|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje ponoči
25.8.2004 0:41:07   
lona
Na pomoč!
Moj 4,5 m sin se želi ponoči kar naprej dojiti, tudi ko ni lačen se predrami in išče dojko. Kaj naj naredim? To se nama dogaja šele zadnji čas, saj je že pred kakim mesecem spuščal eno dojenje.
To me precej urtija, saj me neprestano zbuja.
Ima katera podoben problem?
Hvala, Lona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dojenje ponoči
26.8.2004 14:25:23   
Anonimen
;):love:Joj tole z dojenjem je res ena znanstvena fantastika, Naša punčica (čez 1 teden 6 mesecev) je od 3. do 5. mesece prespala od 22.30 pa nekje do 6.00, sedaj pa se hoče v tem času tudi 2x podojit. Tako pač je!;);):)-

(odgovor članu lona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   dojenje ponoči
30.8.2004 20:28:33   
Nina Nana
Jaz moji :roza: (5 m.), če začne stokati dam dudo, pa spi dalje. Zbudi se enkrat okoli 3-4 in takrat se še podojiva sicer pa lepo spi.
Upam, da bo tako tudi ostalo.

LP

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dojenje ponoči
31.8.2004 9:05:39   
malika
Upam, da vas ne bom preveč razočarala, ampak moj mali je star7,5 meseca in se še vedno doji ponoči na 2 uri ali manj. Da bi vsaj poskušal kako dojenje preskočit ni nobenih sledi in če slučajno poskusim s kako dudo je ogenj v strehi.In ko sem za pomoč prosila pediatrinjo, mi je samo ironično rekla, ja gospa, se boste pač malo večkrat vstali.Hvala lepa za nasvet. No to malo večkrat pri nas zgleda od 4-6x na noč. Včasih tudi vsako uro ali manj.Ni prijetno. Eni svetujejo tudi malo bolj obilno večerjo. Mogoče bi pri komu pomagalo, pri nas žal ne.

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dojenje ponoči
30.9.2004 8:19:17   
Mojca20
:duda:Tudi mi se pri 6 mesecih že cel mesec dojimo "celo noč". Položim ga k sebi, tako da včasih niti ne vem kolikokrat sva se dojila saj vse delam v polsnu, tako da se tudi sama lahko naspim. Upam samo da se ne bo razvadil spati v moji postelji, ker mož sedaj spi na kavču! He he...:zmeden:

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?