|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje...
5.2.2006 19:39:54   
ana/maja
zdravo!
rabim en nujen nasvet!!!
imam 4 tedne staro pikico in jo polno dojim! včeraj in danes pa je neutešljiva, glede dojenja! jeva na skoraj na vsako uro! spi zelo malo in skoraj stalno joka.user posted image utišam jo samo tako, da jo dam na zizo! zanima me, če bi morala dodajati mleko? strah me je, da ji moje ni dovolj!?
in katero mleko bi ji mogla dodajat??user posted image




_____________________________

Živim za moja dva sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje...
5.2.2006 20:40:32   
urši77
Možno je tudi to, mi smo poiskusili z Aptamil 1 - lahko kupiš tudi vrečkico ki je samo za en obrok in stane 126sit, imajo pa jih v BC in DM-ju.
Mogoče pa si želi le več tvoje bližineuser posted image

(odgovor članu ana/maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenje...
5.2.2006 20:48:08   
tincci
Pri nas je bilo tako pri 3 tednih.. par dni je trajalo, potem pa umirilo.. baje imajo pri cca 3 tednih, 3 in 6 mesecih poskok v rasti pa malo več rabijo in se mora mleko prilagodit...

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenje...
5.2.2006 20:54:20   
Anonimen
vrjetno gre za poskok v rasti in rabi več, ti jo kr pristavlej pa bo. lahko pa da te ima za dudo..saj mene je moja imela..tko da sem ji mal poturila dudo vmes, ker so moje bradavice umirala al odmirale al odhajale al neki :)

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenje...
5.2.2006 21:23:27   
Magi*
skoraj sigurno gre za t.i. poskok v rasti. v parih dneh bi se moralo stanje normalizirat. sicer pa moja nikdar ni jedla ravno na 3 ure, včasih več, drugič manj. pristavljaj jo, kolikor si želi.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ana/maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dojenje...
5.2.2006 23:20:24   
lelaval
Kot so ti že predhodnice svetovale. Pristavljaj jo, ko želi, ne pa po uri. Jaz nikoli nisem gledala, da morajo jest ob uri. Saj  tudi odrasli jemo, ko smo lačni, ne pa po uri.
Čez par dni boš imela mleka za izvoz. user posted image  Pa ne pozabi - ne sekiraj se - lahko izgubiš mleko.
Pa uspešno dojenje še naprej.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dojenje...
6.2.2006 11:14:15   
petraz
Tudi pri nama je bilo tako v četrtem tednu, pa mu nisem dodajala drugega mleka. Tako kot so ti že napisale, da v posameznih obdobjih (tako piše v knjigah) otrok rabi več mleka in takrat se pač mora hitreje tvoriti mleko; to pa traja kak dan. Nikakor pa to ne pomeni, da ji moraš dodajati umetno mleko, saj boš s tem samo zmanjšala tvorjenje svojega mleka, posledično pa ga boš izgubila, saj boš dajala vedno več umetnega. NE TO DELATI!! user posted image  Vstrajaj pri svojem mleku, midva se še danes dojiva, pa sva stara skoraj 9. mesecev. Prav tako sva se dojila (v začetku), tudi na pol ure če je bilo treba. Z druge strani pa lahko imata tudi kolike, a si na to pomilslila, ali pa samo slab dan. Upam, da se bodo zadeve lepo uredile. user posted image  Lep dan.

(odgovor članu ana/maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?