|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska in bruhanje
17.9.2005 10:15:24   
urla
Punce, kaj ste naredile, če je otrok bruhal in imel drisko? Ste imeli kakšno dieto? Kaj so vam rekli prizdravniku, če ste šli?
A ja, Tian je star skoraj dve leti in je včeraj začel driskati, danes pri zajtrku se je pojavilo še bruhanje. Vročine nima. A razsaja kaka viroza?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   driska in bruhanje
17.9.2005 11:02:05   
malika
Da bi razsajala viroza ne vem.

Jaz si pomagam pri driski z bananami, suhimi borovnicami (skuhaš čaj in ga sladkaš s glukozo), pa kakšne bobi palčke ali pa kupi nelit zrnca. pri bruhanju pomaga tudi kamilični čaj.

Če pa se to danes ne bo nehalo, pa ti priporočam da kar obiščeš zdravnika, ker pri tako majhnem otroku hitro pride do dehidracije.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   driska in bruhanje
17.9.2005 11:22:16   
cmokec
Svetovala bi ti isto kot Malika. Dodala bi le, da bodi pozorna, da veliko pije, da ne pride do dehidracije. To je pri majhnem otroku tako hitro. Če ne bo bolje, pa kar k zdravniku.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   driska in bruhanje
17.9.2005 13:16:16   
urška
če bruhaš ne smeš piti kamiličnega čaja (sem brala v knjigi domača lekarne, patra Simona Ašiča), ker spira želodec in potem samo še bolj bruhaš (tudi ko nimaš več kaj) če otrok bruha mu daj pač nudi veliko za pit da ne dehidrira, zoper drisko pa kuhan korenček ali robidov čaj

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   driska in bruhanje
17.9.2005 13:18:43   
urška
pa za jest mu daj kaj lahkega - na vodi kuhan riž je idealno. pa naj ne pije mleka - to mi je pa pediartinja svetovala, ker je pretežko.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?