Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 12:52:40
|
|
|
|
Tjuša
|
Kako? Težko! :)-:)-:)-:)- Pa brez zamere, sem se spomnila na vic, kako spraviš slona v fičota. Pa daj tretji sedež na prvi sopotnikov. Samo potem nastane problem, kam boš stlačila očija, v prtljažnik? A so trije sedeži preširoki za vštric? Naš avto ima drugače zadaj tri varnostne pasove. Mogoče, če je tavelik že dovolj velik za jahača? :metulj:
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 13:57:07
|
|
|
|
tiha
|
Na, zdaj mi je pa še tisti kanček delovne vneme nekam izginil, ker se smejim, da mi solze špricajo po monitorju. :bravo::bravo::bravo: Mater, saj se mi je zdelo, da bo treba avto menjat! Jejhata, jejhata, kakšni problemi. :zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:03:23
|
|
|
|
*maja
|
A ne ni tako hudo kot se zdi!!! Concordov avtosedež ima možnost fiksiranja smo s sredinskim pasom. Preverjeno: grejo trije avtosdeži zadaj, samo malo je treba stlačit pa je. Mi smo imeli notri, jahača z naslonjalom, concorda, pa še jajčka in je šlo. LP Maja :sloncek:
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:04:43
|
|
|
|
*maja
|
Aja, pa nimamo avtobusa, samo Peugeota 306!!! Upam, da si potolažena.
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:09:56
|
|
|
|
tiha
|
Maja*, zelo si me potolažila. Kateri Concordov sedež ima to možnost?
|
|
|
|
Kako spravit 3 avtosedeže v avto???? 28.7.2004 14:11:07
|
|
|
|
*maja
|
Fixmax ali pa Trimax.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?