|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz pa ne grem na "..."
30.9.2006 21:22:27   
SSARA
Naša ta mala je stara 4 leta in še ne hodi v vrtec in jo bomo dali le leto pred šolo. Do sedaj nismo imeli nobenih težav z druženjem z otroci, vklapljanjem v družbo, dobili smo tudi drugega sinčka star je dva meseca.
Lani je brez težav celo leto obiskovala ples, letos pa se je zalomilo prvič ko smo jo peljali je bilo še ok, drugič pa ni hotela več,...pa smo nekako odnehali ok, če noče noče in se dogovorili za plavanje za katerega smo bili prav tako dogovorjeni že prej...in glej ga zlomka bolj kot se to plavanje približuje bolj "spet" omenja da ona ne bi hodila da bi bila raje z nami. Drugače je res družabna, letos smo jo vozili cel teden na počitniške dejavnosti kjer je ostajala od jutra do popoldneva brez kakršnih koli težavic.
Saj si tudi sedaj še ne belimo preveč glave, zanima pa nas vseeno kakšne izkušnje imate vi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz pa ne grem na "..."
30.9.2006 21:25:58   
ajat
ha ha
jaz sicer še nimam otrok.
Ko sem bila pa stara štiri leta in pol sem dobila bratca. Do takrat je tudi mene čuvala nona, no še naprej me je, do male šole.
Med tem časom sem tudi jaz hodila na plesne vaje, kasneje pa kar šest let na plavalni tečaj.

Jaz vem, da ko bom imela svoje otroke jih bom definitivno dala pri dveh letih v vrtec. To pa zato, ker nikoli nisem se sama lepo uklopila v družbo.

Sem družabna bila tudi kot otrok, sem se priklopila vrtcu, na sprehodu, ampak me domotožje daje še zdaj, ko sem že poročena, tako, da...


Odločitev je pa seveda tvoja.
LP

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jaz pa ne grem na "..."
30.9.2006 21:36:58   
Anonimen
Mi precej podobne, tudi pri štirih letih. Kljub temu, da hodi že 2 leti v vrtec. Za obvrtčevske dejavnosti se je pa sprdnil, da ne bo hodil, in se ne premakne za milimeter. Pa nič. Pa naslednje leto. Mogoče.

(odgovor članu ajat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jaz pa ne grem na "..."
30.9.2006 21:52:58   
SaaS
Po moje bi pa znala biti to reakcija na to, da je dobila bratca.
Ne vem, verjetno se ti zdaj zelo veliko ukvarjaš z dojenčkom in se ona včasih počuti malo na stranskem tiru. In da mora potem še za kakšno uro stran od mamice? Dojenček pa ostane pri mamici! To bi znalo biti kar težava. Po moje si ne znamo čisto predstavljati, kaj se plete po otrokovi glavi.
Po moje ko imaš le čas, se veliko ukvarjaj z njo. In počasi bo dojela, da zato ni nič manj tvoja... In tudi brez problema bo šla spet na kakšen tečaj.

Saj pravzaprav težko svetujem, ampak samo "na glas" razmišljam. Sem v podobni situaciji.
Sin je šel lani pri 11mesecih brez problema v vrtec. Z veseljem hodil tja, bil dobre volje doma. Šel na počitnice za dve noči k babi in dedidu. Zdaj pa je bil 4 mesece z mano doma, saj je dobil bratca. Pred dvema tednoma smo spet začeli z vrtcem (končno smo dobili lokalni vrtec!). Že v vrtec je bilo težje kot prej. Zjutraj je zaenkrat še jok in ne grem v vrtec. Tam potem ni hudega in tudi ko pride domov, pove, da je bilo dobro.
Vse v redu. Ampak popoldne pa nikakor brez mamice. Še na stranišče ne morem. Prej je bil brez problema pri tašči, šel z njo na sprehod. Zdaj pa kar naenkrat ne. K mamici, k mamici... Pri mojih dveh je spal brez mene. Zdaj ga pa za dve uri ne morem pustit, da bi šla v trgovino. Zadnjič sem nujno mogla na en sestanek skočit in je ostal sam z možem. Ja ne, eno uro skupaj se je drl mamica, mamica...

Po moje otrok rabi nek čas, da sprejme stvari, spremembe, jih dojame. Treba je to pač sprejeti in se potrudit. Tudi to bo mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jaz pa ne grem na "..."
30.9.2006 21:56:21   
SSARA
...tudi nam je že prišlo to na misel, saj je v podobnem kontekstu razmišljala tudi učiteljica na plesu...hvala za spodbuden odgovor!user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?