Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.Ampak to šele v enem 7t prej ne-nikoli pa ne veš,vse smo drugačne.
,ki je pol nisem seveda,ker sem bla
in moj me je tolažil!Ampak sem bla res vesela-samo hormoni so delovali in kaj čmo.Ne razmišljaj,zamoti se-vem da je težkoooo!!!Probaj se sprostit,ker tudi če si
da se zdaj tolko obremenjuješ.Ko sem bla pa res
.. ro bruhanje, krči...
mam za dobit nekje konec meseca... res mi je žal zate zaradi SS...
... upam, da boš kmalu zagledala tvojo
pikico !!!!
. Dejstvo je, da prej tudi nisem bila toliko pozorna na svoje telo, sedaj ko pa si želim
, uživaj ljubezen
do dragega, pusti te znake ali NEznake in jih enostavno prezri. Ko bo čas, bova tudi midve zagledale
, do takrat pa brez panike. Toliko nas je tukaj, ko moramo čakat, zato se nam pridruži z mislimi in čvekaj z nami kar tako.
in
Morda bom pa na koncu dobila
oz.
, in izostanek M.Meni zdej zamuja že drugi dan.Včeraj je bil test CB -, trebuh me je bolel za pop..., danes pa je s trebuhom ok.Samo čakam da se mi ulije.
razen seveda v primeru, da ni še dovolj teh hormonov. Naredi še en test recimo v petek (takrat bi moralo že 100% pokazat prav) če te ne bo prej presenetila hudobna gospa