Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
sem v 28 T - in sem bolj nova na forumu - prosim pa za pomoč - včeraj popoldan sem po trebuščku dobila drobne pikice, ki me srbijo. Nimam pa pojma zakaj in kako - zdaj sem vsa panična, da ne bi bilo kaj resnega. A se je še kateri zgodilo kaj podobnega. Danes popoldan grem k zdravniku, ampak vseeno bom vesela kakršne koli vaše tolažbe, izkušnje.
lahko pomenijo lahko pa ni nič. js sem jih mela v prvi nosečnosti po spodnjem delu trebuha pa po stegnih da sem mislna da se mi bo utrgal. srbel me je k pr norcih non stop sem se mazala z nečim da je saj mal blažil. dohtarca je rekla da ni nič in je minilo samo od sebe v parih tednih! :)
Tudi jaz sem imela ful težave s srbečimi izpuščajčki, najprej po trebuhu, nato po stegnih, golenih, nadlahteh...sem tud najprej pomislila na kremo proti strijam, pa na mehčalec, pralni prah...tam nekje od 25- 35 tedna in res je bilo grozno . Mazala z vsem mogočim, tuširala 10x na dan, jemala Claritine...ni bilo nič kaj boljše... in potem je izginilo samo, tako kot je prišlo. Res ni fajn in želim ti , da čimprej zgine.