|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Križaj (Murgle)
31.8.2004 12:41:03   
Natali-3
Živjo punce!

Jaz imam pa eno vprašanje. Zadnje čase slišim vse več kritik o dr. Križajevi v Murglah. Od tega, da je nestrokovna, do njenega odnosa, ki je čisto na psu. Jaz sem njena pacientka in sem noseča (27. teden).
zdaj pa sem čisto v skrbeh ali je res vse tako kot pravi. Nekateri mi celo priporočajo naj jo zamenjam, ampak nosečnost se mi zdi tako obdobje, da me ne mika preveč menjati in skakati okrog.

Ali mogoče lahko katera kaj pove na to temo?

Kateri ginekolog pa je vreden pohvale?

Najlepša hvala in lp.

Natali & :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dr. Križaj (Murgle)
1.9.2004 11:39:54   
ava
Pozdravljena!
Tudi jaz sem bila pred kratkim pri tej zdravnici na prvem pregledu, v 7 tednu, vsa zaskrbljena, če je s plodom vse ok, pa polna vprašanj, pa me je veselo odpravila v 5 minutah. Mi ni blo nič jasno.Seveda mi je zaračunala slikico z UZ, pa dala vedeti, da materinsko knjižico kupim sama v državni založbi.In se vidiva čez mesec dni.Ne vem no, normalno je, da ker je to moja prva nosečnost, da pričakujem, da se nanjo lahko obrnem z vprašanji,in se nanjo lahko zanesem. Jaz še razmišljam ali bom ostala pri njej, ker v končni fazi gre za mojega otroka in želim od svoje osebne ginekologinje, da si pa vseeno vzame malce več kot pa 5 minut.
Vso srečo!

(odgovor članu Natali-3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dr. Križaj (Murgle)
1.9.2004 12:26:29   
Anonimen
Tudi jaz sem slišala že nekaj kritik glede dr. Križajeva, ki jih je imela tudi uporabnica tega foruma. Morda Vam bo ona razkrila zgodbo. Vendar pa je z zdravniki tko, da pravzaprav nikoli ne veš, kako bo, tko kot pri vseh drugih stvareh. Enkrat dobre volje, drugič malce slabše. Tudi moja ginekologinja dr. lovšin-Colja, enkrat dobre volje, drugič malo slabše ampak, če potegnem črto - v globalu dobra!!!!

(odgovor članu Natali-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   dr. Križaj (Murgle)
1.9.2004 22:33:48   
BONI*
Ne vem, punce, tudi jaz hodim k dr. Križajevi, pa za enkrat še nisem imela nobene slabe iskušnje z njo. Mogoče bi res lahko že v princip namenila malo več časa posameznici (takrat, ko sestra naroča na ure). Je pa meni vedno odgovorila na vsa moja vprašanja in verjamite mi, da jih imam kot ˝prvič noseča˝ vedno ogromno. Če jo vprašaš, pove vse, drugače pa lovi čas, ker ima pač pacientke naročene na uro. Kar pa se tiče njene strokovne usposobljenosti, pa nisem še slišala nič salbega o nje. Je pa res, da jaz že več let delam z zdravniki (sem medicinska sestra) in sem od njih vajena že marsičesa, pa imam mogoče že malo tršo kožo, kar se tega tiče. Iz iskušenj sem se naučila, da moraš biti pač ustrajen in se ne pustiti zlahka odsloviti, ker se vsem vedno nekam mudi.
No, jaz je vsekakor ne mislim zamenjati vsaj dokler ne rodim tega otroka, ker se mi zdi pomembno, da te v nosečnosti ves čas spremlja isti zdravnik. Bolj te pozna in bolj pozna tvojega otroka.

lp, Boni


(odgovor članu Natali-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dr. Križaj (Murgle)
3.9.2004 13:01:31   
BONI*
ne vem ti povedati, kako bo reagirala v tvojem primeru. Meni ni kaj dosti komplicirala (no, malo že, ker češ da grejo pa sedaj že kar vse na B). Razlog za mojo B pa je bil epilepsuija in pogoji dela (citostatiki,sevanje,infekcije).

Upam, da boš vse lepo uredila in se lahko malo odpočila doma.

Lp, Boni

(odgovor članu Natali-3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?