Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, se mi je najprej vnela Bartolinijeva žleza
,ki je po nasvetu(gin. pregled!) naj si stavim kamilične-hladne obkladke,lepo minila(minila je oteklina in bolečina).
? 
bolelo. Jaz sem si zato preventivno pred enim letom dala odstranit vse modrostne zobe, da bom v drugi nosečnosti imela mir. Baje pa pomaga spiranje ust s slano vodo, če te boli tista kožica, ki pokriva modorstni zob. Če pa boli prav zob, pa po moje ni pomoči. Razen kakšen lekadol. Ta je po moje še edina rešitev proti bolečinam v nosečnosti.
Mene je zobozdravnik v prvi nosečnosti opozoril, da naj si pred drugo nosečnostjo raje odstranim modrostne zobe, da jih ne bi bilo potrebno med nosečnostjo, če bi mi slučajno kaj nagajali. Verjetno je že možno, da dobiš injekcijo, samo če je anestretik v manjši količini, je vprašanje, če potem sploh dovolj prime? Mene je drugače zobozdravnik v nosečnosti kar domov poslal, ko sem prišla na pregled in je opazil, da bi bilo nekaj za popravit. Je rekel, da me v nosečnosti ne bo mučil in naj pridem po porodu
, ker ni bila taka huda sila in je rekel, da zob lahko počaka.Kok sem bla vesela
lučka ali nekaj takega. Mogoče jo imajo tudi pri zobarju.