|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje
7.3.2007 11:36:13   
sju
spet pomoč :)

imam 1. mesečnega sinka.....do zdaj se je lepo redil (patronažna tehtala)....sedaj je malo spremenil ritem in čez dan bolj malo spi ponoči pa ker veliko...in tako sva tudi ritem dojenja spremenila...in me sedaj skrbi kako naj vem da je dost pojedel (sama ga seveda ne morem tehtati)??....skrbi me tudi zato ker imam zdaj večkrat občutek napetih dojk (kot da mi jih ne bi spraznil dovolj...in tudi po podoju lahko še stisnem mleko).....pokakanih planic imamo še vedno okrog 5 na dan

kakšne so vaše izkušnje???

Hvala za pomoč :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje
7.3.2007 11:55:17   
eya
Čisto normalno je, da ponoči več spi in zato manjkrat je. Če ima 5x pokakano plenico, je to že zelo dober znak, da dovolj poje.

Sicer pa je pri dojenju to res zoprno, ker ne veš, koliko poje. Če te skrbi, ga greš lahko stehtat v ZD ali pa ti patronažna pripelje tehtnico, da vidiš, če ok pridobiva.



_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenje
7.3.2007 12:19:55   
živa
A si že imela prvi pregled? Tam ti ga bodo spet stehtali. Tudi če si ga že imela, boš najpozneje na naslednjem ugotovila, če se normalno redi.  Pa brez skrbi, če tolikokrat kaka in ti ne protestira ob koncu podoja in ponoči kolikor toliko spi, potem je sit.

Lp,

živa

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenje
7.3.2007 15:23:32   
sju
ampak ali je potrebno da si mčleko ki je še vedno v dojki izčrpam ali ni potrebno...nekje sem namreč zasledila da je potrebno izčrpavanje da se lahko tvori novo????

Hvala

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenje
7.3.2007 18:00:03   
bobek
Mleka si ne črpaj,ker  ga boš po tem imela še več. Dojke proizvajajo mleko glede na povpraševanje. Če pa te mleko zelo tišči si ga samo toliko izčrpaj, da ti bo odleglo - paziti moraš, da ne boš dobila mastitisa. Tudi jaz sem imela občutek, da mi ne sprazni dojke do konca in večkrat sem imela tako polne, da so me pošteno bolele user posted image .To je čisto normalno -smo pač mlekarice. Malček pa naj ponoči kar spi, saj  čez dan  gotovo dovolj popije. Jaz sem ga kar sama doma tehtala - na digitalni tehtnici (svojo težo sem nato odštela). Mislim da je vse ok - ti uživaj v dojenju in materinstvu in ne obremenjuj se z težo. Če je ortok miren in zadovoljen, ter lula in kaka normalno, po tem se ni za sekirat. Srečno.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?