Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ja v Mullerju so testi za zgodnje odkrivanje nosečnosti stanejo pa cca 1600 SIT sem ta mesec že dva kupila. Pa tudi ti imajo določeno mejo hormona ko začnejo zaznavati, tako da tudi ti niso najbolj sigurni.
zamuja ker vsaki ženski hormon različno raste oz. se povečuje zato nekatere šele nekaj dni po zamudi
.
.

.
obe črtici.
Meni je M danes dala vedeti, da je čisto zares prišla. Pa več sreče naslednji mesec.
sva na 2 - 3 dni, pa ni bilo nič. Dokler se nisem mal skulirala in začela mislit na druge stvari. Sicer naj bi bilo pa menda vsak mesec samo 15 % ali 25 %, ne vem točno, itak je tok mal, možnosti, da zanosiš. Tko da sem se včasih res že spraševala, kako bom glih jaz ta srečnica. In sem bila. Punce, odmislite,
Ni važno, koliko se črtica vidi, važno, da se. Sploh pri CB. Ne rečem, da bi imela Baby check, kot sem ga imela jaz.Ko se posuši se naredi črtica