|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
18.7.2006 10:06:47   
*Marty*
moje dete ima danes eno letouser posted image ....v vrtec ga bomo dali  1.septembra, ker zdej ni placa v vrtcu. poletu se merka mri babicah in na moje začudenje je zelo priden. bytheway odkar ga merkajo babice se je zredil:)  pa še prabakica ma prste umesuser posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
18.7.2006 10:48:09   
Magi*
Seven, točno na to sem ciljala. trenutno pač nimaš izbire. jaz sem tudi zdaj v podobni situaciji, ko mojo pupo vidim zjutraj in potem šele zvečer. ati jo odpelje v varstvo, jo gre iskat in jo pelje k mojim in potem jo grem jaz zvečer tja iskat. tamala je že čisto navajena na to nomadsko življenje. še celo pozitivni učinki se kažejo: je postala veliko bolj samostojna (in jezikava, hehe).

sem pa imela zelo dolgo zelo slabo vest zaradi tega, ker trenutno nisem skoraj nič z njo. ampak zaključujem študij in res cele dneve pišem.

važno je, da ste potem, ko pride Jakob domov skupaj in da Jakob ve, da je najbolj ljubljen fantek na tem svetu. brez skrbi, da bo brez posledic preživel to poletje. tudi moji starši so imeli tako delo, da sem bila vedno zadnja v vrtcu in sem tudi jaz preživela. danes je pa po mojem vsaj pol otrok in staršev primoranih tako živeti.

ja, eni majo res luksuz, ali službe ali babice, ali celo oboje. se pa tudi jaz nimam kaj za pritoževat, ker mi zdaj res vsi moji stojijo ob strani. brez njih mi ne bi uspelo.



_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
18.7.2006 18:02:33   
Anonimen
Ves julij in avgust bo doma.user posted image Hodiva pa v vrtec na obisk, da mali ne pozabi sošolcev user posted image ....ko kolesariva, se ustaviva, ko greva na sprehod, pa se za nekaj minut na igrišču zaigra z otroci ....

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
20.7.2006 14:57:04   
Zasanjana
Naša bo hodila v vrtec celo poletje, odsotna bo samo tri tedne, ko ima mož dopust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
25.7.2006 21:07:17   
Anonimen
Naš je doma že od sredine junija, ker je najprej zbolel, zdaj pa koristimo dopust. V avgustu bomo pač kombinirali z dedkom, v kolikor bo potrebno, pa tudi njegovi starši so se pripravljeni pripeljati 70 km dalje.

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
25.7.2006 21:27:01   
sanasan
naša naj bi bila doma le dva tedna v juliju, pa sem uspela podaljšati dopust, tako da gre jutri v vrtec...nimam varstva babic, pa še brez moža bom vse skuapj mesec in pol...mene tudi daje slaba vest, ker jo bom jutri peljala v vrtec, imajo kar vročeuser posted image  , jaz pa delam doma, ampak po 3 tednih ko sem bila ves čas čisto sama z njo, se mi že meša....
tolažim se, da je zelo rada tam....
seven, ne vem, če ti bo kaj v tolažbo, ampak predstavljaj si, da bi ostali starši prišli po otroke že ob 14h kot pri nas v mb! naš vrtec je odprt do 16h in ko sem jo nekajkrat morala tam pustiti do skoraj 16h, sem se počutila skoraj kot kriminalec, ker je bila v celem vrtcu zadnja!!!! pa ji ni bilo hudega...kadarkoli jo grem iskat po 15h se crklja v naročju pri pomočnici!!!
aja, jaz pa mislim, da mu je v vrtcu fajn, če nič ne reče oz.ni žalosten....
morda te bo tole kaj potolažilo, naš tastarejši 12let, bi še sedaj rad šel v vrtec, pa ga je moj mož, ko je bil sam, skoraj vedno prvega pripeljal v vrtec, ko ga je prišel iskat, so ga pa pogosto čuvale snažilke, ker je zamujal!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
25.7.2006 21:29:39   
laluna
Moj sinek bo doma samo 2 tedna, in to v tem času, ko ima tudi partner  dopust - smo vsi doma (jaz od prej). To se mi zdi dovolj, čeprav bi zaradi mene lahko bil doma tudi več tednov. Menim pa, da je  za našega boljše, če gre, saj je med vrstniki, se skupaj igrajo in po daljšem časovnem izpadu mu bo težje iti nazaj v vrtec.  Pa tam se tudi kaj novega vedno naučijo. Ne oziraj se na druge. Otrok naj se ti ne smili.  Menim, da je  dobro, da ima otrok nek red, saj bo to zanj v plkus. Kot pa vedno neke izjeme.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?