Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 28.8.2006 10:08:23
|
|
|
|
Teja N
|
Pozdravljene! Najlepša hvala za vse ponujeno! Žal se mi vse od carskega reza ni nič javila (14 dni) in nič ne vem, kako je z njo ali otročkom. Njen telefon je stalno izklopljen. Ker me že skrbi, sem danes napisala pismo njenim, naj mi javijo, kako je z njima in ga grem zdajle oddat. Ko kaj zvem, tudi o tem, kaj še potrebujejo, vam javim. Še enkrat hvala hvala hvala!
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 30.8.2006 15:31:15
|
|
|
|
andreja 07
|
barbara je žal pokojna verjemite vsega boi bila izredno vesela jaz jo poznam iz porodnišnice naredili so ji CR sama pa je žal v soboto preminula za rakom na pljučih,zato vsi ki imate kaj pomagajte ker si je ona to res zaslužila lahkopa me kontaktirate privat. z sinom blažem je vse ok je še na intenzivni ampak hvala bogu je z njim vse ok
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 30.8.2006 19:42:08
|
|
|
|
Astrica
|
Tudi sama sem imela čast spoznat Barbaro... Ležali sva v sosednjih sobah v porodnišnici. Imam polno glavo besed, pa jih ne znam napisat. Zato samo - moje iskreno sožalje njeni družini. Špela
|
|
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 30.8.2006 22:25:15
|
|
|
|
Eviii
|
... res žalostna zgodba... sploh nimam besed.
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 31.8.2006 18:51:31
|
|
|
|
bucika
|
Res žalostno! Sožalje družini!
|
|
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 2.9.2006 11:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijateljica mi je rekla, naj si preberem to temo,....res nimam besed kaj se letos dogaja , naši angelčki , kar izgubljajo starše , moja pikica atija, Blaž mamico ,...nimam besed, res ne! P.s: Koliko je bila pa Barbara stara? (če kdo ve, drugače pa tako ali tako ni pomembno) Iskreno sožalje njenim otročkom in možu.
|
|
|
|
|
RE: Nosečnica potrebuje pomoč 2.9.2006 12:11:53
|
|
|
|
Urša
|
Matejka, res žalostno, ja. Imela je 28 let.
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
avanturedanuskaali ste že imeli avanturo za 1 noč?da (
47%)

ne (
36%)

ne,ampak nisem proti če bi (
7%)

sem odločno proti temu (
10%)
Število vseh glasov: 458Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!