Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 19.9.2006 19:34:57
|
|
|
|
*alja*
|
Za njoke nevem - probaj mu ponudit pa boš vidla če bo sploh hotel! Med pa jas moji ( stara 1 leto ), dam v čaj! Kupila sem ga v lekarni v avstriji prav za otroke za čaj! Ful je dober! Je v taki posodi da samo stisneš v glažeka, res praktično!
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 19.9.2006 20:31:36
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem moji ponudila -med s čajem, gorgonzole pa še nisem jedla, da bi ji dal za poskusit. Sicer ima pa sir ful rada.
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 19.9.2006 22:03:25
|
|
|
|
tulip
|
Njoke ful rad je s paradižnikovo omako ali z domačim ragujem, glede gorgonzole pa sem malo skeptična tudi zaradi plesni....Ne vem, zato sprašujem po izkušnjah...
|
|
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 20.9.2006 9:26:48
|
|
|
|
barakuda
|
Mi smo stari 13 mesecev, pa medu še nisva sprobala, prav tako ne gorgonzole (vidiš to mi sploh na misel ni prišlo, pa je ful dobr ). Drugače sva pa imela prejšnji teden cepljenje in je zdravnica rekla: " Zdaj pa lahko je VSE!" Tako da mislim, da ni panike. Pa mogoče probaj za začetek dati čist mičken, pa boš vidla kakšna bo reakcija -moje mnenje.
|
|
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 21.9.2006 14:37:05
|
|
|
|
bobek05
|
mi mu damo vse za sprobat, potem pa se sam odloči če mu je všeč ali ne... - med je probal, pa mu ni bil všeč - gorgonzolo pa je že jedel kot omako k testeninam, ampak skupaj s smetano in še kakšnim sirom, da malo omili močan okus
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 22.9.2006 11:37:52
|
|
|
|
cihapuha
|
Gorgonzolo je že jedla v tej starosti.Prav v tortelinih. Med pa ne do 2 let.
|
|
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 26.9.2006 21:36:47
|
|
|
|
renata79
|
iz ust mojega ki ima kar nekaj znanja iz živilske tehnologije in prehrane: -siri s plesnijo,med katere spada gorgonzola so tako za nosečnice,kot za otroke neprimerni.Sem spada tudi dimljen sir. -za med sem slišala da baje lahko v povezavi z nevemčim povzroča epileptične napade pri otrocih ki so za napade dovzetni.Ampak osebno mislim da je to isti larifari kot "ne svinjine pred enim letom".
|
|
RE: enoletnik - gorgonzola in med?? 27.9.2006 13:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
med je ok po enem letu. moja ga obožuje gorgonzola in ostale plesnive zadeve so pa ful težko prebavljive zadeve in js jih svojemu otroku ne bom dajala nikoli, tudi sama jih ne jem. to mi je tako adijo. če je kruh plesnav ga v kanto vržemo, tut za žival ni ok, plesnive sire pa bi vsi jedl kar na počez. plesen iz sira in iz kruha ni prav nič drugačna in je zajedalc, s katerim se tudi naše telo močno bori, da ga lahko skozi spravi! zatorej plesen ne!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.