov. 4-5 obrokov na dan in ne po 7 uri zvečer. Aja pa ne jej stvari, ki kao ne redijo, npr. jogurti z manj maščobami in take zadeve, siri.... Te stvar imajo večinoma precej dodatkov, ki še bolj škodijo, poleg tega pa ti dajo občutek, da lahko poješ več, torej učinek ravno ni zaželjen.

Sicer pa sama morda veš, kje se je zalomilo, kakšno napako delaš. Ni pa jih malo, ki pridelajo kar precej kilogramov, pa gre vse skupaj takoj po porodu dol. Torej nasmeh na obraz in brez panike.

Uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dieta
26.2.2008 10:35:19   
Anonimen
Ja kakšna G pa je to, če ti je žedala komentar da pejdi na dieto naj ti potem še pove kaj jest in kaj ne...

In točno tako kot pravi moja predhodnica, ne ga srat z kakimi stradanji... Če ješ normalno in pa zdravo in se kljub temu rediš, potem nimaš kaj spreminjat...

Pazi nase in nasmeh na obraz...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dieta
26.2.2008 10:41:26   
čbela
ooo hvala...prov dale  sta mi en zagon...veselje.....
sm bl suhica bila 53kg...in pol mi tako prbije.....čist te potolče....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dieta
26.2.2008 11:58:58   
Tejchy
Kaka dieta?? Moja mami je bla tudi bolj pri suhih - cca 50 kg. Ko je bila z mano noseča se je zredila za 18 kg, pa je z mano vse ok user posted image  user posted image  Pa tud js sem bolj pri ta suhih - cca 50 kg. Zdj sem v 12t user posted image  pa sem tudi pridelala že dobre 3 kg, tak da možno da bom šla po maminih stopinjah user posted image  user posted image

Drugače pa.. vrži iz jedilnika nezdravo hrano, uživaj zmerne obroke... če grejo kile kljub temu gor so to pač hormoni... kaj češ.. ene se ne zredijo nič, druge se ful... doker se zdravo prehranjuješ, pa bo ziher vse ok.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dieta
26.2.2008 13:13:04   
Inigo
veš kaj?! če ti je rekla za dieto, naj ti jo pa še predpiše kako dieto!!! user posted image coprnica!

mislim, da nebi blo dobro zdaj hujšat... ali pa se kakorkoli hudo pazit. mogoče malo več pij, kak sprehod več, mogoče plavanje 1x na teden... defenitivno pa ne preizkušaj kakih onih diet a la 90 dnevna ločevalna in podobno.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dieta
26.2.2008 13:45:04   
Naja30
Po moje pa tvoja G ni nič slabega misla s to dieto. Mogoče bi bilo bolje, da bi rekla, da se bolj zdravo prehranjuj. Dandanes ljudje zdravo prehrano označujejo z dieto.
Ko so meni ugotovili nos.diabetes, sem morala na dieto. v bistvu pa to ni dieta, ampak zdrava prehrana, kakor bi se itak morali ljudje prehranjevat, sploh pa nosečnice.

Malo preštusiraj, kaj ješ in izloči sladarije, mastno hrano... O tem se na rr že toliko napisanega. Že samo na tej prvi strani je kar nekaj podobnih tem, pa tudi z iskalnikom najdeš marsikaj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dieta
26.2.2008 18:01:10   
nevica
Jej zdravo,predvsem veliko sadja zelenjave,polnozrnate testenine,oluščen riž,črn kruh,jogurte.
V
nosečnosti sem se tudi jaz zredila iz 58kg,ne boste verjeli na celih 93kg,pa sem jedla to kar sem zgoraj naštela.Vendar sem jedla vsako uro,ker sem bila non stop lačna.Moj dragi je rekel,da bomo bankrotirali na hrani.Ginekolog mi je vedno ob pregledu bral "levite",vendar na srečo nisem imela povišanega krvnega pritiska,pa tudi edemov po telesu nisem imela tako da ni bilo večje panike.
Nekih drastičnih diet se v nosečnosti ne smeš posluževati,ker s tem ogroziš otroka.To govorim seveda če nosečnost poteka normalno.Če  je prisotna sladkorna bolezen ali kaka druga(naprimer ledvična) so zadeve seveda drugačne.Ampak takrat ti mora dieto svetovat tvoja ginekologinja oziroma te mora poslat k strokovnjaku,ki je zato usposobljen.
Naj povem,da sem leto dni po porodu bila spet na svoji kilah.Je user posted image  bil živahen tako,da so kilce kar same topileuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dieta
27.2.2008 12:51:59   
mamm
JEST SEM V 21 TEDNU IN SEM PRIDELALA 12 KG (PRED NOSEČNOSTJO 50) IN MI JE GINEKOLOGINJA TUT REKLA NAJ SE DO NASLEDNJEGA PREGLEDA PROBAM NE PREVEČ ZREDITI. PA SE NE BAŠEM S HRANO, AMPAK KR HAJA, JE PA RES DA SEM NEHALA KADITI. SEM SE PA V OBEH PREJŠNJIH NOSEČNOSTIH ZREDILA 27 KG IN V DOBRIH 6 MESECIH TUDI VSE IZGUBILA, OTROČKA ZDRAVA RES PA STA BILA OBA VELIKA IN TEŽKA.  UPAM DA SE SEDAJ NE BOM TOLIKO KER JE TUDI SAM POROD MALO TEŽJI ČE SI PREVEČ ZAOBLJEN.

(odgovor članu nevica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dieta
29.2.2008 11:13:48   
anna28
Je mela g slab dan, to sploh ni tko grozna teža!! Še posebej če si imela nizko težo pred zanositvijo.

Meni je g. zatežil pri prvem otroku  -  vse skup sem se zredila 10 kg!!!, pri drugem pa ni nič rekel pa sem narasla za 17 kg!!!. Razlika je ta, da sem prvega otroka zaradi premalo telesne maščobe zelo težko dojila, pri drugem otroku pa dojim tko kot treba - pa še kile se kar topijo...

Meni v drugi nosečnosti nobena dieta ne bi pomagala, v prvem tromesečju sem bila zaradi bruhanja čisto izstradana, ko pa je bilo malo boljše sem pa z kalorično primernimi in normalnimi obroki dobesedno začela vzhajati...

Ne sekiraj se zaradi g, še posebej pa ne zaradi kil - glavno je da bo tvoj dojenček v trebuhu zdrav, vesel, zato mora mami jest same dobre stvari, veliko sadja in zelenjave, pa tut kak košček čokoladne torte vama ne bo škodil... :-))))


(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dieta
3.3.2008 9:47:16   
mbd0411
Pozdravljene še tu.
Sem že mama in pri prvi nosečnosti sem se zredila 18 kg,ki so mi vsi ostali.Sem nehala kadit in še zdaj ne kadim-6 let.Zdaj sem spet v pričakovanju-9 teden.Najraje nebi nič jedla,ker mi ne paše.Se pa zelo bojim,da pridobim preveč kg.Kaj sploh naj jem??? Sadja ne maram preveč.


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu anna28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?