|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in operacija
12.5.2006 15:05:03   
Anonimen
Pozdravljeni

V bližnji prihodnosti me verjetno čaka operacija hemeroidov, ki so mi ostali od poroda. Probala sem že vse živo, vendar nič ne pomaga omiliti teh težav. Sprašujem pa se, kako naj med tem časom uredim dojenje, saj bom v bolnici verjetno 4 dni.

Ima mogoče katera kakšen nasvet ali pa mogoče celo izkušnjo?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje in operacija
12.5.2006 19:20:30   
TONČI.
Ko je bil mojuser posted image  star 3 mesece me je zagrabu slepič. Takoj sem šla na operacijo. V KC ti dajo pumpico, da si črpaš mleko in ga zlivaš stran. Dajo ti pa tudi možnost da je otrok na otroškem oddelku in ga potem ko ne ješ več tako močnih zdravil greš dol dojit. Samo tvegaš to, da tamal v KC ne zboli, ker je tolk bacilov. Jaz sem raje malega pustila doma pri fantu. Se je moral pač znajti. Lahko rečem samo HVALA BOGU da je sprejel kar naenkrat flašo in mleko v prahu. Priporočam ti da svojega user posted image  že sedaj malo navadiš na flašo. Ko pa prideš iz bolnice ga pa naprej dojiš, seveda če user posted image  sploh še hoče tvojo dojko. Jaz sem imela probleme, saj je raje pil po flaši kot pri meni. Po flaši je zgleda lažje, pa čeprav je imel eno luknjo. Ustrajaj pa boš videla.
Pa brez skrbi glede user posted image . Ti ga boš veliko bolj pogrešala kot on tebeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?