Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kot eno letnika,da bi ga z možem kam peljala,no samo mi trije,pa nisem hotela,ker je tako hudo navezan na svojo mami,da boga še na WC ne more brez njega.To prej,ko je bila še na porodniški,sedaj se je pač moral navadit,da mami ni 24 ur z njim,ko pa je v sužbi.No in sedaj smo on in midva z možem pripravljeni,da skupaj kam mahnemo in ostale pustimo doma,da se sami znajdejo,mi trije pa v life,žurat za kakšen vikend.
Ni bilo nobenega problema, obakrat je spal celo noč, zjutraj pa se je zbudil in se že pogovarjal z obema. Spomladi pa sem šla na neko operacijo in je bil celih 5 dni pri babici. Mož ga je sicer hodil obiskovat, ampak ni bilo nobenih problemov. Nisem pa pustila, da bi prišel k meni v bolnico, ker potem pa ne vem, kaj bi bilo. Tako da mislim, da je to, da otroci naj ne bi prespali drugje, da bo ne vem kaj narobe, res bolj v naših glavah, kot v njihovih. Če je otrok nekoga vajen, da je velikokrat v njegovi družbi, mislim, da ni problemov tudi za čez noč. Ve pa vsak starš zase, kaj je za otroka najbolšje.