|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema
19.4.2011 14:41:19   
žab*ca
Punce sem kr malo zmedena,glede na to, da bomo vsak čas zibali,me zanima glede oblačenja.Kako oz. koliko za vraga sploh oblečt novorojenčka ob takih temperaturah?Res sem zmedena,ali bo prišel prav še plišek,ali bom poleti sploh kaj rabila kratkega.

Prvi otrok je zimski,pa sem takrat malo tuhtala kako z oblačenjem,pa zdaj vidim da je bilo bolj izi.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema
19.4.2011 14:46:30   
picola1
Mah, v tem vremenu še sam sebe ne veš, kako bi oblekel, kaj šele novorojenčka...
Jst osebno bi nabavila samo kakšen kos malo debelejši, ostalo pa normalen tanek dolg rokav, morda kakšen kratek od tretjega meseca dalje...
Sej ga itak potem oblačiš po slojih in če mu bo vroče, ga boš pač slekla oz. obratno-če mu bo hladno, mu en sloj oblečeš nazaj...

Pa lahek in hiter porod...(drugi je najhitrejši in najlažji, pravijo) user posted image


_____________________________

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dilema
19.4.2011 21:46:40   
žab*ca

Pa lahek in hiter porod...(drugi je najhitrejši in najlažji, pravijo) user posted image

[/quote]

Picola,hvala iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dilema
20.4.2011 9:45:02   
Jada82
Jaz sem rodila konec februarja. Takrat sem jo oblačila še zimsko, pol pa skoz manj. Ko je bila stara dobre 3 mesece, je bila pa že normalno v kratkih hlačkah in kratkih rokavčkih. Pravijo, tako kot sebe, morda 1 sloj več, ker so pri miru, mi pa migamo. Pa v vozku itak čez dekico, pa je. Ko pa je res toplo, pa ni treba.
Sej zdaj bo maj pa junij, bo že poletno, tako da res, nabavi samo kakšen malo debelejši kos za čez, drugač pa obične majčke -tanke - za začetek z dolgimi rokavi, pa bodije z dolgimi. Al pa spodaj bodi s kratkimi, čez pa majčko z dolgimi. Pa kakšne une žabice pa štumfke čez in je. Pa vedno dekico s sabo. pa kakšno tetra plenico.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?