|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvojno veselje
28.1.2005 18:03:03   
petraCBU
Ko sem zvedela, da sta v meni dve pikici sem bila presrečna, zdaj s časom pa me je začelo precej stvari skrbeti, verjetno tudi zato, ker imam rizično nosečnost (prvi trije meseci grozeči splav in dabroston, zdaj v 17. tednu so mi pa pri enem od plodkov ugotovili nizko posteljico, ki pokriva maternični vrat in sem že spet konkretno krvavela, zdaj pa počivamo in čakamo, če se bo posteljica kaj dvignila)
Seveda upam, da se kljub vsemu vse srečno izteče, rada bi kakšno besedo v pomoč in tolažbo: skrbi me ta nizka posteljica, pa občasne bolečine na obeh straneh trebuha... zanima me tudi ali nosečnost v kasnejši fazi zgleda drugače kot pri enojčkih, če je porod težji in bolj boleč, ali naj se odločim za carski rez... (saj, če se posteljica ne dvigne me to itak čaka...)
Zaskrbljena sem in po malem depresivna : (
LP vsem!
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dvojno veselje
28.1.2005 19:05:57   
alpog
Čestitam dvojno!
Saj bo vse dobro! Samo nekaj dejstev: rizična je vsaka nosečnost, kjer je več pikic. Če boš veliko počivala - ne veliko, ampak ves čas - bo tudi posteljica ostala tam kjer je, ali pa se bo dvignila. Konkretne krvavitve pa se tudi dogajajo in se velikokrat tudi srečno končajo. Tudi bolečine se dogajajo, pa se tudi velikokrat srečno končajo. Ko to mimo in boš imela svoji pikici, boš vse pozabila.
Jaz sem imela zelo podobne težave s tremi pikicami, pa se je vse vredu kočalo!

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dvojno veselje
29.1.2005 17:10:25   
SISI25
Jaz ti svetujem da se čim manj sekiraš. Vem da je težko ampak poskupaj misliti pozitivno. Tudi mene je na nuhalni čisto prestrašila, ko je rekla, da sta enojajčna in da so v tem primeru lahko komplikacije. Preglede sem imela res na 14 dni in na koncu vsak teden. Pa na začetku sem prav tako malo rjavega izcedka imela in občasne bolečine pod rebrami. Na pregledu je rekla da je to vse normalno. Drugače je nosečnost potekala super. Tudi na koncu. Rodila sem pri 38 tednih brez kakršnihkoli zapletov.
Meni je rekla da carski itak sploh ne pride v poštev ker sta bila oba obrnjena na glavico. Tako da tudi če bi hotela mi ga ne bi naredili. Je pa porod potekal isto kot pri enem samo bolj te kontrolirajo. Pri prvem je trajalo ker se nisem odpirala. Drugi je bil pa takoj zunaj samo enkrat sem še potisnila in je že bilo. Se mi zdi da porod ni nič težji in boleč. Saj pri meni ni bil. Te pa ko rodiš prvega hitro priklopijo na ultrazvok da ugotovijo kaj je z drugim in nato naprej. Sem pa imela srečo da sta bila na glavico oba obrnjena.
Poskušaj se čim manj sekirati in se prepričaj da bo vse vredu. Jaz sem si rekla da če se sekiram škodim otročkoma in sem poskušala na vse skupaj gledati čim bolj pozitivno. tudi mene je bilo zelo strah in bolj kot je šlo proti koncu bolj sem uživala v nosečnosti. Saj pol ko je konec si misliš zakaj sem se tako sekirala namesto da bi uživala v vsakem trenutku.

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?